Xenus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=CvPZOg6Zu-E https://games.amazon.com/games amazon gaming pazarına girmiş. 17.yy amerikası'nda geçen supernatural sandbox MMO. rating: mature. Eylül 28, 2021 Gangren tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bir süredir mmorpg piyasasından o kadar sağlam isimleri bünyelerine kattılarki böyle bir oyun bekliyordum şahsen ben. Twitch unboxing içinde gün saydım hatta :D. Aşırı umutluyum bu oyundan. Uzun zamandır duyurulan ilk AAA mmorpg. Ve üstüne üstlük batıda yakın zamanda yapılacak ilk aaa sandbox mmo. Resmen umudumu kesmiştim mmorpg türünden. Çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 taqipue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bütün amazon projeleri güzel ya, aferin adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 umarim beceremezler girdikleri bir isi, yeter artik =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 blizz'ın battle.net gibi bir portal kuracaklar twitch üzerinden anladığım kadarıyla. bütün üyelik gerektiren şeyleri direkt twitch'e gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 new world diye oyun yapıyosan bize o pokahantası ... yoksa tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 senin beynine tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ben okudum orjinalini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 yazuach said: Bir süredir mmorpg piyasasından o kadar sağlam isimleri bünyelerine kattılarki böyle bir oyun bekliyordum şahsen ben. Twitch unboxing içinde gün saydım hatta :D. Aşırı umutluyum bu oyundan. Uzun zamandır duyurulan ilk AAA mmorpg. Ve üstüne üstlük batıda yakın zamanda yapılacak ilk aaa sandbox mmo. Resmen umudumu kesmiştim mmorpg türünden. Çok iyi oldu bu. 50sanıyelık video ilemi umutlandın:D sen yenisin galiba 4seneye anca cıkar bakarız o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 O postu okuyup yazdığımın videoyla alakası olduğunu nasıl çıkartabildin çok merak ettim gerçekten? Ayık kafayla bir daha okumayı dene mümkünse veya aç google amcayıda bir araştır bakalım Amazon hangi şirketlerden kimleri bünyesine katmış son 1 yılda? Oyunun başında hangi isim var? Son 2 yıldır kaç tane AAA mmo çıkmış elle tutulan? En son hangi büyük şirket bir mmorpg yapımına bu kadar bütçe ayırmış? Sonra gel buraya 50 saniyelik videoyu izleyip nasıl hype yapılıyormuş gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Çiğdemimi aldım geldim..50 sn lik video için yapılmamış sanırım o yorum..bu oyun tutar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Patinin ergenligi de bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 https://streamable.com/702mv https://streamable.com/861rc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Abi kore mmo su olmadıktan sonra genelde deniyorum oyunları. bunu da çıksın deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Kızılderili olarak oynayabileceksem denerim. Last of the Mohicans hayranıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 https://www.reddit.com/r/MMORPG/comments/9jdk84/in_light_of_the_recent_new_world_mmo_leak/ gameplay leak olmuş ama her yerde kaldırılmış bi burada var lel rust gibi bişi olmuş neyse linki kaldırdım burada var işte dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Pati'de yeni donem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 guzele benziyo, tree of life hissiyati aldim biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 tree of life dendiginde rahatsız bi adamın pati koyune dadanması ve hepinizi kesicem sizden nefret ediyorum söylemleri aklıma geliyor. bunda da varsa ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 oyun güzel gözüktü bana, conan gibi batırmazlarsa gayet oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 feyyaz yiğitin ormanlı bi oyunu ornarken yaptığı geyikli videolar vardı. youtubedan kaldırmış herif :( onları anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 mmo diye hypelamaları çok saçma oldu ya. Rust gibi bir survival güzel aslında, Rust çok PvP odaklı, daha fazla PvE elementli güzel bir AAA çok iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar