RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Liebe, hangi mağazadan almak lazım?İnternetten sipariş ile olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 abi o kadar bilmiyorum malesef ama yakındaki mağazaları arayıp bir sorun. ben de donanımhaberde okuduğum kadarıyla vakıfım konuya; https://forum.donanimhaber.com/swatch-surpriz-kutu-kampanyasi-tekrar-baslamis-beyler-79-tl--122001995 heh bir de link buldum burda yazıyor hangi mağazalar olduğu https://www.swatch.com/tr_tr/services/hits-and-hots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 de iste soz konusu marka da bayagi zamandir made in china ..hic ole alayim 10 20 sene kullanayim yok..birsey beklemeden 2 3 sene cikartirsa iyi diye dusuneceksin diyor du magaza calisanlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Kendi sitesinde 95 dolar diyor bu saatin örgü kordunlusu için ama bur tarz çok farklı modellerde de bulabilirsin , standart bir şey ad3m said: Bu kenneth cole nasıl bir saattir gençler fiyatına göre çok güzel tasarımları var. Kullanan eden var mı? Geçen saatçide şuna bakındım çok şık ve kaliteli duruyordu (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Ben bunu denedim zaten olay bulma etme değil nasıl bir saat kullanan oldu mu hiç falan merak ettim. Çünkü vitrindeki diğer saatlerin 10 da 1 i fiyata sahipti garip geldi. Hoş fiyatına göre gereksiz aslında bu sorularım.Çok şık bir saat alacam sanırım bunu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 random saat almak için 79 lira vermek ne lan. 26 ayrı kupon yapsam bir swatch parasını çıkartırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ginaly said: random saat almak için 79 lira vermek ne lan. 26 ayrı kupon yapsam bir swatch parasını çıkartırım zaten. tüyo ver o zaman başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 şunları seviyorum ben. sherlocktan görmüştüm markayı şunu tr'de bulsam yapıştırcam direkt 500 tl fln mesela bu, illa deli gibi para gerekmiyor. tarz meselesi erkeğin zaten 50 tane aksesuarı yok bir kaç tane alıp farklı kıyafete göre duruma göre kullanmak hoş bence. saat meraklısı diyince direkt yargılamak saçma olmuş o kadar para veren adam zaten o kadar para verebiliyor ona koymuyor 50k saate para ödemek. bende bir tane swatch var yıllardır kullandığım, bir tane şöyle yukardaki gibi bir şey alacam. dağa vs giderken genelde telefonla devam ediyorum ama o tarz sakat işler içinde bir tane bakıyorum düşünce vs hasar görmeyecek sağlam bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Dağ tepe için en iyisi Casio'nun asker saati. Akarı kokarı yok, 30 40 liraya her yerde satılıyor. Taşa çarpmadıkça da bir şey olmuyor. Son sayfadaki saatlerin hepsi casual bu arada, her marka üretiyor, zaten quartz saat olunca makineleri falan hep aynı. Tipini beğendiğinizi alabilirsiniz. Su geçirmez olsun yeter, üzerlerindeki kayışlar falan bok gibi olacaktır muhtemelen; onları da 40 50 lira verip iyisiyle değiştirebilirsiniz her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 g-shocklarin yeni serisi fena değil ya beyblade launcher pad gibi duruyorlar gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51zoGGEf1kL.jpg ben bundan aldım 2 3 ay önce gayet memnunum. ztn çok populer bi saat anladığım kadarıyla. 300 lira civarına gelmişti amazondan. normalde saat alışkanlığım yok ama çok hoşuma gitti bu ve kullana kullana alışkanlık yaptı. kolumda olmayınca garip geliyor artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 ilk saatim su benim ya military watch :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 https://www.mvmtwatches.com/ şu marka da fena değil zamanında krom bir saatini almıştım ama fiyatları artmış biraz. Malzeme kalitesi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Seiko 5 efsane ya. FP saati tam. Bir de çeşidi falan bol, 2 3 farklı kadran alıp farklı kordonlarla kombinleri ve her kiyafetle, her ortamda gidiyor. Tek kötü yanı kadran çapı küçük olduğundan yağız Anadolu delikanlısi kolunda at sikinde kelebek gibi kalabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 benim bilekler ince o yüzden gayet iyi durdu ama dediğin gibi biraz kalın bilekte çok saçma durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Size gayet kaliteli ve gittiginiz ortamlarda sizi mahçup etmicek bir saat markası da ben vereyim o zaman bilmeyenleriniz varsa. Fiyatlarıda abartılı değildir. https://www.oris.ch/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 olm girdiğim ortamda saatimle neden mahçup olayım lan nası hayatlar yaşıyorsunuz siz asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 O işin espirisi abim sakin ol sdfhs .. Yani gidersin bir dügüne kolunda CASIO ASKER SAATİ olucak degil herhalde. onu demeye çalışıyoz orda mahcup olmuyon işte usdhfsu rahat ol normal hayat yaşıyoz biz de ikoncan degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 passat mı çekelim düğüne di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Beni anlayan adamların hala buralarda olması yetiyo işte.. Fistan ya.. Hızır gibi yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Pateksiz ortama girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Eternal said: Size gayet kaliteli ve gittiginiz ortamlarda sizi mahçup etmicek bir saat markası da ben vereyim o zaman bilmeyenleriniz varsa. Fiyatlarıda abartılı değildir. https://www.oris.ch/tr Evet girdim saat beğendim 7783 lira dedi beğendiğim saate :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 1 senedir welder kullaniyorum.hic negatif donüş almadim herseyle gidiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 daha ucuza alırsın Türkiye'de .. O fiyatlara çıkmaz indirim vs düşüyo hemen magazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 saat kullanmiyorum. ben de negatif donus almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar