sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ahmedinejad said: Rank 2 ye indim. Ama sonra 4e düştüm yine Olm lan şunu bi sürü kişi yapıyor ladder tırmanıyoruz, rank 2'ye çıkıyoruz, inmiyoruz. Bak sonra 4e düştüm demişsin işte ne güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 sana da meh sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 nası ai lan o oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Adamlar çinli farmerlari kiralamış LK olarak oynatıyor siz de ai diye yemissiniz beyler.. Büyük oyunu gör hardsun oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Spyro said: klibin sonunda streamer da aynen onu diyo sdfjks.. sonuna kadar izlememiştim en sonu iyiymiş ashfusahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 majordomo epey bir durum için hack olduğu için direkt bu şekilde götürüyor. https://www.youtube.com/watch?v=C2BXYn-r4WY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 77/77 players have druid in their EU HCT lineup "There was a post from a guy in here yesterday who went to a local tournament. He didn't have the cards for druid and wasn't interested in crafting them. However, he brought druid anyway. Why? Because of the 6 rounds he played, all 6 times the opponent banned druid, allowing him to solidify the other 3 decks he was playing. I thought it was pretty clever" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 77/77 beklenen bişi de alttaki çok iyiymiş ahaha. Helal olsun, baya iyi taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Pirate Warrior her dönem iş yapıyor. Bu sezon rank 9'a kadar Jade Druid dahil birçok deck denedim, genelde yavaş oldukları için bir yerden sonra baydılar. Rank 9'da warrior questi gelince Pirate Warrior yaptım. Rank 9'dan rank 5'e %93 win rate (13-1) ile çıktım. Şu sıralar insanlar Jade Druid'e konsantre olduğu için pirate güzel sıyrılıyor. Un'goro ilk çıktığında da aynı şey olmuştu. Yine warrior questi vardı. Warrior questini de yapayım öyle packleri açayım diye girip rank 18-19'dan rank 5'e hiç un'goro açmadan yine %80 civarı bir yüzdeyle çıkmıştım, insanlar yavaş olan quest deckleriyle uğraştıkları için. Amaç sadece tırmanmaksa, şu son iki expansiona bile gerek yok. Pirate her şeyi çözer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Yeni bi priest gördüm highlander razalı falan anduinle güzel öttürüyor sağlam kombo. Ama pirate olsam üstünden geçerdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Şu seriyi yaparken tek yenildiğim deste de razalı priest oldu. Ama adamın eli dizili geldi, ceza diye çıktı karşıma. İkinci turn yengeç attı korsanı yedirip semirtti, üçüncü turn shield veren ooze attı, baltayı kırdı falan. Sonra da ne kadar ihtiyacı olan kart varsa çekip en son anduin combosuyla ağzımı kırdı. Adam için çok eğlenceli bir maç olmuştur. Ben control oynarken ne zaman aggro dövsem çok eğleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Dizili geldi zaman çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Bu sezon erken legend olup ilk1000'de takilip bir hafta once 250'lere inince ya allah top200 deneyeyim bari dedim gene ama son ladder gunune 400 kusurde baslayip, sabahinda 3-10 gibi bi skorla batirinca geri toplayana kadar 600 kusurde kaldim :D Daha da druid oynamam umarim. vS'nin meta reportuna gore shamanstone'daki rate'i simdiden asmis druid, hem jade hem aggro herangi bir classdan fazla rate'e sahip falan. https://www.vicioussyndicate.com/vs-data-reaper-report-60/ Simdi bu uc hafta summer champ.var, onlar bitene kadar bisi olmaz. Ekim basi ama nerf gelmezse baya nahoş olcak durum. Mis gibi yeni kartlar var hicbiri oynanamiyor. Neyse, iki tane deck epey dikkatimi cekti bu surecte. Razakus priest birisi, azcik kotu cektigimde jade druid olarak, karsimda iyi oyuncu varsa (kimisi patakute yuruyor kimisi bi pisirik oynuyo, top200'e yaklastikca cok farkediyo cidden seviye) zorlandigim matchuplardan birisi oldu. Digeri de control mage ft.dk jaina. Duzgun cycle, board reset ve geist uclusuyle hepsi ustumden gecti nerdeyse. Ama cok az kisi oynuyordu. Muhtemelen oynamasi en zor decklerden birisi. Anduin ve velen craftlamayi dusunuyorum veya pintilik yapip control mage oynayacam. Ama priest en az oynadigim class+ reno priest sevdigim tek deck falandi priest icin. Bu dk'li priest deckinin oynanma sekli cok hosuma gitti. Bakalims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Soyle bi okudum biraz biraktigimdan beri neler olmus diye. Bir oyunda hic mi degisen bir sey olmaz ya. Football manager gibi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 şu ladder'a acilen 1 class bloklama gelmesi lâzım wow battlegroundları gibi. kusucam druid görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 3 aylığına Fandral craftladığım için biraz kuşkularım vardı ama şu mesajları okudukça hepsi kayboluyor, teşekkürler jade druid =} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Nerden baksan 7 sezon var minimum yahu, hepiniz mi yahudisiniz arkadas craftlayin tabi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 3 ay sonra druid nerf yer sonra da oynamaz diye diyor o da sadece jade druid olsa iyi bir sürü aggro da var. her türlü kanser. gerçi shaman ile ağızlarını kırdığım da oluyor baya ama yine de kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 hayır howlongcanthisgoon yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 yav said: Nerden baksan 7 sezon var minimum yahu, hepiniz mi yahudisiniz sabonissiniz arkadas craftlayin tabi ki :D FTFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Ben Brode Ben Brode @bdbrode Thanks for the feedback regarding Druid. We've been considering options and should have more to share this week. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 lanet olsun ben brode.. sizin yuzunuzden EU playofflarda druid izleyemiyoruz.. herkes druid banliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 dun stream izliyim dedim az butun maclar druide karsi sfdfds turn 4 ultimate infestation filan kanserin sozluk tanimi olabilir, secret paladin, mid-range shaman bunun yaninda balans abidesi kaliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Eskiden 5te4 olan kanser winrateim 5te2ye falan indi rank 14ü geçemiyorum. Kötü oynadığım halde kazanmaya devam etmek için ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 midrange paladin kanserine geç ya da exodia mage kanserine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar