cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 varsa gelmek isteyen referer link aşağıdadır. http://www.paladins.com/play-for-free?ref=cacodemon ilerde beta'sını oynamıştım dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 overwatch var ama bunu oynuyorum bu aralar. Sanki daha eğlenceli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Abi bende de aynı durum var. Comp FPS'leri çok becerebilen biri değilim, sanırım bunun oyuncu kitlesi biraz daha benim gibi, dolayısıyla en azından saniyesinde ölmüyorum, fena olmuyor. Haritalar, skill'ler biraz daha basit gibi, bir şeyler var ama ben de tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 imitasyon overwatch :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 overwatchtan daha zevkli diyorlar ikisini birden oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 overwatch'dan daha basit bir oyun. overwatch'ı open beta'da denedim pek beğenmemiştim açıkcası. bu oyunu f2p diye indirdim biraz oynadım canımı overwatch çektirdi sayesinde dün bastım 40€'yu overwatch aldım. overwatch'ın kötü polish'li versiyonu gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 kola turka çıkınca coca-cola satışlarının önce düşüp sonra artması gibi bir olay olmuş. destekliyorum. ama €60'lık almalıydın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 overwatch almamış haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=J2gBkqP4V9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Ya bende çok fena audio lag var, her oyunda sesler birbirine girip kulak silkiyor. Sağdan soldan gelenleri filan da farketmek zorlaşıyor tabi. Nereye baktıysam aa bende de var o yazmışlar çözümünü filan yazmamışlar, nasıl düzeltilir bu? Overwatch alarak diyceksiniz gibi geliyor ama yine de soruyim dedim ^^ (hem sorunun bilgisayarın tırtlığından kaynaklanmadığından da emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ShadowFury said: Overwatch alarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 köpek gibi oynuyorum resmen tüm fps ihtiyacımı karşıladı allah yapandan razı olsun oynaan varsa eklesin nick Wolas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Şaka maka steam'de top 10 oynanan oyunlar arasında geziyor. Overwatch kopyası filan derken adamlar parayı kazandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bunu oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Oynayan vardır ama burada pek muhabbeti dönmüyor. Overwatch varken buraya yazarsan fakir sanırlar :P Oynanış olarak bu daha eğlenceli fakat fakat animasyon ve grafikleri malesef vasat. Çekingen varsa oynamak için tavsiye ederim. Baya baya hızlı oyun. Oyun baya cömert. Herşeyi veriyor. Eğer hızlı giriş yapmak istersen tüm karakterlerin olduğu paketi alırsın. Yazarken canım çekti valla :D https://www.youtube.com/watch?v=qN25Zkw0p9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 hangi internet kafede oyunuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Ben arkadaştan ödünç laptop aldım, akşamları AVM lere gidip, beleş internetle oradan takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 TheRiverBelow said: https://www.youtube.com/watch?v=J2gBkqP4V9Y vidyoyu izledim gozlerim kanadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ben oynadım biraz ama dayanamadım abi o grafik motoruyla half life 3 yapsalarmıştı bile patlarmıştı, kusura bakmasınlar interface zaten paint terk gibi herşey heryerde ses 0 polish 0 utilization testing, voice acting tam bir paraya kıyamadık kendimiz ofiste yaptık falan ak herşeyi cheapsourcelayarak çorba yapmışsın, hiç değilse 1 sene sonra piyasaya sür de hem overwatcha doyan doysun yeni diye senin oyununa yürüsün, hem de o zamana kadar eli yüzü düzgün bişeye benzetmeye çalış oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ben denemiştim. 2007 mmo devrinden kalma f2p clienti gözlerimi yaşartmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Oyunun kalitesi bi yana da, kaç oyundur aynı boktan launcher ı düzeltmeden kullanmaya devam etmelerini aklım almıyor. Ne zaman hi-rez oyunu oynasam resmen launcher da on takla atmak gerekiyor oyuna girebilmek için, en sonunda uğraşmaktan sıkılıp silmemle sonuçlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 valla biz aç gibi sardık. zaten az vaktimiz var işten güçten dolayı overwatch a 200 tl bayılamam hiç. gayette başarılı geldi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=QOLAn-8nmkg&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 overwatch'a o kadar para vermem diyip sarmıştım bir ara buna fernando da 98. olmuştum. sonra arkadaştan overwatch'a çökünce sildim. ben bıraktığımda oyuna yeni game of player zımbırtısı gelmişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 abi o play of the game öyle bişey ki hots'ta vermintide'da falan arar oldum. blizz'im benim ne de güzel düşünmüş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar