Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

ben bjk gol atar aldım şimdiden, 1.63 oran açmışlar. yenilirsek zaten gole boğarlar bizi de napoli de gol yeme alışkanlığı var özellikle uzun toplarla oynayan takımlara karşı sanki akan oyundan bir tane atacağız gibi hissediyorum yenilsek bile.

dur whatsapp'tan atayım kuponu yarın için oynadığımı sadfasd
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Bu arada leicester ŞLde 3te3 yapan ilk ingiliz takım olmuş.

applev0dka said:

leicester bir rüyaydı bitti gitti işte. bir nevi bursa spor. leicester bu sene avrupa kupalarına gidecek kadar puan alsın öpüp başına koysun.

güzeldi iyidi hoştu ama CL'de muhtemelen fiyasko olacaklar, en düşük puanlı 1. torba takımı olabilirler tarihteki.
Sosyal ağlarda paylaş

RB Leipzig de 20 puanlı Bayern'in ardından 18 puanla ikinci. ha belki yedeğe çekilmişti ama keşke almasaydık atınç'ı. baya baya geliştirirdi kendini forma şansı buldukça.

Edit: Gomez de ilk golünü atmış, ama sevinmiyor resmen. ne yaptım la ben der gibi. Wolfsburg düşme potasında ve özetten çok şey belli olmaz ama yani yedikleri golleri bizim 2. lig takımları yemez abi onlar ne öyle..
Sosyal ağlarda paylaş

yeteneksizlikten değil ya, ragnick gitti. onun oyun tarzında atınç bayağı önemli tarzda bir adamdı.

yerine gelen hasen, as planından çıkarmış atınç'ı. daha seri, hamleli ve hızlı stoperler istemiş. atınç yedek kulübesine falan zincirlendi yani adam hazırlık maçlarında bile denemedi sadfsd

ragnick'te baskı yapmadı, üstüne işte ŞL'de oynayan takımdan teklif gelince daha iyi olur diye gönderdiler de Leipzig de kalması daha iyi olurdu cidden. Ragnick bile pişmandır oynatılacağı takıma gönderilmediği için...

ragnick'in onun üzerine çok büyük planları vardı çünkü. en kötü MLS'e gönderse daha karlı olurdu valla New York da star olurdu şerefsizim sadfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...