Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo Switch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anladım. bakıcam işte. yardımcı bir yazılım var (ücretli) onda tüm sürümlerde çalışıyor deniliyor ama iyice bakmak lazım. uyarın için teşekkürler.

kendimden utanıyorum bu işleri konuşmakta ama lanet olsun döviz kurlarına ve nintendonun fiyat politikasına..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
switche kardeslik geldi son sytem update ile (:P)

ana account ile switch ustunden oyun alinca makinadaki baska accountlardan bu oyun oynaniyordu zaten

simdi ise ayni ana accountu baska konsola loginleyince o account uzerinden oynayabiliyorsunuz. psn usulu kardeslik iste
Mesaj tarihi:
ben hala zelda ve mariokart dışında bişi oynamıyorum bunda. sanırım zelda'yı bitirip satıcam aleti. ztn mariokart oynamak için aylık para isticekler online'da. o da rafa kalkacak o olay gelince. bi anlamı kalmicak benim adıma sanırım.
Mesaj tarihi:
valla 300 saat zelda oynamışım daha oyunun yarısında falanım questlere bakılırsa.

sırf zelda çıkardı hakkını şimdiye kadar ama oyun alamıyorum ki alete. aşırı pahalı...
Mesaj tarihi:
yani bilmiyorum abi 300 lirayı nintendo yapımlarına belki verebilirim ama mesela darkest dungeon alcam 20 dolar 150 lira yapıyo

o yüzden belki satmadan önce mario odyssey alabilirim ama sonrasında satarım heralde
Mesaj tarihi:
Ben Nintendo Online'ı aldım 12 aylık. 20 dolar bedava. Bir de Gold Point birikmiş, hepten ucuza geldi :P

NES Online olayı bayağı güzel, sevdiğim bütün oyunlar var. Çocukluğuma döndüm resmen. Şu controller'ları da alacağım sanırım.

Uzun yıllardır yaptığım en iyi oyun yatırımı oldu Switch.
Mesaj tarihi:
valla kafamda

zelda
mario oddysey
octopath
xenoblade
marios kart 8
mario + rabbits
mario tennis
stardew valley
golf story

diye sıralama yapmıştım switchi alınca ama octopath hepsinin önüne geçti.
Mesaj tarihi:
mario beni de çok sarmadı. genelde mario oyunlarının movement'ını beğenmiyorum ben o zeminde kayıyomuş hissi irrite ediyo baya. Zelda efsane ama keşke beynime reset atıp tekrardan ilk sefermiş gibi oynayabilsem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...