Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Yukarıdaki listeye göre Ekera en uygunu gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 bifrost'u şu an tüm escaperlar gözüne kestirmiş durumda, Gangren in paylaştığı listenin detaylısı; https://docs.google.com/spreadsheets/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Ben biraz carebear takılmak isteyebilirim ya. MMO kuraklığı olan bir dönemde, subs olmayan PvP odaklı bir oyunda, nonstop oynayan permaflag PvP tayfası akşam benim oynayacağım prime time'da üzüntü ve hüsran olabilir Alıntı EU PvP Server Ekera will be the unofficial large scale PvP server. This is for serious groups and players interested in large scale open field PvP, GvG and wars. There is a group of 1500 Players in organised PvP companies that are divided between the three factions. The aim is to focus on PvP and long-term server balance. We will always aim to keep the factions balanced for fair and good quality fights. This it NOT just a PvP server for the first few weeks, this is a long-term project aimed at those interested in developing the large scale PvP meta over time. This will be an international server with companies from across Europe. Kısacası "Gelmeyin, kan alırız!" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 long-term'de niyeti o. oyunun long-term'de gittiği nokta zaten large scale pvp benim anladığım. her serverda pvp yaşanacak, bunun en dengeli olduğu yerde durmak mantıklı olabilir. Bilemedim ya betada oyunu 15. levela kadar oynadığım için çok yorum yapamıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 zamanı az olana pvp serverı fazla lüks oluyor ya, gank mank. Kendiniz ona buna kim olursa dalarım modunda oynamıyorsanız gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) biz hellheim'a karar kıldık gibi gelip bizle takılmak isteyen olursa pm atsın bana, discord linki vereyim. Eylül 27, 2021 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 uo oynayanların nostaljiden dolayı full loot foll pvp istemesi gibi bir durum var genelde. benim de canım çekiyor aslında. ama 7/24 oynayan, üstün refleksleri olan işsiz çocukların gelip, haftada bir kaç saat oynayan benim gibilere tek atacak olması hiç keyiflendirmiyor. full flagde şehirden dışarı adım attığımızda üstümüzden geçerler... carebear takılmalık server lazım gerçekten. işin stresinden kaçmak için oynayanlarız biz, daha fazla gerilim lazım değil artık yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Carebear iyidir, ortamlarda permaflag PvP kasıyorum dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) Full pve gitmek benim de derdim mumkun oldugunca, yoksa ilk olen olurum net. hellheim full pvp imis misal Eylül 27, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) yalnız son pvp flag muhabbetlerini anlatabilecek birisi lazım. anladığım kadarıyla server'in desteklediği bir şey değil bu full pvp/permaflag/pve only şeyleri. serverda oynayacak communitylerin verdiği kararlar diye anlıyorum. pvp flag nasıl çalışıyo son durumda şimdi? Eylül 27, 2021 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Acip acmamak kisiye bagli diye okudum. Yani etrafinda kan gövdeyi götürürken sen cicek toplayabiliyorsun diye anlamıştım ama bu sekilde servere ters bir konumda olmak da hos degil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 4 saat önce, Gangren dedi ki: İsmi geçmeyen serverlar ilerleyen tarihlerde oyuncu azlığından merge edilmeye aday serverlar olabilir. Kalabalık serverda queue, name reserve sorunu olabilir ve sürekli drama dönebilir. TR, Rus, Macar ve İskandinav guildlerin baskın olduğu serverlarda da diğer MMO'lardan iyi deneyimlerim yok. Öyle veya böyle bir Pati oluşumu olmazsa ya da varolan bir yapıya yancı girmezsek, UK ağırlıklı Bifrost tercih ederim gibi görünüyor. İsimler global diye biliyorum, merge olursa sorun yaşanmaz muhtemelen pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Server listlerde yazan world setler ne diyordum da. Vanaheim Nu Vanaheim Tau zeta beta v.bv.b. bu merge edilebilir serverları gruplayan şeylermiş. yani türklerden kaçmak için "Alfhiem (Vanaheim Phi)" serverına girmeyip "Vainola (Vanaheim Phi)" serverına girmek ileride merge riskini de içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 "U" sanırım PvP-flag keybind, basıp açıyorsun. Açıp-kapama için de cooldown vardır herhalde grief önlemek adına. Full PvP serverdar community de buna yönelik oluyor. Tatlı su PvP'cisi olarak PvE yapacak adam bulamayabilirsin, craft/trade PvP loot üzerinden döner. Faction seçimi ve savaşı önemli gördüğüm kadarıyla, her zone kontrol ediliyor. Bazı dungeon ve zonelar occupied olur şu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 World Set'e çok takılmamak lazım. Oyuncu sayısı düşünce, Megaserver'a (tek server) dönen tonla oyun var, en bilineni ESO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 benim arkadaşlar Asgard şimdilik dedi. aralarında hardcore pvpciler de casual takılanlar da var. hem pati hem onlarla oynama şansı iyi olurdu ama uymuyosa son gün bi seçim yapacam mecbur. ben extra casual full pve yanlısı değilim. pvpciler olsun ölürsek ölek. bi hedefim yok sonuçta oyunda. ilk 2 ay içinde tek megaservera düşmez oyun. world set bizi ilgilendirir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 başladı pre-load Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 İstediğin an pvp açılmıyordu şehirdeyken pvp açıp çıkıyordun dışarıda pvp açamıyordun sanırım yani en azından beta da öyleydi şuan nasıl bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 abi bu oyun albionun tps olani degil mi, bence gider var combati daha zevkli cunku, full loot filan varsa zaten gayet oynatir. su ara bir mmo fena olmaz yilbasina kadar tutsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 bu tip mmo lari hic oynamamis olmanin yaninda son 7-8 aydir uo ya donmus ve hardcore pvp yapmaya baslamis olmanin avantaji ile new world'e baslasam ne kadarda alisirim? aradigimi bulur muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 full pve gidilir mi peki? dancın mancın bişiler yapasım var da hiç uğraşamam yok osman kılıcımı çaldı, yok +15 katanamı çektiler bu yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 pvp loot yok yanlız oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Nedir peki esprisi? pve yapip lvl atlayip sonra pvp de onune geleni dovup yoluna devam mi ediyorsun? uo gibi bitmemezlik var mi yoksa boyle bir 6 ay sonra istanbulun altindan girip ustunden ciktim bana eyvallah mi cekiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 full loot, full pvp ile yola çıkan oyunun yolun sonuna doğru "PVE'ye yöneliyoruz" diyip lootu kaldırınca doğal olarak böyle mantık hataları çıkıyor... adam kesince xp bonusu söz konusu şimdilik sadece benim bildiğim. ama full level kasmış adam için pvp nin açık olmasının ek bir getirisi olması lazım. zamanla eklerler diye ümit ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Eklemelerine gerek yok hardcore server açsınlar yeterli bence isteyen full loot oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar