Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zabıta tarafından darp edilen Tatlıcı Amca

Asriel

Öne çıkan mesajlar

ayrışmayalım da beraber mi yaşayalım şu çomarla
ayrıştık ayrıştık eee ?
bu ayrışma bişeylerin sonucu, sebep değil. napalım ayrışmayıp bu insanlarla?
zabıtaları savunan da yok zaten onlar da çomar evet ama tatlıcıya da duyar kasmanın hiç haklı yanı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kodumun çomarı yasadışı iş yapıyor. Üstüne yaptığı yasadışı işini engellemeye çalışan zabıtaya bıçak çekiyor. Neyine duyar yapılması lazım bunun anlamadım. Adamın 2 farklı suçtan da uygun şekilde cezalandırılması gerekli. Bilinçsizce 5 çocuk yapıp çocuklara bakamamak kimseye yasadışı iş yapma lisansı vermez.

Ha zabıtanın sopalarla üzerine saldırıp linç girişiminde bulunması ayrı saçmalık, zabıtaların da bu suçtan yargılanması lazım.

Hukuki kısmı geçersek, iyi olmuş. Çomarlar birbirini dütsün az, belki akıllanırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu mantığı anlamıyorum. Birey fakirse veya açsa veya herhangi bir şekilde mağdursa, hukuka veya etiğe bağımlı olma zorunluluğu ortadan mı kalkıyor otomatik olarak. Bir anda başkalarının haklarına tecavüz ehliyeti mi elde ediyor gaipten.

Bu sahnelere de alışın artık. Bu iktidarla "milli irade" açlığın tadına bakacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Aasdfasdf. Milli irade zaten açlığın tadına bakıyor. Ama adam açlığın Allah'tan geldiğine inanıyor.

Bir kilo dana kıyma 35 liraydı be en son.

Geçen televizyonda gıda ve hayvancılık bakanlığının kamu spotunda köfteler, pirzolalar falan vardı. Çok yememek gerekiyormuş. Öldüm gülmekten. Milletin hem de gözüne sokuyorlar. "Bakın böyle yemekler var ama fazla yemeyin ha" asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Su forumdaki yazıları alup "NEDEN GELİŞMİYOR" başlığı altında ülkenin girişine asmak gerek

Adam aptal 5 çocuk yapmış o zaman illegal mal satip bicak cekmwkte hakli
Adam aptal 5 cocuk yapmış banka soymakta hakli
Adam aptal 5 çocuk yapmış karısını pazarlayip çocuklarını dilendirmekte hakli
Adam aptal 5 çocuk yapmis.....

Aptalligi savunma mekanizması haline getirmek büyük başarı.

Su adamin su halde olmasi tammen kendi suçu suçunun cezasını çekmek yerine siyasilerin kucaklarinda geziyor/gezicek olmasi da humanistlik yapicam diye duyar kasanlarin

Bu forumda düğün arabasına para için saldıran tinerciler de savunuldu gerçi..
Tekme atarak Mercedesin kasasinda göçük oluşturan adami "ama onlari da topluma kazandirmamiz gerek" diyerek..
Atv haberin videosunda vardi sanirin
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

yoo. hümanizm kasıcam diye amma şekilden şekile girdiniz. 5 çocuğu mu var? doğurma lan? 5 çocuk ne fakir halinle? şaka mısın? doğal seleksiyon oluyor böyleleri işte. "insanlığınızı yitirmiyin irkidişlir" diye diye adamlar başkanlığı aldı.

Shean said:

valla bankalara, xxx kişiye carda curda borçlu olduğumuz dönemi ve 20 lirayla 3 gün 6 kişilik aile geçirdiği dönemi hatırlıyorum annemle babamın.

fakirlere 4 çocuk serbest 5 mi yasak?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sıkıntı ne adamın neci olduğu hangi partili olduğu ne ayrışma.

Adam sokakta yiyecek satıyor , zabıta geliyor doğal olarak el koyacak. Sonra adam elinde ki sopayla ve diğer elinde ki cisimi anlamadım onunla millete sataşıyor. Polise zabıtaya vurmaya çalışıyor , yaklaştırmamak adına millete vuruyor ediyor. Şimdi bu adam darp edilir. Bu gayet normal.

Adam sokakta tatlı satıyodu da zabıta gelince "peki kanunen hatalıyım hadi götürün beni napalım boynumuz kanunlar karşısında kıldan ince" falan dedi de ondan sonra mı dayak yedi? Ortada insanlara zarar vermeye çalışan biri var , bunun akplisi chplisi olmaz ki zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

sey cok komik 15 temmuz degil ama suriyede savastim diyip akpden koruma beklemek. birde yalan söylüyor suriyede hic bir örgüt israil ille savasmamistir buna isid dahil ki adamlar en radikal örgüt. senelerdir bir kere olsun saldiri olmamistir onlara. ha kafasi kirilmasaydi daha iyiydi tabi o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

Duyar kasilacak insan vardir da aciya ciya eli bicakli Ahsen TV muhabiri kilikli bir adama acimak sacma. Neyine uzuleceksin yani su adamin, her low tier scum gibi basmis 5 cocugu zaten. Bu adamin yaptigi seyyar saticilik once topluma zarari verip sonra onlari mitigate etmek icin bizden istedigi istedigi haractir.
Sosyal ağlarda paylaş

Videoyu açtım baktım adam bıçak sallıyo.
İlk bi kaç saniye adamla konuşulmaya çalışılıyo bide.
Kapadım direk. Dayı kafadan haksız. Zabıta adamı dövmüş, onlar da haksız. Adamın fakir olması, durum falan üzücü tabi ama yasaları çiğnemeyi haklı çıkarmaz. Seyyar meslek kanununu bilmiyorum ama kanunsuz bir iş yapmasa zabıtalar oraya gelmezdi.

Kaldı ki devlet lan bu. Devlet kural koyucudur. Sen devletin sınırları içinde doğarak devletin kurallarına uymayı kabul etmişsindir.
Tc deki bu dayı tarzında ki adamların anlayacağı tabirle; devlet en büyük mafyadır. Adamın dalağını alır.
Devlete kafa tutulmaz. Götünden donunu alır adamın. Cem Uzan da olsan farketmez. Hacı Boydak da, Hacı Sabancı da.
Devlet bi kural koyduysa uyacaksın. Gazisin, şehit babasısın, çok zenginsin farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

7 sayfayı es geçiyorum, eminim aşağıdaki fikirlerimde yalnız değilimdir.

Küfrederek bıçak sallayan fesli bir tipin başına cidden çok aşırı kötü birşey gelmeli ki üzüleyim.

-Ama ekmek teknesi ühühühühü

AKP yüzünden tek ekmek teknesi sönen insan değil bu. Ayrıca tipinden dolayı biraz da freudenschade
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

7 sayfayı es geçiyorum, eminim aşağıdaki fikirlerimde yalnız değilimdir.

Küfrederek bıçak sallayan fesli bir tipin başına cidden çok aşırı kötü birşey gelmeli ki üzüleyim.

-Ama ekmek teknesi ühühühühü

AKP yüzünden tek ekmek teknesi sönen insan değil bu. Ayrıca tipinden dolayı biraz da freudenschade

olay akp yuzunden ekmek teknesi sonmesi falan da degil. kacak satis iste. diger kacak birseyler satip zabita gorunce kacanlarin veya yakalananlarin veya rusvet falan verip yakalanmadan isine devam edenlerden farkli olarak bicak cekmis ve dayak yemis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...