Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabonis said:

malgiır'a sor bi de onu neler neler craft'layıp kaç kere pişman olmuş :P

Craftladığım ve daha sonra craftladığım için pişman olduğum tek bir kart var. O da Quartermaster.

Craftladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 6 tane daha çıktıydı..

Ve evet. Hydra'da craftladım hatta alakasız decklerimde de kullandım. Çok da eğlendim :D Afferim bana
Mesaj tarihi:

Murloc paladin midrange diye geçiyor ama aggroya daha yakın bi deck, finja yine iş yapıyor biraz.

Sabah sabah mis gibi jade queyfi yaşarken oyun beni cezalandırdı tabi,

ha bundan hemen sonra da razakus geldi böyle tüm kartlarını ilk 5 turnde çekmiş falan. Random oynayıp 0 bilgiyle kazananın ben olmam gerekiyordu hearthstone stahp =(

Mesaj tarihi:
18inde geliomus nerfler galiba.
Sezon basi razakus priest denedim de miymiy canim sikildi biyerden sonra, aldim jade yurudum de yurudum. R3 sonrasi %80 falan druid paso zaten. 3 mac kala formdan dustum r2 oldum. Nerf gelmeden bi halledeyim bari :p

Bu arada gecen golden sindragosa cikti. Dedim pity timer tamam dah acmayayim. 300 kusir gold birikince dayanamadim 3 paket aldim, ilkinden warrior dk cikmaz mi heeheee. Nerfler gelsin de fatigue warrior oynayayim
Mesaj tarihi:
pack almaya calisiyorumda 10200243 erroru spamliyor. basina gelen oldumu? yada cozumunu b ilen? (2-3 tane bonus kart denedim hepsinde ayni hatayi verdi, baska yerlerden alisveris yapabiliyorum
Mesaj tarihi:
Selam

QQ

https://hsreplay.net/replay/hDAk5EUoDgeZa9qWn475jV

(turn 11)

İyi forumlar.

Sabo gibi oldum resmen.... Lan lan lannn.... Yok abi. Vanilla harthston güzeldi. Çıldırtıyo resmen oyun.
Mesaj tarihi:
mire keeper 2lenir her türlü ama tam da öngöremiyorum. s.plague da 6 mana oldu falan bilmiyorum valla

kesin iyi bi jade druid olacak yine ama elalem şimdi hunter rogue warlock mage vs. sevdasına düşmüş gibi gözüküyo. razakus priest'le sabah 400 küsürdüm 2000'lere uçtum biranda ahah
Mesaj tarihi:
yav said:

Agalit ben zaten bunu oynuyordum 2 tane var mire keeperım. Bi tane mezar lortu koydum diyelim, ikinci innervate yerine ne koymalı? Ateş püskürten ejder falan mı?

editss : 1 tane mind control tech im olduğu için bu decki iki mire keeperla oynuyorum evet.
  • Yeni Oluştur...