Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Var mi patide bu isi yapan yada yardimci olabilecek. iki gün haftasonu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 al benim arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 kirlama bilmiyorum da bi ara kiralama yapan vardı sanki. Budget'da hala vodafone %50 indirim var, onu da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 benim arabayı alma zaten yolda kalma garantili kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: kirlama bilmiyorum da bi ara kiralama yapan vardı sanki. Budget'da hala vodafone %50 indirim var, onu da düşünebilirsin. su güzelmis bir tane vodafone redli bulmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ne zamana lazım? Bende var da tcell e geçicem yakın zamanda, bu aysa kurtarır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Ne zamana lazım? Bende var da tcell e geçicem yakın zamanda, bu aysa kurtarır heralde. bu ay hemde hayirli bir is. bi bizimkilere sorayim. olmazsa senden yardim isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Zipcar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Seele said: DRaGoN_SLaYeR said: Ne zamana lazım? Bende var da tcell e geçicem yakın zamanda, bu aysa kurtarır heralde. bu ay hemde hayirli bir is. bi bizimkilere sorayim. olmazsa senden yardim isterim. oo türkiyeden kız mı alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 gel dügüne bittimi senin almanya maceran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Budget Vodafone red sınırlı arabaya veriyor maalesef net üstünden. Call centerı arayıp yaptır rezervasyonu, orda söyle red kodunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Up, 25-26 şubat için araç kiralayacam, var mıdır önerdiğiniz marka, bildiğiniz kampanya vs. ya da şuna şuna dikkat et dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Garenta ucuz galiba genelde. Her operatörün ayrı şirketle anlaşması var, bir sürü yerden kampanya var hopi mopi. Dikkat etmen gereken bir şey yok, alırken sağına soluna bak hasar olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 evet araştırmalarımda garenta ucuz genelde, online'dan kredi kartı ile almak mantıklı mı peki, provizyon falan filan abanıyorlar galiba, dükkana git al en iyisi mi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 dükkanda da alıyorlar (avis). bi de provizyon değil, direk çekiyor 500. sonra iade ediyor hgs/ogs falan düşüp kalanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 garenta iyi çok memnun kaldık. evet hızlıca iade ediyolar harcamaları düşüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ginaly said: evet araştırmalarımda garenta ucuz genelde, online'dan kredi kartı ile almak mantıklı mı peki, provizyon falan filan abanıyorlar galiba, dükkana git al en iyisi mi acebaOnline'da rezervasyon yaptırırsan fiyatları daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Garentadan yaptırdım reervasyonu, bonusa da indirim varmış, kapıcı mersosu çektim bi tane sdfsd thanks for your help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ben garaaj dan kiralamıştım evine getirip evden alıyorlar sen uğraşmıyon. Fiyat oranlamasını bilmiyoum ama provizyon alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 xaty said: dükkanda da alıyorlar (avis). bi de provizyon değil, direk çekiyor 500. sonra iade ediyor hgs/ogs falan düşüp kalanı. avisten geçen hafta kiraladım, provizyondu sadece direkt çekmedi. hoş pratikte bir şey fark etmiyor yani de :P dükkanda baya sokuyorlar ama en temizi internetten randevu almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Garenta kullanıyorum sürekli bir sıkıntı yaşamadım daha (tu). Miles&Smiles indirimiyle fiyatlar iyi. En son kiraladığımda araç 0 km idi :) Havalimanlarında arabayı teslim edip uçağa binmeden para geri yatmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Eğer uçakla gelecekseniz AVİS'in anadolujet THY için %50ye yakın indirimi var boarding card gösterene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Şuna ek olarak tarih açısından min 1 hafta önce haber vermek kaydıyla ben de yardımcı olabilirim indirim konusunda. Konuda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar