monoscope Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Merhaba arkadaşlar çok tatlı bir doberman yavrusu evlat edindik. 1.5 aylık hiç aşıları yapılmamış bugün aşılarına başladık iç dış parazit ile. fakat tüylerinin belirli bölgelerinde beyazlıklar var aşağıdaki resimdeki gibi. veteriner tüy analizi için örnek aldı yarına sonuçlar çıkacak. bir fikri olan var mı ? ayrıca doberman ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum kulak ve kuyruk kesimini kesinlikle yapmayı düşünmüyorum veterinere sordum sadece estetik dedi ama tavsiye etmem dedi. insancıl bir doberman yetiştirmemizin imkanı var mı ? teşekkürler. https://s10.postimg.org/6x7oenljd/IMG_1764.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Camasir suyu damlatmistir annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 incancıl bi doberman yetistirmen mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Beslenmesi yasak değil miydi dobermanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Hayirli olsun, direk zegna'ya mesaj at bence. Kendi doberman yetiştiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 dobermanlar insancıl hayvanlar zaten, Dişi dobermanım vardı, 13 tane doğurdu, bereket cins olduğu için dağıtmak zor olmadı :) 1 tane yavru da kendime almıştım. Bol bol koşturman lazım, genelde çok oyun isteyen hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Belli bir yaştan sonra bazı problemler oluyor diye biliyorum. Tabi ki de mümkün gayet güzel köpekler aslında. Orasını burasını kesmene de gerek yok. Zegna heralde çoğu bilgiyi daha doğru verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 belli yaştan sonra beyni kulağından çıkıyo, sahibini akşam yemeğinde yiyor falan, bırakın abi :) Umarım onu kastetmemişsindir, okumuş adamlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Bazı pitbull cinsleri yasakmış Doberman farklı demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 http://www.dpca.org/BreedEd/articles/40-health/103-head-bobbing-syndrome Şöyle bir şey varmış. Babamın da vardı dobermann ı 35 sene önce falan. Yaşamış bu problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Aklıma gelen ilk şey, kırmadır belki. Çok mu salladım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 saçkıran olmuş yavrucağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 zegnaya ulaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 HAcı direk Zegna aynen. Adam köpeklere fısıldayan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Komodo said: sahibini akşam yemeğinde yiyor falan akşam yemeğinde yiyor ama, kahvaltı ve öğlen sıkıntı yok. o yüzden doberman alıyorsanız, akşam yemeğinde eve uğramayınız. köpeklere uluyan adam bölüm 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 senko said: Beslenmesi yasak değil miydi dobermanın? nereden uyduruyorsun böyle şey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 pitbull ile karıştırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 yüzeysel adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Insancil besleyeceksen aslinda keske baska bir cins alsaydin. Doberman tam bir asker. Egitimle inanilmaz bir köpek haline geliyo. Ayrica cinsler arasinda en aktifi diyebilirim. Enerjisini attiramazsan cok yazik olur hayvana. Kulaklarin diklestirilmesi sonucta zevk meselesi. Cok yakisiyo dik kulak orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 zegna'ya mesaj attım bakalım tavsiyelerini bekliyorum. ya açıkçası hani doberman alalım diye birşey olmadı dediğim gibi evlat edindik önümüze bir fırsat geldi biz de kabul ettik. videolarını izledim gerçekten efsane hale geliyorlar eğitimle. eğitime zaten yollamayı düşünüyorum fakat biraz bilgi birikim yapıyorum nasılsa ufaklığın eğitim yaşına daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 %100 safkan olmadıgı icin olabilir. 2- bazı kopeklerde yaralardan sonra beyaz tuy cıkabilir. hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 update geçmeyi unutmuşum, sonuçlar geldi mantar çıktı. krem + şampuan verdiler onları kullanıyoruz bakalım ne zaman geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ek olarak o bölgeye batikon uygulayabilirsin pamukla, iyileşmeyi hızlandırıyor. Günde 2 kere falan yapsan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar