Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

bu kadar fazla jade druid yoktu ya 15 gün önce

bak 24 saattir sapık gibi oynuyorum gene. salı tatile gidicem gitmeden legend olayım dedim bi de yeni exp. hype'ı falan neyse çok oynadım işte sdffds

lokal metamın %50küsürünü kesiyo işte black knight. sırf lichking veya 15gün öncesi falanla ilgili değil :D

---

BK'yı oynama seçeneğini (lüksünü diyelim) bana veren esas kart bu arada 10manalık epic spell'i druid'in. böylece auctioneer turn'ü beklemiyosun, kartlarına hızlıca ulaşabiliyorsun etc. Bu bile sana 1-2 tech şansı tanımış oluyor bir nevi, hani tauntlu meta'yı geçtim :P

VAY lich king oynuyo herkes o zaman BK ekleyeyimden yeneyim değil sadece onu demek istiyorum. zaten azalıyo işte lich king oynayanlar da :P en haklı benim banane >:D:D

ya şakamaka aggro druid bile (daha az geliyo ama) manyak manyak tauntlar yapıyor. hatta taunt-token druid gibisinden DK'lı garip bi druid deck'i daha var. çok taunt var abi BK'yı ben çok sevdim :D

Sosyal ağlarda paylaş

95 packte 4 legendary, 14 epix ve disenchantlerden 2k + gold duplicatelerden 1k toplam 3k dust geldi. Eh fena değil gibi.

Prologuedan malfurion + ilk packten hadronox proclayınca taunt druid yapayım dedim ama hadronox beklendiği gibi meh bi kart. Sanırım yalnızca kendinden tauntlu kartları kaldırıyor, sonradan taunt kazanan kartları kaldırmıyor. Yani tauntu buff olarak aldıysa (bonemare / ancient of war) pas geçiyor, illa base taunt ya da transform olması lazım.

Ya asıl fandral lazım sanırım bu jadeli madeli decke çok iyi diyor herkes ama 6 ay ömrü kalan kartı craftlamak değer mi bilemedim. Gerçi 10k falan dust var sabonisleyip dustların üzerine oturmak da anlamsız. Druid kanserliğini ilan ederse sanırım kıllığına craftlarım
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

wild oynayan var mı hala ya

expansion öncesi takıldım ben biraz wild'da, kendine has bi metası var aslında gideri var.

ilk çıktığından aylar sornrasına kadar p.shredder/mys.challenger/drboom sesi duyarsam midem bulanır kusarım diye elimi sürmüyodum ama önyargılarım kadar yokmuş :D

maly rogue'la r10'a freeze mage'le r5'e çıktım işte az sürede sdf. r5 sonrası kastırınca bıraktım yeni exp. da çıktı sonra zaten

ha sezonun ilk haftasıydı gerçi bu. son hafta belki wild'da da legend olurum ehueh>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Jade druid'in hard counter'i direkt quest mage ya. En cok q.mage gelcek diye korktum ben de hep tirmanirken. Hayvan gibi surata abanmak, ufak minyonlari takmamak,feral rage'leri doomsayer'a alternatif cevap oldugu surece atak olarak surata gondermek falan gerekiyomus son 1-2 eslesmede cozup yenebilmistim zar zor. Bi tanesi hele +2 bonus block oynadi kafayi yedim artik kalktim volta atiyorum. Dondum ekrana baktim secret takmis exodia yapamamis. Dedim barrier mi counterspell mi hmmm innervate ustune surata infestation yolladim yendim. Antonidasi son iki karttaymis allahtan eheh.

Watch out deck olarak bi q.mage bi de big priest dicektim bakin diye ama priestinki daha bi highrollamaya dayali (2-3 tane saglam minion yshaarj 48taunt ve lichking ysera var; barnes atip sonra resurrect yapip duruyosun falan kafa yediren bir deck)
Sosyal ağlarda paylaş

Druidler ağırlıkta evet ancak tek tip deckle oynamıyorlar. 4-5 farklı druid dolanıyor piyasada.

-Tauntları bufflayan baya ağır güçlü, 3-4 kartlık combo ile bir anda yeri dengesiz tauntlarla dolduruyor.

-Jade hala çok sağlam, agrolar azaldığı için çok iş yapıyor, control deckler ile karşısında tutunmaya çalışmak zorluyor.

-Full buff agro druid açılışı iyi yaparsa her decki ezip geçiyor.

-Giant druid var, baya çıkıyor karşıma.

Bu kadar druid çeşitliliği olunca doğal olarak en sık çıkan rakip druid oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni Nefretim Priest .. o 4 manaya çıkardıkları kart... Eternal Servitude.. ahahahah allah belanızı versin amk cocukları. Başka bişey demiyorum. Hap mı kullanıyolar .. Asit mi içiyolar .. kokain mi çekiyolar ne yaptıgını anlamadım adamların.
4 mana lan kart. Barnes'la ysera veya yaşar çıkartıp ertesi turn 10/10 yaşar koyuyo herif masaya.. TURN 5. İlk nerf yicek kartlardan biri. minimum 6 mana. Tamam kombo yapıcaksın bu oyunda iyide birader 5.turn'de masaya 10/10 Legendary koydurtma bi zahmet yani.
Rogue dedigimiz class kombocu.. Edwin'i 10 oyundan birinde belki +8 üstü koyabiliyosun ilk 3 turnde falan.. onuda zaten bi sekilde remove ediyolar.. silence,poly,frostbolt, execute vs vs vs
Herif ysera atıyo 5. turn. Hayır druid gibi bir mekanizmasıda yok ki kartlarla mana pool'u şişir ve öne geç.. Ona bi lafımız yok en azından bir kart kullanıyosun turnleri boşa geçirerek risk alıyosun vs..
Yok bu arkadaş barnes.. diger turn ysera.. hm hm peki.
Sosyal ağlarda paylaş

En son oynadığımda bu rankedda eski kartların kullanılmama olayı yoktu, başka hesapla oynuyordum. Şimdi bomboş hiçbir şey olmayan hesabımla casual atmak için başlayayım diyorum, constructed ucuz bir deste yapmak için şu an ortalama ne kadar harcamak lazım? azıcık videolar izledim de meta deckler hoşuma gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

https://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/tournament/hgg-finals-2017/choose-your-champion

yine bir "choose your champion" hedesi.. her seferinde fail oluyorum ama bu sefer amerikaya oynayasim var..

bu arada karsiniza perfect ceken priestler gelmis olabilir ama priest'e gelene kadar sikayet edilecek cok sey var oyunda :)..

basta da "10 mana do everything" druidler geliyor tabi ki..

o big priest destesiyle ben de oynadim (hatta ilk deneyisimde barnes yshaarj combosunu da yaptim :P).. birkac yildiz aldim ama genel olarak metaya dayanabilecek bir deste degil bence.. 4 manalik kart hos tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...