totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 anladım. bakıcam işte. yardımcı bir yazılım var (ücretli) onda tüm sürümlerde çalışıyor deniliyor ama iyice bakmak lazım. uyarın için teşekkürler. kendimden utanıyorum bu işleri konuşmakta ama lanet olsun döviz kurlarına ve nintendonun fiyat politikasına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 switche kardeslik geldi son sytem update ile (:P) ana account ile switch ustunden oyun alinca makinadaki baska accountlardan bu oyun oynaniyordu zaten simdi ise ayni ana accountu baska konsola loginleyince o account uzerinden oynayabiliyorsunuz. psn usulu kardeslik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Kardeş olalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ben hala zelda ve mariokart dışında bişi oynamıyorum bunda. sanırım zelda'yı bitirip satıcam aleti. ztn mariokart oynamak için aylık para isticekler online'da. o da rafa kalkacak o olay gelince. bi anlamı kalmicak benim adıma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 puahahahaahaha diye gülmek istiyorum. nasıl dodgeladım ama hype trenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 mario kart? super smash? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 valla 300 saat zelda oynamışım daha oyunun yarısında falanım questlere bakılırsa. sırf zelda çıkardı hakkını şimdiye kadar ama oyun alamıyorum ki alete. aşırı pahalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bi oyun 350 tl falan dijital. saçma sapan ya. indie'ler bile 100 liradan aşağı değil. akıl karı değil kırmadan kullanmak. sırf ondan sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 yani bilmiyorum abi 300 lirayı nintendo yapımlarına belki verebilirim ama mesela darkest dungeon alcam 20 dolar 150 lira yapıyo o yüzden belki satmadan önce mario odyssey alabilirim ama sonrasında satarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Baya içerik çıkıyor aslında. Vita'da yaşadığım hezimeti yaşamadım daha. ama gerçekten pahalı oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Vita'da hezimet yasamak enteresan olmus. Been hala hergun oynuyorum. Bi dunya rpg var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Yani desteği kesmeleri hezimet oldu.Yoksa şu an sadece ps4 oyunlarını mobil oynamak bile yetiyor o ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 mokoko sen niye arabistan'da calisip tl ile maas aliyosun? bana dert oldu senin durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 halletik onu artık sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Şu kardeşlik işi iyi olmuş. Dijital arşivleri paylaşabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bosver o zaman oyunlar kac liraymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Ben Nintendo Online'ı aldım 12 aylık. 20 dolar bedava. Bir de Gold Point birikmiş, hepten ucuza geldi :P NES Online olayı bayağı güzel, sevdiğim bütün oyunlar var. Çocukluğuma döndüm resmen. Şu controller'ları da alacağım sanırım. Uzun yıllardır yaptığım en iyi oyun yatırımı oldu Switch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 ben de baya bi oyun var digital nasil paylasiliyor isteyen pmlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 kasim diablo geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 valla ekim'de PSN verecek dedikoduları var. Eğer PSN verirse 60€ ona hiç veremem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 octopath traveler ne güzel oyunmuş ya. zelda'nın mario'nun yüzüne bakmadım daha OT oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 xenoblade chronicles 2 de cok iyi. siddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 valla kafamda zelda mario oddysey octopath xenoblade marios kart 8 mario + rabbits mario tennis stardew valley golf story diye sıralama yapmıştım switchi alınca ama octopath hepsinin önüne geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mario odyssey tras gec bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mario beni de çok sarmadı. genelde mario oyunlarının movement'ını beğenmiyorum ben o zeminde kayıyomuş hissi irrite ediyo baya. Zelda efsane ama keşke beynime reset atıp tekrardan ilk sefermiş gibi oynayabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar