pontipati Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Selam, bizimkiler boşanacak ve bu süreçte 10k kadar maddi kaynağa ihtiyacımız var(Anne tarafı olarak). Yalnız annemin üzerine herhangi bir ev araba vs. olmadığı gibi düzenli maaşı da yok. Benim de üzerimde bir şey yok, maaşım da yok. İşler yolunda giderse ben 1 ay sonra aylık 1k civarı burs alacağım. Bu durumda kredi çekebilir miyiz? Çekebiliyorsak eğer bayram gelmeden önümüzdeki 2 gün içerisinde bunu yapabilir miyiz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Denizbank ogrenci halimle 14k vermisti bana. Gidin basvurun. Bir gunde vermislerdi bana, sms atmistim, gelin 14000 alin diye mesaj gelmisti 5 dakikada, gidip almistim. Yillardir her ay duzenli 400-500tl kredi karti odemeleri filan yapiyorum ama, oyle seylere de bakiyorlar. Boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 önce findeksten kredi notuna ve max alabileceğin miktara bak. 5 lira bişey. boşu boşuna her bankaya başvurup notunu iyice dibe sokma, sonra puanları yukarı cıkarması zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 mor çatı'ya falan baksanıza, yardımcı olabilirler belki. hani atıyorum "al kardeş boşan istediğin gibi <3" diye hibe para vermezler de krediyi çekerler sen onlara borçlanırsın falan ne bileyim. kişisel'e açtığın topikteki konularla ilgili de düşün mor çatı'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Pordakal said: önce findeksten kredi notuna ve max alabileceğin miktara bak. 5 lira bişey. boşu boşuna her bankaya başvurup notunu iyice dibe sokma, sonra puanları yukarı cıkarması zor oluyo. Yalniz basvuru kredi puani dusurmuyoe olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 denizbank ı bilmiyorum ama genelde vermezler. Kredi kartı bile vermiyorlar. Çalışan bir tanıdığından rica edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Anladım. Bakacağım olmazsa artık yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 3-4 gün önce ben 5bin çektim. iş cep ten telefon uygulaması ile. 120 gündür sigortam yok. işsizim yani.üstümede bişi yok.5dakikada yatırdılar hesabıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 aynen internet şubelerinden online kredi dene. bende 2 sene önce işsizken bi dünya GSS borcu falan varken akbanktan çat diye 10k almıştım. Bankalar yüksek rakam krediler hariç 5-10k kredileri pek sıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Taksitli para diye bişey var garantide diğer bankalardada vardır. Kredi kartı varsa bi mal satın alır gibi para satın alıyosun, taksitle kredi kartı extresinden ödüyosun. 1000 tl alıyosun mesela 125x9 taksit ödüyosun. 1000 tl ye 110 tl felan farkı oluyor bütün herşey dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 adam sigorta yok iş yok diyor, sen 10k limitli kartı olduğunu varsayıyorsun kardiş helal. bu işi yapanlar var müdürü vs tanıyıp sicil temizse çıkaranlar ama onlarda komisyon alıyor son çare olarak başvurabilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mal said: Taksitli para diye bişey var garantide diğer bankalardada vardır. Kredi kartı varsa bi mal satın alır gibi para satın alıyosun, taksitle kredi kartı extresinden ödüyosun. 1000 tl alıyosun mesela 125x9 taksit ödüyosun. 1000 tl ye 110 tl felan farkı oluyor bütün herşey dahil. + 125 * 9 ödersen 1125 tl yapar söyleyeyim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bazı bankalar kredi çekerken bordro veya kira geliri gibi belgeler isteyebiliyor. En rahat bankayı bulup oradan yürümek faydalı olabilir. Genelde çalıştığınız işte kredi kartını falan kullandığınız bir banka varsa ondan da başlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar