Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ya gecenlerde nerden estiyse sanane de oynadigim zamanlarin forumlarini okumak geldi aklimdan. Okumaz olaydim o kadar ozlemisim ki o zamanlari hani sorsalar ne zamana donmek isterdiniz diye cidden o zamana donmek isterdim :). Simdi bir gazla bakindim falan o zamanlardan da icimde hep bir uhte oside oynamak vardi. Osi'de durumlar nedir? online player sayisi ortalama kac oluyo? 15-16 sene sonra tekrardan bu oyuna baslanirmi sizce? (USA'dan baglaniyorum bu arada, lag falan olur mu?) Bir gorus alayim istedim. Bu arada sananeden olan varmi aramizda? ultima tr zamanindan beri uyeyimdir fazla yazmam ama yillar gecmesine ragmen hala bu forumu takip ederim. pepelek (serverin adi buydu galiba?) de oynamisligimda vardir ama cok degil. Neyse oyle bir yokluyayim dedim nedir durumlar...ha bu arada nick BLiND[R.T]'idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Madcat said: oynayan sorsana moruk en son ne zaman turkce foruma yazdin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 turkçe foruma yazmamış olman, türkçeyi yanlış kullanmanı haklı çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 senko said: turkçe foruma yazmamış olman, türkçeyi yanlış kullanmanı haklı çıkarmıyor. Ben dogru yazdigimi savunmadimki? Sadece uzun zamandir yazmadigimdan dolayi ve hatali oldugunu bildigim icin belirtmek istedim. Neyse konu dagilmasin. Tesekkurler uyarilariniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Teşekkürler hassasiyetin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 op ragelememiş hevesim kursağımda kaldı girip orta dünya haritası topicini bi daha mı okusam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 benim de kaldı valla şirketten başkasıyla kavga ediom şu an, op rage'e girmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 "uhte" kısmında da sorun vardı da artık ben girmedim rage gelir diye bu kadar zorlamaya hayal kırıklığı oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 trafikteyim ben de, birazdan gidip ondekine carpacam, umarim mutlusundur op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bazı insanlar çok gıcık. Op gibi daha çok insana ihtiyacımız var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Saeros said: op ragelememiş hevesim kursağımda kaldı girip orta dünya haritası topicini bi daha mı okusam ahahah abi evet. arkadaşı kutluyorum. you passed the test asdsd Lothrodel said: senko said: turkçe foruma yazmamış olman, türkçeyi yanlış kullanmanı haklı çıkarmıyor. Ben dogru yazdigimi savunmadimki? -ki ayrı. ikinci deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yokmu oynuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Lothrodel said: Ya gecenlerde nerden estiyse sanane de oynadigim zamanlarin forumlarini okumak geldi aklimdan. Okumaz olaydim o kadar ozlemisim ki o zamanlari hani sorsalar ne zamana donmek isterdiniz diye cidden o zamana donmek isterdim :). Simdi bir gazla bakindim falan o zamanlardan da icimde hep bir uhte oside oynamak vardi. Osi'de durumlar nedir? online player sayisi ortalama kac oluyo? 15-16 sene sonra tekrardan bu oyuna baslanirmi sizce? (USA'dan baglaniyorum bu arada, lag falan olur mu?) Bir gorus alayim istedim. Bu arada sananeden olan varmi aramizda? ultima tr zamanindan beri uyeyimdir fazla yazmam ama yillar gecmesine ragmen hala bu forumu takip ederim. pepelek (serverin adi buydu galiba?) de oynamisligimda vardir ama cok degil. Neyse oyle bir yokluyayim dedim nedir durumlar...ha bu arada nick BLiND[R.T]'idi :) Banada sorsalar hangi zamana dönmek istersin diye bende SNN zamanı derdim , serverın down oluşunu bile özledim. Osiye başlama kısmına gelince bu saatten sonra uo ya tekrar başlamak sevdiğin birinin cesedini görmek gibi olur herhalde , hani derlerya görme iyi halini hatırla diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equinoX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Türk Shard'ında Stygian Abyss & High Seas UO oynamak isteyenleri www.quingis.com'a bekleriz. Oyuncu olarak her türlü yardımı yapmaya çalışırım. Sunucu RunUO/ServUO tabanlıdır, bodcu sistemi mevcuttu, imbuing ve runic reforging açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 6.2 serverlarında zıplaya zıplaya frag yapmak. Ne günlerdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 osi europadayız halen, 3-5 türk, bir tane lübnanlı, bolca ingiliz, 4 fransız, 4 ispanyol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 uoforever şardında başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 "They come here to be woken up!, their dream has become their reality, who are you to say otherwise, sir" 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar