Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 punisher bu sene baslicak iste netflixde, cekiyorlar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Norak said: https://pbs.twimg.com/media/CuSN-KNXEAA9csS.jpg - https://www.youtube.com/watch?v=0sEJeWB3RA8 asittir lan kimi yiyonuz 0:50'den sonra vermişler güm güm basslı ses efektini ama kimsenin vurduğu falan yok. tırt. insan en azından 3-5 jackie chan kamera arkası izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 dizinin ilk 6 bölümünün reviewları çıkmış. Yerden yere vurmuşlar. Baya kötü diye. Bu dizinin başına getirdikleri adam Dexter'ın sezon 6-8'i yapanmış hatta. Onu öğrenince hype filan kalmadı zaten sdf Inhumans'ı da aynı adam yazıyormuş, o da baya yalan olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 olum yapma lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Vingthor said: corba isine giriyolar luke cage ile. cok iyi dumpling corba yabiyor sdhsa abv dizi bok gibi duruyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 olm saka deil hakkaten corbacilari var cizgi romanda. mal midir nedir salak gerizekali sapsal sempatik popoveren ya. olm niye delirtiyosun beni surekli yavuz yeter artik ya. OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 insider info: daredevil falan beklemeyin arrow gibi bisi bu fbdbdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ya nasil yapiyolar abi bunu? daredevil cekmissin iki sezon hayvan gibi begenilmis. jesika cons cekiyosun cok bi seyolmuyo. uzerine luke cage cekiyosun dunyanin en sikici dizisi oluyo. daha kotusu gelmez diye dusunuyodum ironfist tamamen mi patladi simdi? nasil bir degrade gecis her dizi daha kotuye gitmesi isin falan. bisey tutunca onun gibi yapin iste lan. neyse punisher gelecek dertler bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 luke cage sıkıcı değildi o kadar çok zenci kültürü vardı o bayıyodu benim belden altım zenci oldugu için yarım sıktı beni jessica jones un allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Vingthor said: olm saka deil hakkaten corbacilari var cizgi romanda. mal midir nedir salak gerizekali sapsal sempatik popoveren ya. olm niye delirtiyosun beni surekli yavuz yeter artik ya. OFFF sinirlenince çok tatlı olduğun için ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Ortalığı abidik gubidik süper kahraman dizileriyle çöplüğe çevirdiler ya yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 KenshinHimura said: luke cage sıkıcı değildi o kadar çok zenci kültürü vardı o bayıyodu benim belden altım zenci oldugu için yarım sıktı beni jessica jones un allah belasını versin abi şimdi zenci kadınların da az çok götlerini biliyoruz. belden altı diince hani iki anlam çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ay şeker şey seni göz mü diktin şapşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 luke cage bayaaaa iyiydi en en bas kotu adamın bı ıkı bayıklığı dısında 9 numaraydı bieeencie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 o senin sabrin (veya zevksizligin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Bence Jessica Jones da çok iyiydi karakter incelemeleri villain'in uygunuğu oyunculuklar falan gaaayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 kilgrave serinin en iyi villainıydı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Alias'i seven bir ben mi varim yahu? Epey sevdim ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 jessica jones iyiydi baya bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 jessica jones en iyi marvel dizisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Derdevil varken nereye en iyi jessica cons lan. O kiz cok guzel ama oyunculugu cok fena kotuydu ya. Korkunc yapmacikti. Hele o icip huzunlendigi sahneler falan. Kilgrave iyiydi bitek bence. Luke cagede ilk villian fena deildi ama o kadin ve diamondback miydi neydi nasil turk filmine bagladilar belli deil ya Igrencti son bikac bolumu dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adamın vurulup çöp bidonuna düşmesi ve kurtulması,antagonist ile kardeş çıkması,son dövüş sahnesi falan feci kötü hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Tüm Marvel dizilerini severek izledim. Iron Man 2 hariç tüm Marvel filmlerini de severek izledim. Odin Marvel'den razı olsun. Fazla tartışmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 jj falan vasat ile kotu arasi bi yerdeydi abi, fangay'ligin luzumu yok. luke cage kotuydu. lami cimi yok. bunu siz zevksizler bile begenmeyince acasim dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ikisini de beğendim hacı sen beğenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar