Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jmf8PqINq0E http://pixelmagegames.com/games.px https://www.indiegogo.com/projects/hero-s-song-game-rpg#/ smedley'nin ekibi yapıyormuş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 her kötü mmo için konu açma badge ve title ı verdiricem sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ahaha aman aman açmıyorum lan artık. bu alan da genre gibi ölsün oh. https://www.kickstarter.com/projects/herossong/heros-song bunun kickstarter'ı patlamış zaten. smedley scam'i gibi kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 baya iyiymiş yaaaa. Dransik oynayanlar varmıydı bilmiyorum ashen empire devamıydı dransik'in. 2004 direkt of çok daha yüksek fpslisi. Net oynanır bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bu tarz görüntüye sahip oyun yapmak zor mudur acaba ya :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Xenus said: ahaha aman aman açmıyorum lan artık. bu alan da genre gibi ölsün oh. https://www.kickstarter.com/projects/herossong/heros-song bunun kickstarter'ı patlamış zaten. smedley scam'i gibi kokuyor. sen acmassan ben acarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 http://store.steampowered.com/app/413110/ Early Access'e gelmiş 31 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 biterse güzel olurmuş ama hiçbir zaman bitmeyecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 early access den çıkarsa bende alırım hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Baya muntazam gibi duruyor..open pvp de varsa keyifli olur.takipteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 arcane said: biterse güzel olurmuş ama hiçbir zaman bitmeyecek gibi duruyor. ben de iki göz attım da, babuş haklı gibi. ek olarak : https://www.twitch.tv/directory/game/Hero's%20Song recommended: İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel® Core™ i5 @ 2.0 Ghz / AMD® Phenom™ @ 2.6 Ghz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce™ GTX 970 / AMD® Radeon™ R9 390 (2 GB VRAM) DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 3 GB kullanılabilir alan ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Biri alsa ya bana :( 31 TL ne terbiyesiz rakam. İmam hatipliyiz alamayız biz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yayın açtım beyler gelin izleyelim öğrenelim neymiş ne dğeilmi :D https://www.twitch.tv/puskevitcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 kim aldı sana oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 SÖYLEMEM. ama oyun güzel ama sanırım dünya yaratmanın bi olayı var. Çünkü bomboş bir dünya yarattım ben. Gez babam gez. Oyun fena değil aslında ama feci eksiklikler var. Çok boş harita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bir oyundan kopyala yapistir yapmislardir o sistem gereksinimlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 O sistem gereksinizmleri için konuştular ya. Oyunun yapımcıları sürekli mmorpg.comda soruları yanıtlıyorlar. Oyunu oynadıkları pcnin sistemiymiş o tamamen placeholder yani. Oyundan çok umutluyum ben. Uzun süre QA directorleriyle konuşma fırsatımda oldu. Çok güzel bir oyun olacak. Ancak şuan para verip almadım ucuz olmasına rağmen. Çünkü oyun tam anlamıyla early access. Forumda anlattıkları sistemlerin çoğu eklenmiş durumda değil. Şu haliyle bile 40-45 saat oynayan ve beğenen arkadaşlar var o ayrı. Ama dediğim gibi bekliyorum bakalım ben. Oyunun şu haline zaman ayırıp oynamak gibi bi düşüncem yok. Keşke biraz daha bekleselerdi Steam'de early accesse açmak için oyunu. En azından 4-5 ay bekleselerdi çok daha olmuş bi oyunla gelebilirlerdi. İnşallah olumsuz etkilemez bu olay oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 knox said: bir oyundan kopyala yapistir yapmislardir o sistem gereksinimlerini kesinlikle şu bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 surekli macera pesinde kosan bir savasci olmak yerine ufak bir koye yerlesip demirci ustasi da olabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 suanki haliyle olamıyorsun. Ama olunabiliyordur. Oynayan varsa abi şu dünya yaratma işini nası yapcaz söyleyebilir mi? Ben en büyük haritada 2 tane kaos getiren şey kullandım ama. Bİlen varsa o 5 tanede neler koyayim daha güzel daha dolgun bi harita olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 smedley'in oyununa para vermeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Oyunun tüm zenginliği başta yarattığınız tanrı dengelerine bağlı.Hakkaten güzel bir rpg oyunu. Açlık susuzluk falanda koymuslar. Uzun zamandır beklediğim istediğim bir oyundu. Yeni nesil oyunculardan ziyade biraz eski kafaya hitap ediyor. Hiç bir hikayeye bağlı değilsiniz. Kendiniz ne isterseniz onu oynayın. Çokca class ve oyun içi zenginliğe sahip. Bana frp oynadığım zamanları hatırlattı. Bu oyunun keyfini çıkarmak istiyorsanız. 3 4 arkadaş bir araya gelin. Multiplayer olarak rol yaparak ve kendi hikayenizi hayal gücünüzü kullanarak oynayın bu oyun buna müsait. Aksi durumda sıkılıp 1 saate kapatmanız olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 +1 punkblood. Bir de harita kullanımı nası? oyun içi haritayı anlamadım ben. Bizi gösteren bir imleç falan bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Oyunun başında haritayı yaparken ne kadar küçükte seçsen harita aslında çok büyük. M ye bastıgında o yüzden saga sola gittiginde anlık bir hareket göremiyorsun haritada. Bu durumda sanırım birazda haritayı pusula görevi görsün karşına ne cıkacagını kolay kolay kestiremesinler diye yapılmış olabilir. Uzakta solumda bir dungeon var o tarafa yürümeliyim hesabı olarak kullanabiliyorsun sadece yani. Tanrı dengeleri konusunda internette bir guide yok. Daha cok tecrübe ederek ögrenecegiz en verimli şeklini. Karakteriniz öldüğünde oyun bitiyor o karakter için. Şuan haritamı hiç bozmuyorum sürekli keşfe çıkıyorum. Oyun içinde yıllar geçtikçe oyun kendisi hikayeler üretiyor. Koydugunuz ırklar savaşa girebiliyor kendi aralarında vs vs. 2 günden fazla yaşayamadım zaten daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Ya ben yaşadım gece olunca undead avına çık çok fazla xp veriyor tek yiyorlar. Bug mı bilmiyorum ama Ben baya bi level 5 6 falan olduydum xd Paladin seçtim bir de kendime heal atabiliyorum ölmüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar