Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 3. Hafta: Kayserispor- Galatasaray | 10 Eylül Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız o kadddar çok faul yapıyorlar ki baydı resmen maç.

Tamam hızlı hücumu kesmek için faul yapmak da bir opsiyondur ama el insaf bir sarı verirsin, adam bir daha faul yapmadan önce 2 kere düşünür.

Sıktı resmen.
Mesaj tarihi:
Ha yokmus ofsayt simdi duzgun acıdan gosterdiler. Uzatmalarda sadece samba sow un 3 faulu var kendini calımlamıs adamlara kart almadı. Yasin'e yapılan bariz bir penaltı var calmadı. Bu mac ya 1-1 biter ya da kaybederiz bu kadar tekme tokata.

Yasin yerine de jong u alıp sneijderi sola atsa bir keske. Sneijder yorulunca da yerine josue yi alır.

Ayrıca yine orta acmıyoruz su Erene bir orta acın yiter artık.

Samba sow yine dumduz faul kasıyor sneijdere carptı simdi de pas alamasın tekrar diye uhasudhasf

3 tane daha arkadan faul hala kart yok. inanılmaz bir mac
Mesaj tarihi:
Samba sow yine tekme attı bakalım bu sefer kart gorecek mi?

Yine gormedi. su herif kart gormeden oyundan cıktı abi inanılmaz.

hucumu kesmek icin kasti faul yapana cıkmadı yine sarı kart anca itiraza.

bruma tukendi. josue de ilk geldigi macta ne kadar iyiydiyse bu macta okadar kotu.
Mesaj tarihi:
Tolga yeni hamit ya. Bunlar nası uzaktan sutlar.

Bacagı cektigi icin sedye istenen adam seke seke cık bilader. Sonra kosa kosa girecek ama iceri. Yerim boyle futbolu. Macı katlettiler resmen.

Josue cıksa bu mac hic oynayamadı yani girdigi dakikadan beri pozitif 1 pası bile yok.

sadece 4 dakika mı? mac totalde 4 dakika oynandı zaten.

Tesekkurler turk futbolu. Mete kalkavan olan macı bi daha da izlemem yazık gunah.
Mesaj tarihi:
Esh said:

3 sayfa satir satir gozyasi. Olm niye lan
İcim daraldı macı izlerken. Sadece faul yapan ve yere yatan bir takımı korkunc kararlarıyla destekleyen bir hakemle mac izleme kanserini burda doktum.

Sonra marka degeri. Tam bir marka degeri ligimiz akıyor.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Brumaya da yine faul yaptı samba sow yine bisey yok asudhausfh.

su mete kalkavanı vermesinler bizim maclara artık cile olmaya basladı gercekten.

Ne ağladın be birader, şunun 5te birini yapınca biz ağlak diyosunuz..

Zaa..
Mesaj tarihi:
Adam ust uste 5 faul yaptı 3 u arkadan kart almadı. Simdi herifin seceresini cıkarmıstınız siz total de 5 kırmızı gormesi lazımdı diye. Ben 1 tane kart istiyorum 1 ki faul yapmayı bıraksın macı izleyelim.
Mesaj tarihi:
Ameliyat masasindan kalktim geldim gs maçını izledim tekrar yatmaya hastaneye gidiyorum suan ne sıkıcı bir macti (2.yarıyı izledim sadece)

Foruma bakayım nasil oynamış gs diye sadece gözyaşı gördüm za bile demek gelmiyor içimden
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Ameliyat masasindan kalktim geldim gs maçını izledim tekrar yatmaya hastaneye gidiyorum suan ne sıkıcı bir macti (2.yarıyı izledim sadece)

Foruma bakayım nasil oynamış gs diye sadece gözyaşı gördüm za bile demek gelmiyor içimden

geçmiş olsun
  • Yeni Oluştur...