Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2016 4-5 Kasım

Phyx

Öne çıkan mesajlar

İşte sıkıntı orada bu kadar fail olabilmiş bir oyunu yeni version ile hypelayamazsın.Poe mekaniklerini araklamasına rağmen tutmadı yani.Hoş release versionuna göre 25 gömlek ilerledi ama f2p olarak sunulan bir oyun karşısında çok çok ezik her mekaniği ile.

İllaki yeni oyun gelecekse bu warcraft olacaktır.Diablo 4 dediğim gibi belki 2025 falan insanların unutması lazım bu rezilliği önce dfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

olm WarCraft IV diyorum hikaye diyosunuz, campaign dediğiniz, taş çatlasa gameplayi 10 saat olacak birşey, blizzard'ın rtslerinin yanında verdiği profiterol gibi bişi, sadece iyi yaptıkları için bu kadar bahsi geçiyor.

WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyle dusunmuyorum. RoC ve TFT oynadigim en iyi campaignler olabilir. hem gameplay hem de lore olarak. playtime 10 saatin cok uzerindeydi. tanidigim herkes de oynuyordu. sadece multiplayer ile cigir acmadi o oyunlar.

cok garip bir nesil olmussunuz abi. sc2 campaignleri gorup maziyi ona gore degerlendirmeler falan. haketmiyorsunuz yeni RTS. sirf siz oynamayin diye oynama hakkimdan vazgecesim geldi o yorumu okuyunca :/
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

olm WarCraft IV diyorum hikaye diyosunuz, campaign dediğiniz, taş çatlasa gameplayi 10 saat olacak birşey, blizzard'ın rtslerinin yanında verdiği profiterol gibi bişi, sadece iyi yaptıkları için bu kadar bahsi geçiyor.

WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

d4 yada w4 gelmesi lazım, wow iyice cortluyo

cortluyo derken, tarihin en başarılı expi var şu an :D. Daha raidler yok bir de...

Bence D3 expansion açıklanır. Titans of the Hell.
Starcraft için de bir şeyler olabilir.
WoW Karazhan'ı açıklarlar.
Hearthstone yeni deck.
Warcraft 2 (film)

Bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

WC3 oynayıp multiplayera hiç bakmayanların sayısı campaigne bakmayanların sayısından kat kat fazladır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...