noddle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Değerlendirelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 bakalım kaç isheep çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Tek windows kullanan mal benimdir herhalde. Gerçi garip bir sevgi besliyorum. Normalde hiç bir app ile işim olmaz spotify, reddit ve bir kaç uygulama dışında. Bunlar da store'da olduğu için telefon benim için oldukça akıcı. Cidden android'e falan kıyasla aslında çok stabil bir işletim sistemi windows ama gel gör ki, mağazaya gereken özeni göstermediklerinden pazar payı %1'in altına geriledi. edit: Ayrıca bu telefon ola ki çöp olursa ki olmuyor halen canavar gibi nokia olmasından mütevellit, yine windows phone alabilirim azıcık microsoftta umut ışığı görürsem. Çünkü bir telefona 1500+ lira vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 fakir cok hepsi android :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Sen bana birini android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Uzun deneyimlerin sonucunda, ucuz bir android alıp içine hiçbir şey kurmayarak optimum faydayı sağladım. Fotoğraf çekmediğim gibi sümük gibi telefonuma yapışmadığım için her gün kendimi kutsuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 çok elitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 iş telefonu ios kişisel wp tablet android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 2017 de surface phone gelecek surface ı yapan ekip telefon yapacak işte gene bu sefer wp yı kurtaracak muhabbeti olacak ama gene alacagım sanırım. gerçi bu sefer x86 mimarisi ile laptop benzeri birşey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 hepsini kullanmis biri olarak stabillik konusunda wp ile ios cekisir dandroid fıss kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Borastus said: 2017 de surface phone gelecek surface ı yapan ekip telefon yapacak işte gene bu sefer wp yı kurtaracak muhabbeti olacak ama gene alacagım sanırım. gerçi bu sefer x86 mimarisi ile laptop benzeri birşey olacak. hakketen artık x86 mimarili telefon yapsınlar, laptop tablet telefon vs taşımayalım. tek aletle hallolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 WP kullan o zaman, tek başına yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 android 7.0 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 x86 based olmadan nasıl kullancam c++ develop edicem belki, veya vm kurucam vs. surface pro4 çok güzel alet mesela, bi de phone fonksiyonu getirseler tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 fakirler ölsün IOS'dan selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 öldüm - kitkat android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 pure android 7.0 ..master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Fakirler gene laf etmiş ya la Iphone'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 başlıkta iphone'a laf atan "fakir" sayısı : 0 iphone sahibi olduğu için kendini zengin zannedenlerin sayısı : 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 ahahah tespit iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 kurşunlu android 4.2.2 slave race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Arkadaşlar zengin olmak ve iphone kullanmak nasıl bir duygu biraz bahs edebilirmisiniz? Kendimi şöyle hissediyorum ayfonluların yanındayken :(((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 keşke açtıktan sonra kutusunu başkasına verseler de koklasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 dokunmadan bakabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 benim galaxy s5, telefonu masaya cat diye atiyorum. iphoneu olanlarin akli gidiyo daha bi siki siki sariliyolar telefonlarina, kiymetlimisss diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar