Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ciplak tertemiz android yani, simdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Benim note 5te 24,5 kalıyor. Bundan da boş bir şekilde hdhsbdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 şu an min 64 alın abi telefonu 32 de yetersiz gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 +1 yetmez 32 gb kesinlikle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Google Pixel 2 istiyorum. Nasıl alıcaz bunu, illa yurtdışından mı getirmek gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 erken söylesen getirtirdim ablam yarın geliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 tüh ya güzel olurmuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ekranıyla ilgili sıkıntılar dolaşıodu. telefonların ilk versionlarını almak sıkıntılı olabilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 2 XL'de sıkıntı varmış 2'de değil. ekran tipi farklı olduğu için mavi renkler çok baskın diyorlar. update ile biraz düzelmiş ama yine de XL olmayan 2 almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 XLde yeni üretilen lotlarda düzeltildi diye biliyorum. Yani daha spesifik olmak gerekirse 20 ekimden sonraki uretimler temiz deniliyor. Risk almamak adına düz pixel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 (düzenlendi) Google pixel 7 serisi tanitildi, pro versiyonu gomdum preorderdan, 12 iphone vardi duran onu 425£ a saydi ustune 379£ luk saatide hediye etti, sirket uzerinden de alinca 20% vat de cebe. Seversem devam sevmessem esime sonrasi su anki 13 pro max a donus. Telefondan cok saat onemli benim icin apple ekosistemindeki en guzel ve durmami saglayan sey saat, sirf saat icin gecmistim zaten, pisman da degilim appledan. Sadece biraz fazla kapali sistem o kadar. best trade ever. https://store.google.com/gb/product/pixel_7_pro?hl=en-GB Ekim 6, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar