Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magnum Maserati çekilişi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maserati sahipleri belli oldu!
Asil Talihliler:
1. Kadir Özmüş - Adana
2. Serpil Pektaş - Nevşehir
Yedek talihliler:
1. Elif Topal - Ankara
2. Ayşe Dinç - İstanbul

Abim adanalı ve beşiktaşlı;

https://www.facebook.com/forma1903?fref=ts
Mesaj tarihi:
Ahahah dumura bak,3 gün önce eşim dondurmsa alda gel dedi.indim markete dedim araba cıkar diye magnum aldım.3 gündür masada duruyor cubuklar,kız 3 gündür at şunları ortalıkda bırakma diyor.3 gündür üşengeçlikden kodları girmedim bende,hem fakirim hem üşengecim meh
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Ahahah dumura bak,3 gün önce eşim dondurmsa alda gel dedi.indim markete dedim araba cıkar diye magnum aldım.3 gündür masada duruyor cubuklar,kız 3 gündür at şunları ortalıkda bırakma diyor.3 gündür üşengeçlikden kodları girmedim bende,hem fakirim hem üşengecim meh

Kod girmek icin 1 ay gec kaldin heralde.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Yedek talihlinin adı soyadının açıklanması kötü. Ben yedek olsam, gider ilk talihliyi bulur vururum.
aynen ya 10 lira için cinayet işlenen ülkede maserati için darbe bile yaparlar amk
Mesaj tarihi:
Esh said:

Lithran said:

Kod girmek icin 1 ay gec kaldin heralde.

Ohoo o zaman uyuşukluk tavan olmuş,yine meteliğe dıkşın
Mesaj tarihi:
saydım 125 tane çubuk yollamışım, 40 tanesi normal magnumdur 2 çekiliş hakkı veren. 165-170 tane çekiliş hakkı en az. bu yaz yaptığım o kadar spora rağmen niye hala 100 kilo olduğumun kanıtı olarak dursun kenarda çubuklar, teker teker götüme sokarım artık.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

arabayı alırken kdv ötv v.s bir şey ödüyor musun acaba. ötv yi geç kdv yi bile ödeyemezsin de.

Ben de hep ödeniyor sanıyordum, hiçbir şey ödemiyormuşsun halbuki.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

arabayı alırken kdv ötv v.s bir şey ödüyor musun acaba. ötv yi geç kdv yi bile ödeyemezsin de.

Bizim burda bi abiye onceden dagittiklari Lambo cikmisti. Vergi + kasko icin 70k falan mi ne istemislerdi. Tabii odeyemedi adam, gitti istanbulda bi galeriye satti daha uzerine almadan sanirim. Ya da galerici buna parayi verdi bu ustune aldiktan sonra satti.
Mesaj tarihi:
Lithran said:

ben de sürüyle biriktirmiştim bi ara girerim diye, gidip atıyım bari
  • Yeni Oluştur...