Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 getiren nintendo diilki, yunanistanli bi ithalatci eshop filan olmiycak, adamlar sadece konsol getirip saticak ve garantisine bakicak. nintendonun 3. dunya ulkesinde isi ne? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Oha 3. dünya ülkesi kadar yükselebilmiş miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Fin said: octopath ne kadar iyiymiş öyle yahu. Demoyu ben de begendim de sanki 3 5 aya discount yer gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 20 saat falan oynadım valla mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 cd media türkiye'ye özel gelmedi bir de, balkan ülkelerinin hepsine gelmişler. tr'de çok satma dertleri olmayabilir o yüzden. işlerine gelmezlerse de çıkarlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 second quarter sonuclarina gore switch'te 20 melyon satis rakami yakalanmis nintendo'nun profit year-on-year 88.4% artmis https://www.theverge.com/2018/7/31/17633740/nintendo-earnings-q1-2018-switch-sales-figures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Nereden almak lazım bu aleti acaba. türkiye dışından mı alsak. 2.4k tl az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 asgari ucretten pahali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 abi multiplayer youtube kanalında switch videosuna gelen yorum ahahahah Dinçoğulları 54 dakika önce Alınmaz. Üstüne 100 bin tl daha koyarım mercedes alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Geçen sene millet 1000 tl ye aldi amazondan, su anda 1800 e geliyormuş amazon go bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Aletin şarjı az gidiyor ya en büyük sıkıntısı o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 aynen öyle ama bi tane ortalama powerbank ile 1,5 katına çıkarabiliyosun eğer kaliteli powerdelivery destekleyen bi powerbank alırsan paraya kıyıp ozmn 3 katına kadar uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Diablo 3 geliyormuş switch'e sdflkjdsg Blizzard da topa girdiyse yürür gider bu alet. Bir de hearthstone çaksalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 zeldanin etkilerini birkac oyuncu arkadasimdaki tepkilerini gorunce oyunu cok merak ettim. cok siki bir oyuncu roommate im var.anladigim kadariyla 98 yilindan sonra pc gaming amerikada gucunu kaybetmis oyuncularin hepsi konsola yonelmis. zeldanin ve nintento nun az kazancli inovatif cesaretli yatirimlariyla kendi gelisimini fark ettim. ingilizce den mahrum cocuklar oldugumuz icin bu tur yatirimlar bizde yurumemis. bizim atari dedigimiz kutularda adamlar zelda oynamis. zelda oyununu piyasaya sunmak icin kendi ozel kartusunu urettirmis, sene 96 li lar civari bu tur yatirimi yapabilecek sirket modelini nintendo garantilemis. bu gunumuze kadar kana dokunan zevke dokunan gelisimlerle konsol oyunculuguna yon vermis. nintendo, ps3 ve xbox a model olmus, bizim ulkede pazarlamacalikta yurutememis ve kendini gosterememis. 6 ayda neredeyse her konsolun her populer oyununu oynadik beraber. cocukta game stop uyeliginde bir level a ulasmis 60 dolarlik oyunu 27.99 a alabilir hale gelmis. tatilden dondum gorusemedik bir ay ben laptoptan o switchden fortnite oynadik beraber ben tatildeykende takili kalmis oyuna ben gelince fortnite acti hiyar :) zehirlemisim adami. anlayacaginiz muhtesem bir oyun dunyasi var burda, ama adamlarin siki dassagi denk. new yorkta ismen unlu bir barda garsonluk yapiyor, odada oyun ile ilgili yok yok,. diger room mate de muzisyen, oda fighting game manyagi cikti ama kacirdim ipneyi gidiyor evden, dun smash balls turnuva varmis ikinci olmus. nintendo oyunlarini kacirmisim kendimce, eger ninentdo bir alet cikariyorsa alinirmis. aferin nintendo. Edit : Okunabilirlik icin paragraflara boldum - Lau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 telefondan yazinca boyle oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 basima bi is gelmiycekse zelda serisini baya overrated ve gereksiz buluyorum. mehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 a link to the past en iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 https://civilization.com/news/entries/civilization-vi-nintendo-switch-console-november-16-2018/ civ VI geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 biraz gecikmeli de olsa alıyorum switchi. 3000 lira olmuş tr fiyatı. hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 alma. oyunları 350-400 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 oyunlar için maalesef ilegal yollara başvurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 collectors edition oyunları 1500 tl mi? ÇÜŞ. amk böyle kurun. 1200 tl falandı burun kıvırıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 totemic said: oyunlar için maalesef ilegal yollara başvurucam. daha tam anlamıyla kırılmadı cihaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 valla nette baya baya ilaçlı oynanış videoları var. kullanan kişilerle de görüştüm adamlar oyunlardan sıkılmış o derece. neredeyse tüm eshop kütüphanesi var insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 switch'in hack işlemcinin açığıyla çalışıyor. yeni switch alırsan onların işlemciler'de o açık yok ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar