hopesucks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ismim hopesucks, 25 yasim. paticik'i yillardir uzaktan gorup cok da icine girmemis biriyim. hatta daha cok google sonuclariyla rastgelip sonrasinda tarayicimin gecmisinde kaybettirmisimdir bu siteyi. dun bir kitap ariyordum. hicbir yerde yok. baktim burada birisi satiyormus, hic yapacagim sey degildir ama uye olayim dedim. uyeligim onaylandi ve o kitabi almak hic istemiyorum artik. elimde de bu paticik hesabi kaldi. ben de degerlendireyim dedim ve burada, sizlerle bulunmaya karar verdim. uzaktan gozume hep iyi gozuktunuz. umarim araniza girdigimde de oyle gozukursunuz. ben iyiyim tesekkurler. merhaba. Alıntıla
hopesucks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 mulgear6 said: alamancısın galiba hayir, istanbulluyum, istanbul'dayim. nordfriesland adalarinin insanlariyla hem orada hem de burada cok ic ice oldugumdan moin'layarak selam vermeyi sevmeye basladim. Caguar said: Hg. Kitap neydi hb, Caguar. kitabin adinin hicbir onemi yok gercekten. Alıntıla
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 N? http://www.youtube.com/watch?v=n11Us190dic Alıntıla
hopesucks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Fistan said: asl erkek. geri kalan bilgiler yukarda zaten. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Hopesucks diye isim mi olur ak Alıntıla
hopesucks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 sanssizsansli said: Hopesucks diye isim mi olur ak neden? ama gercekten merak ediyorum, neden boyle dusunuyorsun? gramatik bir hata mi var? yoksa sadece goruslerine mi uymadi? umarim cevap verirsin. seni bu kadar sacmalamaya iten seyin ne oldugunu cok merak ediyorum. Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 uzaktan iyi çocuklardır, ama neyse hoşgeldin. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 He görüşlerime uymadı. Alıntıla
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 üye alımı açık mı bu arada? Alıntıla
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yeni gelenler mesajlarında op'a laf atanın kelime sayısı x 25 = op'un cevaplarındaki kelime sayısı oranına bayılıyorum. zaman geçtikçe kelimeler azalıyor. ultimate üye fistana dönüşülüyor sonra. Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 erkek taklidi yapan kadin. yine de hope she sucks Alıntıla
hopesucks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 burda da mi op'a op deniyo? eminim hepiniz newfag'siniz. Alıntıla
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 dasaaa said: yine de hope she sucks http://i.imgur.com/askMjkQ.gif Alıntıla
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 stalin baskani su altinda goruyor gibi oldum. adamin suratina bak asdfasdf Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 hoşgeldin. ben foruma yeni kan gelsin, azcık da genç olsun diye bekliyorum. siz de meme bekliyosunuz işte. iyice garıştı yaw. bu arada only newfags say newfag. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Geç kaldınız adam forumu bıraktı :( Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yok dün yazmış. umarım yakışıklıdır. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.