Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba kirlama Istanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

kirlama bilmiyorum da bi ara kiralama yapan vardı sanki.
Budget'da hala vodafone %50 indirim var, onu da düşünebilirsin.

su güzelmis bir tane vodafone redli bulmam lazim.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

Ne zamana lazım? Bende var da tcell e geçicem yakın zamanda, bu aysa kurtarır heralde.

bu ay hemde hayirli bir is. bi bizimkilere sorayim. olmazsa senden yardim isterim.
Mesaj tarihi:
Seele said:

DRaGoN_SLaYeR said:

Ne zamana lazım? Bende var da tcell e geçicem yakın zamanda, bu aysa kurtarır heralde.

bu ay hemde hayirli bir is. bi bizimkilere sorayim. olmazsa senden yardim isterim.

oo türkiyeden kız mı alıyosun?
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Garenta ucuz galiba genelde.

Her operatörün ayrı şirketle anlaşması var, bir sürü yerden kampanya var hopi mopi.

Dikkat etmen gereken bir şey yok, alırken sağına soluna bak hasar olmasın yeter.
Mesaj tarihi:
evet araştırmalarımda garenta ucuz genelde,
online'dan kredi kartı ile almak mantıklı mı peki, provizyon falan filan abanıyorlar galiba, dükkana git al en iyisi mi aceba
Mesaj tarihi:
ginaly said:

evet araştırmalarımda garenta ucuz genelde,
online'dan kredi kartı ile almak mantıklı mı peki, provizyon falan filan abanıyorlar galiba, dükkana git al en iyisi mi aceba
Online'da rezervasyon yaptırırsan fiyatları daha ucuz.
Mesaj tarihi:
xaty said:

dükkanda da alıyorlar (avis). bi de provizyon değil, direk çekiyor 500. sonra iade ediyor hgs/ogs falan düşüp kalanı.

avisten geçen hafta kiraladım, provizyondu sadece direkt çekmedi. hoş pratikte bir şey fark etmiyor yani de :P dükkanda baya sokuyorlar ama en temizi internetten randevu almak.
Mesaj tarihi:
Garenta kullanıyorum sürekli bir sıkıntı yaşamadım daha (tu). Miles&Smiles indirimiyle fiyatlar iyi. En son kiraladığımda araç 0 km idi :) Havalimanlarında arabayı teslim edip uçağa binmeden para geri yatmış oluyor.
  • Yeni Oluştur...