Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New World - (Pati > CaerSidi / Covenant)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir süredir mmorpg piyasasından o kadar sağlam isimleri bünyelerine kattılarki böyle bir oyun bekliyordum şahsen ben. Twitch unboxing içinde gün saydım hatta :D. Aşırı umutluyum bu oyundan. Uzun zamandır duyurulan ilk AAA mmorpg. Ve üstüne üstlük batıda yakın zamanda yapılacak ilk aaa sandbox mmo. Resmen umudumu kesmiştim mmorpg türünden. Çok iyi oldu bu.
Mesaj tarihi:
yazuach said:

Bir süredir mmorpg piyasasından o kadar sağlam isimleri bünyelerine kattılarki böyle bir oyun bekliyordum şahsen ben. Twitch unboxing içinde gün saydım hatta :D. Aşırı umutluyum bu oyundan. Uzun zamandır duyurulan ilk AAA mmorpg. Ve üstüne üstlük batıda yakın zamanda yapılacak ilk aaa sandbox mmo. Resmen umudumu kesmiştim mmorpg türünden. Çok iyi oldu bu.

50sanıyelık video ilemi umutlandın:D sen yenisin galiba 4seneye anca cıkar bakarız o zmn
Mesaj tarihi:
O postu okuyup yazdığımın videoyla alakası olduğunu nasıl çıkartabildin çok merak ettim gerçekten? Ayık kafayla bir daha okumayı dene mümkünse veya aç google amcayıda bir araştır bakalım Amazon hangi şirketlerden kimleri bünyesine katmış son 1 yılda? Oyunun başında hangi isim var? Son 2 yıldır kaç tane AAA mmo çıkmış elle tutulan? En son hangi büyük şirket bir mmorpg yapımına bu kadar bütçe ayırmış? Sonra gel buraya 50 saniyelik videoyu izleyip nasıl hype yapılıyormuş gör.
  • 1 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/9jdk84/in_light_of_the_recent_new_world_mmo_leak/

gameplay leak olmuş ama her yerde kaldırılmış bi burada var lel

rust gibi bişi olmuş

neyse linki kaldırdım burada var işte dsdfg
Mesaj tarihi:
tree of life dendiginde rahatsız bi adamın pati koyune dadanması ve hepinizi kesicem sizden nefret ediyorum söylemleri aklıma geliyor. bunda da varsa ben de varım.
  • Yeni Oluştur...