k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 playing hearthstone in 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 FreEmoon said: Bu adamlara göre shaman demek broken class demek galiba, bu nasıl bir kart arkadaş. Oyundaki bütün minion bufflama üstüne kurulan deckleri, divine shield decklerini, steal üstüne kurulu deckleri, deathrattle decklerini tek bir cardla resmen dağıttılar geçtiler ya. https://www.youtube.com/watch?v=JAW-OhUfKs0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ya durum iyice sevimsizleşecek. Gerzeklere bak. Mantığı ne bu kartın şimdi ya. Öldürmüyor bile mk. N'Zoth decklerine elveda. Zaten hex vardı. Şimdi bi de bu. Axedice için tasarlıyorlar direk. 0 atp tüketimi. ABV blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 cok aptal bir kart. tam blizzard ın mentalitesiyle ortusuyor sasirtmadi o yuzden. Ama kesinlikle op degil. Eger constructed da yer bulursa maly decklerine dogru meta kayar. Priest in en broken class olacagini varsayarak muhtemelen yine reliable standart decki maly rogue, druid, mage falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 jade lotus mekaniği hakkında ne düşünüyorsunuz? bence discover kadar değiştirmeyecek oyunu. devolve diye bir kart olmaması lazım ayrıca, o ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Jade idolda ayri sacma, droodu fatigue e immune yapmak kek Control meta iz here guyz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 https://clips.twitch.tv/ratsmah/InquisitiveSquirrelPRChase sabo şunu izlesin bi daha da ağlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 olma ihtimali varmi onun sence :D bide quest geldi arkadasinla oyna parayi goturun diye bir turlu online kimseyi yakaliyamiyorum kac gundur sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 öeh sonsuza kadar doldurursun abi saçmalığa gel :D ne düşünüyor bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Face deckler piyasaya çıktı yine son 5 günde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 SOYLE güzel bir fatigue deck'i cıkar mı... http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/308/441/636155116105585869.png Bu arada reno mage cok güclenicek gerci emperor'ı kaybediyor ama kallavili kartlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 http://i.imgur.com/Lh5DvUb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 mulch attığımda karşıya deathwing vermeme ağlayacaktım da bu üstteki görsel ne ya hahdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 fsdfsd harbi ne güldüm buna mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 FreEmoon said: Bu adamlara göre shaman demek broken class demek galiba, bu nasıl bir kart arkadaş. Oyundaki bütün minion bufflama üstüne kurulan deckleri, divine shield decklerini, steal üstüne kurulu deckleri, deathrattle decklerini tek bir cardla resmen dağıttılar geçtiler ya. Bunu yazdığımda çok iyimsermişim valla, bu kartı bile gölgede bırakabileceklerini düşünmemeiştim. Bu adamlar manyak lan, valla shamanla bozmuşlar kafayı. Adamların shaman için her kartı nasıl inatla broken olabiliyor anlamak mümkün değil. Hani priest için yapsalar diyecem priest çok kötü durumda ondan yapıyorlar, ama shaman olum bu, neredeyse bütün herkes shaman oynuyor lan şu an. Bu nasıl kart hayvan herifler. 5 mana ya 10/10 taunt mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ilk attıgını 5-3 falan yapsalar bari,harbi herifler sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Oyunu bıraktırmak icin herseyi yapıyor adamlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Senelerce Şaman oynadım ben oyunu bıraktım şaman OP oldu şansıma tükürüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Dp9C_0_JeYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Yeni exp den sonra wild a geçerim artık herkes shaman bayar abi. Mech mage , secret paladin , beast druid , patron warrior felan takılırım en azından renk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 5 manaya 10/10 taunt hayvan oğlu hayvanlık ta. 5 manaya 5/5 taunt da kötü değil yani oda iyi , 4 manaya senjin 3/5 , en hayvani taunt olan belcher bile 3/5+1/2 yani 4/7 idi 5 manaya , druid of the claw 5 mana 4/6 İlginç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Golem summonlayan shaman weapon'u En az bunun kadar iyi Brann ile dusunemiyorum cikacak sonuclri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 deathrattle abi, brann'le nasıl çalışcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ben yeni shaman weapon'indan bahsediyorum http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/308/605/636157081844087745.png Brann ile attiginda en kotu ihtimal 5 manaya 1/1 2/2 2/4 + weapon'in olucak 2/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 2/4 nasıl oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar