noddle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 TR ye hala gelmiyor mu? Bir gelisme var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 noddle said: TR ye hala gelmiyor mu? Bir gelisme var mi? Xaero said: Satışa başlamışlar... http://www.hepsiburada.com/google-pixel-ithalatci-garantili-p-HBV0000023NRL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 lol 3000 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Geldiği iyi olmuş da arttırılabilir hafıza yok diyor ve 32 GB telefon 3000 TL pahalı tabi. Daha yüksek hafıza kapasitesine sahip olanların da gelmesi ve fiyat olarak hızlı bir düşüş göstermesi ümidimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 muadili iphone 4.7milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Fiyat düşsün diye bekliyorum bende bundan alacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 128 GB lik ne zaman gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 gelmez büyük ihtimal 128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 kayserili said: Fiyat düşsün diye bekliyorum bende bundan alacağım galiba. Bu kurla düşmesini bekleme al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 senko said: muadili iphone 4.7milyar Ne alaka ki bu iphone 7 32gb da 3000tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Arkadasim almis bu makineyi fena begendim. Yemisim ayfonu dedirtiyor bir cok ozelliginde ve dokunusunda. Acikcasi ben begendim. 3000 lira gibi bir rakam diyor hepsiburadada ki paralel ithalatci abimiz. Biraz daha yayilir mi diye dusunuyorum belli ki internette henuz bir rekabet yok euro ve dolar kurundan dolayi olsa gerek. Lg g5'i satip alirim ama anca fiyat dusunce. Bu sekilde alinmaz bu alet. Bi de 32gb ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Aynen 32 gb kalmamalı artık 4k devrindeyiz. 3k verdiğin cihaz 2 foto çektikten sonra dolacak. Bir de arttırılabilir hafızası da yok zaten, skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 arkadan premium aşmış falan, önden fason çin malı diyolar bazı yorumlarda. o kadar fiyat da etmeyeceği aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Luriel said: senko said: muadili iphone 4.7milyar Ne alaka ki bu iphone 7 32gb da 3000tl? o muadili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 KillJoy said: arkadan premium aşmış falan, önden fason çin malı diyolar bazı yorumlarda. o kadar fiyat da etmeyeceği aşikar. sırf görüntüye para verecek olsak Asus Zenfone 3'ün 5 milyar, iphone 7'lerin 1.5 milyar felan olması gerekirdi de öyle değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 iphone neden girdi araya? daha mi etkileyici oldu yazdigin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ya su telefonu fi project ile alip uluslararasi dolasimda kral gibi takilmak cok cazip geliyor da telefonun fiyati cok ucuk android olmasi da dusunduruyor en son android tecrubem xperia'da arama uygulamasinin tus takimi ekraninda donmasi sebebiyle acil bi aramayi yapamamamdi. sonra telefonu atip iphone almistim zaten. bu telefon iphone 7'den cok mu daha iyi? deger mi? 700 kusur dolar sacma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 alinmaz bu, yerine daha iyi androidler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kanuni said: iphone neden girdi araya? daha mi etkileyici oldu yazdigin :) tasarımı bok gibi çünkü yeni iPhone'ların. 4/5 iyiydi ama ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bu gelmeyecek heralde TR'ye. Gelse de 32 GB'lık geliyor o da işe yaramaz arttırılabilir hafıza olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sinirsiz google drive var ama pixel icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Kanuni said: Sinirsiz google drive var ama pixel icin. Sınırsız drive var da ona sadece online durumlarda erişebiliyorsun bi de foto dışında bişeyler yüklenebiliyor mu ki? 32 gb'ın 25'ini kendi yazılımı ve must app'ler götürüyor. Spotify'dan falan müzik indirip, offline dinlemek veya çizgiroman indirip offline okumak sıkıntı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Olm bu ne amazonda 820 euro en ucuzu? WTF 3.000 TLye alabiliyor musunuz siz bunu TRde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 32 gb iphone 7 kullaniyorum 21gb bos yerim var. Androidin en ciplak hali ve must appler nasil o kadar korkunc yer yemis anlamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mümkün değil o kadar götürmesi ya Edit: But updates to built-in apps have to come out of that. Google's demo units had 1.22GB taken up by apps, so a more realistic starting number would be around 23GB Arkadaş must app olarak modern combat serisi + fifalar falan kuruyor herhalde :D Drive da tüm dosyaları alıyor ayrıca, sadece fotoğraf alan Google photos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar