GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 kaç dust oldu sende sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 indirimlerde oynamayacağımız oyunları alıp pişman oluyoruz abi zaten, hearthstone'da 2 kart craftlayıp pişman olmuşsun nedir yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 sabonis said: malgiır'a sor bi de onu neler neler craft'layıp kaç kere pişman olmuş :P Craftladığım ve daha sonra craftladığım için pişman olduğum tek bir kart var. O da Quartermaster. Craftladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 6 tane daha çıktıydı.. Ve evet. Hydra'da craftladım hatta alakasız decklerimde de kullandım. Çok da eğlendim :D Afferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 benim craftlayıp pişman oldugum kart finja hiç bi finjalı deckle yürüyemedim sinir oldum o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 en iyi murloc, murloc oynayan yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Anyfin can happen çıktıktan sonra sadece aggro druidde iş yapabilir bir kart haline geldi. Belki bir de aggro rogue iş yaptırırdı da, o da oynanmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 aggro genel olarak oynanmıyor zaten, anca pirate veya token druid onlar da sayılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Murloc paladin midrange diye geçiyor ama aggroya daha yakın bi deck, finja yine iş yapıyor biraz. Sabah sabah mis gibi jade queyfi yaşarken oyun beni cezalandırdı tabi, ha bundan hemen sonra da razakus geldi böyle tüm kartlarını ilk 5 turnde çekmiş falan. Random oynayıp 0 bilgiyle kazananın ben olmam gerekiyordu hearthstone stahp =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bunu aglama olarak kabul edebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Tabii ki ağlama. Ben neredeyse hiç olmayan oyun bilgimle kolay kazanmaya alışmışken bu kadar ezilmek üzüp ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 18inde geliomus nerfler galiba. Sezon basi razakus priest denedim de miymiy canim sikildi biyerden sonra, aldim jade yurudum de yurudum. R3 sonrasi %80 falan druid paso zaten. 3 mac kala formdan dustum r2 oldum. Nerf gelmeden bi halledeyim bari :p Bu arada gecen golden sindragosa cikti. Dedim pity timer tamam dah acmayayim. 300 kusir gold birikince dayanamadim 3 paket aldim, ilkinden warrior dk cikmaz mi heeheee. Nerfler gelsin de fatigue warrior oynayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Big priest deck yaptım. Barnes denen gavat 20 oyunda bir kere başlangıç elimde oldu. Nasıl bir baht la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 oldum lecınd. 10 aydır aralıksız :P %45 nedir arkadaş(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 pack almaya calisiyorumda 10200243 erroru spamliyor. basina gelen oldumu? yada cozumunu b ilen? (2-3 tane bonus kart denedim hepsinde ayni hatayi verdi, baska yerlerden alisveris yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Selam QQ https://hsreplay.net/replay/6xHTCZV8Dv6eGkqNzXgwrC İyi forumlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Heyecanla oyunu nasıl geri çevireceksin diye bekledim, sonuç hüsran =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Selam QQ https://hsreplay.net/replay/hDAk5EUoDgeZa9qWn475jV (turn 11) İyi forumlar. Sabo gibi oldum resmen.... Lan lan lannn.... Yok abi. Vanilla harthston güzeldi. Çıldırtıyo resmen oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 nerfler geldi sonunda bi de 100 gold hediye etti ya pirate mayrıt bişeyler demişler, size de verdi mi anlamadım neyin cömertliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Jade e innervate yerine ne almalı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 mire keeper 2lenir her türlü ama tam da öngöremiyorum. s.plague da 6 mana oldu falan bilmiyorum valla kesin iyi bi jade druid olacak yine ama elalem şimdi hunter rogue warlock mage vs. sevdasına düşmüş gibi gözüküyo. razakus priest'le sabah 400 küsürdüm 2000'lere uçtum biranda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 1 crypt lord 1 mire keeper diyorum ben. bi ramp, bi aggro counterı. 1 moonglade olabilir belki ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Innervate e ayıp etmişler. driud i druid yapan kart çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 evolve shaman akıyor gibi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 royal rogue var başarcoş oynuyordu akşam iyiye benziyor o deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 yav said: Agalit ben zaten bunu oynuyordum 2 tane var mire keeperım. Bi tane mezar lortu koydum diyelim, ikinci innervate yerine ne koymalı? Ateş püskürten ejder falan mı? editss : 1 tane mind control tech im olduğu için bu decki iki mire keeperla oynuyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar