Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Madcap - Stepped On A Lego


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

The Madcap - Stepped On A Lego



Yeni klip, yeni başlık, artık buradan devam.

Bu şarkıyı birkaç ay önce kaydetmiştik. Uzun zamandır klibini çeksek da konserlerde çalsak diye bekliyorduk. Tüm zamanların en büyük acısı! Lego'ya basmak!

Çocukluğumuz Alp Tolungüç'ün devasa Lego koleksiyonuyla oynayarak, genelikle uzay gemisi yaparak(çünkü oynamak için yaptığımız gemileri biz eve döndüğümüzde Alp parçalıyordu, her seferinde yeniden yapmak zorunda kalıyorduk) geçti. Lego'ya basmanın acısını ilk o zamanlar öğrenmiştim.


Aslında Legolarla genellikle 3 kişi oynardık. Alp, ben ve Bulut Buyurgan. Hatta bu klipte uzay gemisi çakarak parçaladığım, o zamanlardan kalan tek lego setimi evde Bulut'la yapmıştık.

Benim için çok özel olan bu şarkıyı sizin de o zamanları hatırlayarak ve keyifle dinleyeceğinizi umuyorum!

Söz-Müzik : Deniz Sayman

Ses Kayıt : Mert Samur (Stüdyo ÇSM Ankara)
Mix : Okan Özen (Stüdyo ÇSM Ankara)
Mastering : Scott Hull (Masterdisk, New York)

Yönetmen : Coşkun Turgut
Post-Prodüksiyon : Umut Yıldız
Makyaj : Parinaz Naghipour
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese çok teşekkür ederim öncelikle.

Dislike için özellikle bizi takip eden insanlar var ama biz kimseye hiçbirşey yapmadık. Diğer bir sebebi de yorumlardan göründüğü üzere netdnin kitlesi. Hem bambaşka müzik tarzı dinleyen 4milyon abonenin olduğu bir kanal, hem de bizi yabancı grup zannedip dislike basalım, işgal edelim kafasına girmişler. Çok da problem değil, bunun zor bir yol olduğunu ve zaten böyle tepkilerle karşılaşacağımızı bilerek bu işi yapıyoruz. Yarışmadan genellikle beğenen takip ediyor, beğenmeyen açıp da kötü yorum yazmıyor.

Lego gitar konusu şöyle; Çalınabilen Lego gitar bulduk, iki tane ama bunlar legonun farklı bir serisi ve bildiğimiz legolara hiç benzemiyor, biz de standart lego görüntüsünden sapmak istemedik. Bu parçalardan gitar yapmak için ise en az klip kadar bir bütce daha çıkarabiliyor olmak lazım zira legolar pahalı meretler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya beğeniyorum yaptığınız işleri. attitude olarak çok doğru yoldasınız bence. işini iyi yapmaya devam edip bs kısmına girmediğiniz sürece bence güzel yerler sizi bekliyor.

müzik konusunda öyle kimseye akıl verecek bilgiye sahip değilim de, müziği ne kadar beğensem de vokal çok pasif kalıyor. bilerek mi yapıyor musunuz emin değilim de, vokalı supress etmek istemiyorsanız öyle oluyor haberiniz ola. baya bastırılmış şu son şarkıda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu arada şarkıyı iTunes, Spotify vs. heryere kliple aynı anda yükleyecektik fakat Lego isminden dolayı Fransa'dan avukatlar karşı çıkışmış bu işe. Bu yüzden bu platformlarda Stepped on a L.go ismiyle yer alacak :D Yayınlandığında tekrar haber vereceğim, çok sağolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=KyFFpJwB-C0?feature=oembed" width="459">



Müzik yapmak istiyoruz ama bunu yaparken piyasada var olmak uğruna sevmediğimiz şarkıları çalmak, hissetmediğimiz besteler yapmak istemiyoruz. Bizden aksini bekleyenlere, fikirlerini nerelerine ne yapabileceklerini söyledik.

Ayrıca yıllarca ''Rock'' diye yutturulan, eline bir Fender alıp aman drivelı gitar olmasın diyen ağlak gruplardan, pop şarkıcılarının bile ''Rock'' yaptığını iddia etmelerinden, son dönem indie grupları ve şarkıcılarının da bu tarza sokulmaya çalışılmasından da bıktık.

Rock N' Roll Revolution, bizim sevdiğimiz, dinleyerek büyüdüğümüz, hastası olduğumuz, dinlemek, canlı izlemek için yanıp bittiğimiz bu müziğin, bu ruhsuzların tekelinde olmadığını haykırdığımız şarkımız, işte tam da bu videodaki enerjiyi, seyirciyi ve coşkuyu anlatıyor.

Bunlar sadece ilk adımlar, önümüzde daha çok uzun bir yol, bu müzik için adanmış hayatlar var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...