pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bingildak said: pattis senin kafada bir garipmiş bu arada, o gpu ile kasanın geri kalanı baya alakasız naptın ayrı mı sattın parçayı ashduasd Yok almadım kasayı alırken GPU. Amazon'dan alacaktım 960. O ara 1060 haberlerini görünce bekleyim onu alırım dedim ki o ara sadece WoW oynuyordum. Sonra heves geçti + fiyatlar abartı oldu kaldı öyle eski kasadan gelen 560 üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 2.200 dedigin sisteme simdi 3k istiyorsun dogru mu anlamısım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ya bi 5 ay daha bekleyip 4k ya satsana ne acelen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 aynen öyle yapıyor ve bunda da bir yanlis yok. dolar yuzunden sifirin degerleri arttigi icin ikinci elin de artiyor. bu donemde dolar dusse sifirin ve bu ikinci ellerin de degeri dusecekti. ki dusurmese buradan birileri cikip " ama bak dolar dustu, fiyatta bir indirim olmali" diyecekti. marksman said: 2.200 dedigin sisteme simdi 3k istiyorsun dogru mu anlamısım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Satışta duruyor. Klavye vs yok Sadece kasa olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Monitör ve klavye gitti. Kasa satışta bir arkadaş için rezervdeydi dönmedi 2,500₺ den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 2500 az bence de bu kasaya ya. 2500'e 2014 model Mac mini falan alınıyor. çok iyi fiyat 2500. ben bunu htpc olarak alırdım da hayvan gibi elektrik çeker, ısınır mısınır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 2500 azsa sen al roket? ucuzmuş bak. almayacağınız ürene az çok spekülasyon yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Aduket said: aynen öyle yapıyor ve bunda da bir yanlis yok. dolar yuzunden sifirin degerleri arttigi icin ikinci elin de artiyor. bu donemde dolar dusse sifirin ve bu ikinci ellerin de degeri dusecekti. ki dusurmese buradan birileri cikip " ama bak dolar dustu, fiyatta bir indirim olmali" diyecekti. marksman said: 2.200 dedigin sisteme simdi 3k istiyorsun dogru mu anlamısım ? 1) Ekim 2016'da 3.10 civarı olan dolar şu an 3.60 desek, %17 bir artış ediyor, bu da 2.200'den 2.600'e ancak çekiyor. Nereden 3k esti o biraz garip. 2) Konu açılırken bile 10 aylık olan kasa şu anda garanti bitimine yaklaşıyor, işlemcisi bir nesil daha eskidi. Sırf dolar yükseldi diye araba gibi fiyat arttırmak baya mantıksız o yüzden. Hele ki alan adamın en az 1.500 TL bir de ekran kartı almak zorunda olacağını düşünürsek. Buna 2k dense şak diye gider de şu haliyle epey tok satıcı kalıyor, e adam da öyle olduğunu kabul etmiş, fair deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Macbook air takas dusunur musun? Sen kendi laptopunu sat parasini getir kardes dicen tabi de iste useniyorum/acelem yok falan. Bi killatayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patik06 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Aduket said: aynen öyle yapıyor ve bunda da bir yanlis yok. dolar yuzunden sifirin degerleri arttigi icin ikinci elin de artiyor. bu donemde dolar dusse sifirin ve bu ikinci ellerin de degeri dusecekti. ki dusurmese buradan birileri cikip " ama bak dolar dustu, fiyatta bir indirim olmali" diyecekti. marksman said: 2.200 dedigin sisteme simdi 3k istiyorsun dogru mu anlamısım ? Fiyat yüksek , ilk mesajı okudum forum donanımdan satmak istememiş felan , orada bu fiyata bir çok kişi sümkürür zaten satamazsın ederi <2000 altıdır ryzenler gelmiş canavar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Littlebeaste benzettim makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 satildi mi kasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 kzpmaza said: satildi mi kasa? Ben arkadaş ile iletişime geçtim hafta başında resim filan atıcaktı en son sonradan nedense dönüş yapmadı , rüzgar olsun diye koydu sanırım ilanı , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ben de iletişime geçtim kendisiyle bilgi istedim kasa hakkında geri dönüş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 pattisliborek said: Kasa satışta bir arkadaş için rezervdeydi dönmedi 2,500₺ den. Bu adam benim bu arada. Geçen sene arkadaşa 8 ekimde (whatssapp a baktım tarihi ordan biliyorum) kargo adresimi attım IBAN yolla hemen bedelini çıkayım dedim. Hala IBAN atacak. Neyse sayesinde aynı fiyata daha iyi bir PC çıktı karşıma 15-20 gün sonra onu aldım. Sağlık olsun. Baltalamadan yoluma devam ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Oo savas basliklari cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 arkadaş gosterip vermiyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 donanımhaber gibi imzaya ekleyemedikleri için satar gibi yapıp vazgeçiyor sanırım patililer. alienware başlığı vardı bir tane. 20 gün sonra satmaya karar veren. onun olayı da mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 DavidMills said: pattisliborek said: Kasa satışta bir arkadaş için rezervdeydi dönmedi 2,500₺ den. Bu adam benim bu arada. Geçen sene arkadaşa 8 ekimde (whatssapp a baktım tarihi ordan biliyorum) kargo adresimi attım IBAN yolla hemen bedelini çıkayım dedim. Hala IBAN atacak. Neyse sayesinde aynı fiyata daha iyi bir PC çıktı karşıma 15-20 gün sonra onu aldım. Sağlık olsun. Baltalamadan yoluma devam ediyim. gecen ekimdeki konusmayi silmedin mi hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Adamla 4 satır yazışmışız..Silinmesi gereken bişii değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 malına üç kuruş için kıyamayıp indirim yapmayınca kıçında patlayan çok insan görüyoruz. bu arkadaş zarar etmese de satsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 İstediği fiyata da ok dedik , sonra sesi kesildi , artık başına birşey gelmiş olmasından şüpheleniyorum ,kasayı boşverdim yaşıyor musun onu söle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Nerdeyse 1 sene önce ben de niyetlenmiştim kasaya. IBAN istemiştim. Sonra 15-20 gün vakit geçti aradan . O arada ben bilgisayarı almıştım amazondan çoktan :) Neyse diyeceğim odur ki ülke dışındaydım sorry demişti. Sanırım yine öyle bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar