Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2016-2017

mascio

Öne çıkan mesajlar

konuya çok alakasızım ama brcelona uzaylılar takımı futbolun next tieri vs değil miydi

pkk bayrağı mı açtılar tribünde naaptılar

ya da ne biliyim maçları olduğu zaman liseliler twitterı spam manyağı yapıyor futbolun justin bieberı falan mı oldu adamlar

ben barcelonayı beyaz eşya reklamlarından tanıyorum ehueh

https://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/y-u-hatin.png
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona çok pis çirkefleşti, arda ve tavırları da tüy dikti. herif kendinden üçüncü şahıs olarak bahsederek arda gibisi 100 yılda bir gelir felan demiş
ayrıca başta suarez ve neymar olmak üzere tüm takım emek hırsızı neredeyse. biz cenk'in fiziken uğraşmadığını ve sürekli kendini attığına kızarken bu herifler şl son 16 maçında inandırıcı olmaya bile kasmadan kendilerini yere bırakıveriyor sdfs
juve eler umarım katalan teröristlerini
Sosyal ağlarda paylaş

Stringray said:

barcelona çok pis çirkefleşti, arda ve tavırları da tüy dikti. herif kendinden üçüncü şahıs olarak bahsederek arda gibisi 100 yılda bir gelir felan demiş

bide galiba sormuşlar ardaya çay mı kahve mi tercih edersin diye. arda da böbürlene böbürlene çayı tercih ederim neymar ve messi de öyle ;))))) diye cevap vermiş hahahhhaeds
Sosyal ağlarda paylaş

Isi alakasiz yerlere cekmek istemiyorum ama zaten o carsaf olayi bug abuse'luk tam. Sonucta dini inancindan dolayi turbani serbest ediyorsan yarin obur gun carsafa niye izin vermiyorsun derler. Zaten turban olayinin cikmazi bu ama anlatamiyorsun insanlara. Sadece carsaf daha az kisi tarafindan kullanildigindan goze batmiyor ve turban toplumun cogunlugu tarafindan kabul ediliyor.
Cogunluk carsaf olsa bu sefer gozunu dahil kapatan insanlara izin vermek zorundasin. Bir de bakmissin ise aldigin insanin insan bile oldugunu bilmiyorsun mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...