Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gg

bir sürü mmo oynadım, bunun kadar uzun soluklu oynadığım olmadı (ultima sayılmaz, o mmo değil o tanrı, allah gibi bi şey). Enfes potansiyel, kötü yönetim. Her şey tam düzelmeye başladı derken, büyük amazon çekicini yedi. Hani tek umudum, ihtiyacı da yok da insanlık namına oyunun haklarını bi şirkete satarlar da belki öyle devam eder. 

Boşluğa düştüm. Fena oldu ya. Hanımla her gün girip keyifli keyifli oynuyoduk. Nighthaven'ı bitirmek üzereydik. Zalımsın oyun dünyası.

• Like 1
Mesaj tarihi:

çoğu kişiden gayet güzel yorumlar alıyordum son patch ile ilgili aslında, daha son güncelleme çıkar çıkmaz "bitti oyun, kapattık" demek çok saçma geliyor bana...

gerçekten üzdü, dev.lerin eline sağlık kötü başlayan bir oyunu baya toparlamışlar. saçma sapan yönetim kararları alanların da abv. Amazon Games Studio'dan mantıklı bir ürün göremeyeceğiz asla anlaşılan. zamanında AGS'de yöneticilik yapmış birisinin yorumunu tekrar hatırlattı bu olay.

"Ex-Amazon Gaming VP says they failed to compete with Steam" https://www.pcgamer.com/gaming-industry/amazon-apparently-thought-it-was-gonna-compete-with-steam-since-the-orange-box-but-prime-gamings-former-vp-admits-that-gamers-already-had-the-solution-to-their-problems/

Steam ile aynı kulvarda olduğunu sanan yöneticiler karar alırsa sonuç bu oluyor işte...

Mesaj tarihi:
Oce4n, 29.10.2025 10:38 tarihinde dedi ki:

çoğu kişiden gayet güzel yorumlar alıyordum son patch ile ilgili aslında, daha son güncelleme çıkar çıkmaz "bitti oyun, kapattık" demek çok saçma geliyor bana...

gerçekten üzdü, dev.lerin eline sağlık kötü başlayan bir oyunu baya toparlamışlar. saçma sapan yönetim kararları alanların da abv. Amazon Games Studio'dan mantıklı bir ürün göremeyeceğiz asla anlaşılan. zamanında AGS'de yöneticilik yapmış birisinin yorumunu tekrar hatırlattı bu olay.

"Ex-Amazon Gaming VP says they failed to compete with Steam" https://www.pcgamer.com/gaming-industry/amazon-apparently-thought-it-was-gonna-compete-with-steam-since-the-orange-box-but-prime-gamings-former-vp-admits-that-gamers-already-had-the-solution-to-their-problems/

Steam ile aynı kulvarda olduğunu sanan yöneticiler karar alırsa sonuç bu oluyor işte...

Dev.lerin suçu yok. Amazon toplu işten çıkarma yaptı. Bu da ne yazık ki nighthaven expansionuna denk geldi. Muhtemelen kağıt üstünde baktılar ne kar ediyo ne etmiyo, hangi girişimin hangi aşamada olduğuna bakmadılar bile, çat çat çat çizdiler üstlerini. Nighthaven'dan 1 sene sonra yapsalardı muhtemelen New World kâr edenler tarafında olup paçayı sıyıracaktı. Çok yazık oldu.

Dev.lerin bazılarının linkedin'de open for work ilanlarını bile gördüm.

AGS zaten bitti gibi bi şey. AAA oyun piyasasından çekilmişler. Dandik AI oyunları falan yapacaklarmış maksimum.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İlk çıktığında güzel oynamıştık sonra herkes dağılınca ben de salmıştım. baya kötüydü o aralar content falan yoktu doğru düzgün ama iyi eğlenmiştik. Elimde 2 ss var atayım bari.  4 sene olmuş şaka maka.

KPt03F4.jpg

KPt0Fcl.jpg

Black-ice tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...