Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hero's Song


Xenus

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
arcane said:

biterse güzel olurmuş ama hiçbir zaman bitmeyecek gibi duruyor.


ben de iki göz attım da, babuş haklı gibi.

ek olarak : https://www.twitch.tv/directory/game/Hero's%20Song

recommended:

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel® Core™ i5 @ 2.0 Ghz / AMD® Phenom™ @ 2.6 Ghz
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 970 / AMD® Radeon™ R9 390 (2 GB VRAM)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

ya hahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O sistem gereksinizmleri için konuştular ya. Oyunun yapımcıları sürekli mmorpg.comda soruları yanıtlıyorlar. Oyunu oynadıkları pcnin sistemiymiş o tamamen placeholder yani. Oyundan çok umutluyum ben. Uzun süre QA directorleriyle konuşma fırsatımda oldu. Çok güzel bir oyun olacak. Ancak şuan para verip almadım ucuz olmasına rağmen. Çünkü oyun tam anlamıyla early access. Forumda anlattıkları sistemlerin çoğu eklenmiş durumda değil. Şu haliyle bile 40-45 saat oynayan ve beğenen arkadaşlar var o ayrı.
Ama dediğim gibi bekliyorum bakalım ben. Oyunun şu haline zaman ayırıp oynamak gibi bi düşüncem yok. Keşke biraz daha bekleselerdi Steam'de early accesse açmak için oyunu. En azından 4-5 ay bekleselerdi çok daha olmuş bi oyunla gelebilirlerdi. İnşallah olumsuz etkilemez bu olay oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun tüm zenginliği başta yarattığınız tanrı dengelerine bağlı.Hakkaten güzel bir rpg oyunu. Açlık susuzluk falanda koymuslar. Uzun zamandır beklediğim istediğim bir oyundu. Yeni nesil oyunculardan ziyade biraz eski kafaya hitap ediyor. Hiç bir hikayeye bağlı değilsiniz. Kendiniz ne isterseniz onu oynayın. Çokca class ve oyun içi zenginliğe sahip. Bana frp oynadığım zamanları hatırlattı. Bu oyunun keyfini çıkarmak istiyorsanız. 3 4 arkadaş bir araya gelin. Multiplayer olarak rol yaparak ve kendi hikayenizi hayal gücünüzü kullanarak oynayın bu oyun buna müsait. Aksi durumda sıkılıp 1 saate kapatmanız olası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun başında haritayı yaparken ne kadar küçükte seçsen harita aslında çok büyük. M ye bastıgında o yüzden saga sola gittiginde anlık bir hareket göremiyorsun haritada. Bu durumda sanırım birazda haritayı pusula görevi görsün karşına ne cıkacagını kolay kolay kestiremesinler diye yapılmış olabilir. Uzakta solumda bir dungeon var o tarafa yürümeliyim hesabı olarak kullanabiliyorsun sadece yani. Tanrı dengeleri konusunda internette bir guide yok. Daha cok tecrübe ederek ögrenecegiz en verimli şeklini. Karakteriniz öldüğünde oyun bitiyor o karakter için. Şuan haritamı hiç bozmuyorum sürekli keşfe çıkıyorum. Oyun içinde yıllar geçtikçe oyun kendisi hikayeler üretiyor. Koydugunuz ırklar savaşa girebiliyor kendi aralarında vs vs. 2 günden fazla yaşayamadım zaten daha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...