Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Son yıllardaki menüsü en boş BlizzCon, dolayısıyla ben hafif bir sürpriz bekliyorum. Warcraft IV D3 Expansion /THREAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 warcraft 4 tek başına yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 w3 remaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Hayaller Warcraft IV , D3 Expansion Gerçekler Warcraft 1 rework, D2 rework olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 overwatch, hearthstone, hots agirlikli gecer diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 virtual ticket alasım geldi de izleyemem dedim gerçi rewardlar bok gibi overwatch a düzgün skin vermiyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Wc 4 yalan ama d3 exp gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 w4 için gerçekten bir hint fln verdiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d4 yada w4 gelmesi lazım, wow iyice cortluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d4 ne abi hayal ürünü direk o. Hayır açıklasalar bile 2025 de falan oynarız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Soulstone: Heroes of Pandemonium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d3'un expansion ile kurtarilabilecek bir hali kalmadi. iki-uc hafta oynamak icin dolares veririm diyorsaniz baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 İşte sıkıntı orada bu kadar fail olabilmiş bir oyunu yeni version ile hypelayamazsın.Poe mekaniklerini araklamasına rağmen tutmadı yani.Hoş release versionuna göre 25 gömlek ilerledi ama f2p olarak sunulan bir oyun karşısında çok çok ezik her mekaniği ile. İllaki yeni oyun gelecekse bu warcraft olacaktır.Diablo 4 dediğim gibi belki 2025 falan insanların unutması lazım bu rezilliği önce dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Bence ileride diablo'yu böyle Destiny gibi tps-grind tarzı next gen bir şeye convertleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Warcraft hikayesi W4 çıkaracak duruma geldi mi? Gerçi velen en son motorları çalıştırın eredarın hımına gıymaya gidiyorum diye gazı aldı, belki bu ya da sonraki xpacin geçiş hikayesini w4le oynatırlar şöyle argusa çıkartma voidlords mekanına baskın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 olm WarCraft IV diyorum hikaye diyosunuz, campaign dediğiniz, taş çatlasa gameplayi 10 saat olacak birşey, blizzard'ın rtslerinin yanında verdiği profiterol gibi bişi, sadece iyi yaptıkları için bu kadar bahsi geçiyor. WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 w3 baya campaign bazlıydı ya, sen türkiyeye ne bakıyorsun abi. w4 için en büyük sıkıntı motor sanırım şu an. sc2 motorunu kullanırlarsa büyük rabble rabble çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ben oyle dusunmuyorum. RoC ve TFT oynadigim en iyi campaignler olabilir. hem gameplay hem de lore olarak. playtime 10 saatin cok uzerindeydi. tanidigim herkes de oynuyordu. sadece multiplayer ile cigir acmadi o oyunlar. cok garip bir nesil olmussunuz abi. sc2 campaignleri gorup maziyi ona gore degerlendirmeler falan. haketmiyorsunuz yeni RTS. sirf siz oynamayin diye oynama hakkimdan vazgecesim geldi o yorumu okuyunca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Phyx said: olm WarCraft IV diyorum hikaye diyosunuz, campaign dediğiniz, taş çatlasa gameplayi 10 saat olacak birşey, blizzard'ın rtslerinin yanında verdiği profiterol gibi bişi, sadece iyi yaptıkları için bu kadar bahsi geçiyor. WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 wc3 oynayıp campaign bakmayan kaç salak var lan etrafımızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Sparkcaster said: d4 yada w4 gelmesi lazım, wow iyice cortluyo cortluyo derken, tarihin en başarılı expi var şu an :D. Daha raidler yok bir de... Bence D3 expansion açıklanır. Titans of the Hell. Starcraft için de bir şeyler olabilir. WoW Karazhan'ı açıklarlar. Hearthstone yeni deck. Warcraft 2 (film) Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Oyun ciksa bu forumda bile en fazla 1 hafta campaign muhabbeti ya surer ya surmez. Sonrasinda başlar ülf imba, örklere nerf gelsin muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Half Life 3 için de aynı şey olmayacak mı? Çıksın 1 ay senaryo grafik konuşulur, 2. ay 4 ne zaman gelecek diye başlarlar. Bu her oyun için böyle oldu artık, hızlı tüketim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Bundan sonraki oyunlarının WC4 olması en yüksek ihtimal ama WOW2 de gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Phyx said: WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım WC3 oynayıp multiplayera hiç bakmayanların sayısı campaigne bakmayanların sayısından kat kat fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar