Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzenli gelir olmadan kredi çekmek

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Selam, bizimkiler boşanacak ve bu süreçte 10k kadar maddi kaynağa ihtiyacımız var(Anne tarafı olarak). Yalnız annemin üzerine herhangi bir ev araba vs. olmadığı gibi düzenli maaşı da yok. Benim de üzerimde bir şey yok, maaşım da yok. İşler yolunda giderse ben 1 ay sonra aylık 1k civarı burs alacağım.
Bu durumda kredi çekebilir miyiz? Çekebiliyorsak eğer bayram gelmeden önümüzdeki 2 gün içerisinde bunu yapabilir miyiz? Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Denizbank ogrenci halimle 14k vermisti bana. Gidin basvurun. Bir gunde vermislerdi bana, sms atmistim, gelin 14000 alin diye mesaj gelmisti 5 dakikada, gidip almistim. Yillardir her ay duzenli 400-500tl kredi karti odemeleri filan yapiyorum ama, oyle seylere de bakiyorlar.

Boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Taksitli para diye bişey var garantide diğer bankalardada vardır.

Kredi kartı varsa bi mal satın alır gibi para satın alıyosun, taksitle kredi kartı extresinden ödüyosun. 1000 tl alıyosun mesela 125x9 taksit ödüyosun. 1000 tl ye 110 tl felan farkı oluyor bütün herşey dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Taksitli para diye bişey var garantide diğer bankalardada vardır.

Kredi kartı varsa bi mal satın alır gibi para satın alıyosun, taksitle kredi kartı extresinden ödüyosun. 1000 tl alıyosun mesela 125x9 taksit ödüyosun. 1000 tl ye 110 tl felan farkı oluyor bütün herşey dahil.

+ 125 * 9 ödersen 1125 tl yapar söyleyeyim fasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bazı bankalar kredi çekerken bordro veya kira geliri gibi belgeler isteyebiliyor. En rahat bankayı bulup oradan yürümek faydalı olabilir. Genelde çalıştığınız işte kredi kartını falan kullandığınız bir banka varsa ondan da başlayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...