Xaero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 said: 3 Saatlik Hayatlar… İş yaşamı, sabah ve akşam trafikte geçirilen zamanlar ve de uykuya ayrılan zamanı çıkardığınızda bi de bakıyosunuz ki yaşamak için “3 saat” süreniz kalmış. Özellikle mesai kavramı ile kamu ya da özel sektörde çalışan herkesin gerçekten en büyük sorunu. Sorun kendinize size ait hayat 3 saatten mi ibaret? https://raffdergi.com/3-saatlik-hayatlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Hafta sonu varya abi, full 24 saat. Çarp onu ay ile. Epey saat ediyo. Neyinize yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 3 saatin 2 saati oyun oynayarak geçiyo bi de asdf haftasonu da çoğu insanda yok bu arada. ben kendimi şanslı görüyorum haftasonum var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abi 8 saatlik hayatin olsa nolcak? diyelim ki var.. gideceksin bir yerlere, gezmeye tozmaya. e bunlar icin diger insanlardan hizmet alman gerekiyor? e ama o adamlarinda hakki, onlarin da 8 saati olmasi gerek, sana hizmet edecegi yerde oda gezer tozar... dongu icerisinde is yapacak adam kalmaz. yani, sen aga ben aga bu inegi kim saga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Gençleri sosyalismin ağına düşürmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 reyou said: abi 8 saatlik hayatin olsa nolcak? diyelim ki var.. gideceksin bir yerlere, gezmeye tozmaya. e bunlar icin diger insanlardan hizmet alman gerekiyor? e ama o adamlarinda hakki, onlarin da 8 saati olmasi gerek, sana hizmet edecegi yerde oda gezer tozar... dongu icerisinde is yapacak adam kalmaz. yani, sen aga ben aga bu inegi kim saga? 1 adam yerine 3 adam çalıştırırsa herkesin 8 saati olur kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Doğru valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 isveç 6 saat mesaiyi deniyor daha verimliymiş gibi ilk veriler neyse tr de çalışıyosun da napıyosun o kadar saat? hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 iş ortamında gördüğüm avrupalılarla kıyaslarsak biz 8 saat mesai içinde 3-4 saat mesai yapıyoruz. disiplin ve iş etiği var adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 konuyu sistemin ibneliğinden yine dönüp dolaşıp iyi kızla evlenine getirmiş, sevmedim. well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 hayır 3 saatlik hayatla iyi ilişkinin ne alakası var? 3 saatlik hayatla iyi ilişki kurulmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 3 bazen 10 değişiyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 üç saatlik hayatlara sıkıştık diyip bunlara takmayın ilişkileriniz iyi olsun bir saat de yaşanır anlamı mı çıkarıcaz nedir? sinirlendim lan ne dalyar adammış yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Haklı bence evlenince hatunun derdinden başka derdin kalmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 sabah 9:30 aksam 4 calisiyorum. haftasonlarim da bos. 5 te eve geliyorum gece 1 de uyurum. tam 8 saatim gunluk kendimin hergun ama yetmiyor anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Anelor sana küfür etmeyişimin tek sebebi banlanmak istememem... Vicdansız, insafsız herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yazıyı okumadım da üç saat neymiş abi. mal gibi istanbula gitmeyin sorun kalmaz. ya da ev tutarken işe yakın tutun. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. 6:15'de evdeyim. yetmiyor tabi ama ben üniversitede yaz tatili yaparken de yetmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 bir de çocuk yaparsanız "oh yeah" oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 tatillerde 12 saat, iş günleri 6 saat kendime ayırdığımı düşünürsek ortalama 8'in üstünde saat zamanım kalıyor kendime. bişey yapcak olsam yeter sanki ama çoğu bomboş geçiyor, düşündükçe sinirleniyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 uykudan kesmek lazım ya, 6 saat uyku ya alıstırmak lazım bünyeyi ben min 10 saat uyuyodum okul zamanı davar gibi şimdi iş hayatında acısını cekiyorum yetmio, doyamıorum bide alarmı 5dk ertele fetiştiym tam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Anelor said: sabah 9:30 aksam 4 calisiyorum. haftasonlarim da bos. 5 te eve geliyorum gece 1 de uyurum. tam 8 saatim gunluk kendimin hergun ama yetmiyor anasini satiyim. iyimiş o kampanya, meslek ne? aselsanda çalısma saatlerini sabah 7 aksam 5 olarak deiştirmişti, sırf aksam trafigini falan dodgelamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 doktora yapiyorum medikal biyoloji uzerine ancak universite de degil enstitu de calisiyorum. o yuzden ne ders veriyorum ne ogrencilerle ugrasiyorum. tek yaptigim sey kendi bilimsel calismam. o zaman da bana hayli hayli yetiyor. zaten cok bisey kazanmiyorum. kazandigim para duzgun bi hayat yasamama yetiyor aldigim paranin karsiligi kadar calisiyorum diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 6da çıkıyorum işten, en geç 7de evdeyim. en erken 2de yatıyorum. 1 saat de ev işlerine çık hadi, 6 saatlik hayatlardanmış benimkisi. Yetiyor mu, tabii yetmiyor, daha dün gece rogue umu 110layabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 wow da mesaiden sayılıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Çare Sosyalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar