oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Hakan trabzon halkindan ozur dilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ben siyasal acidan takip etmedigimden bilmiyordum gorusunu. attigim post da futbol ile alakaliydi sadece. bence kayip milli takim icin. ft falanda umrumda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yarinki Arsenal Hull macinda on binin ustunde taraftar stada gitmiycekmis Wenger'i protesto icin. http://www.standard.co.uk/sport/football/arsenal-supporters-trust-warn-up-to-10000-seats-could-be-empty-for-hull-city-match-as-pressure-a3463391.html bi yandan da 2 senelik daha sozlesme imzalayacak diyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ^şu maçın özetini izledim de hakemler ne saçma sapan maç yönetmiş belli değil. edit: lel sayfa başı. arsenal-hull city maçından bahsediyodum. bu arada yarım saat sonra trt'de psg-barça maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 PSG cok agir eziyor yav Barca'yi. Kotuler bu sene de bu kadar kotu gormemistim bayadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 mascherano yok, barca eziliyor. ne keyif aliyorum belli degil. goller de cok guzeldi. su 1.90lik sag bek ikinci saridan atilacak gibime geliyor su an beni tedirgin eden tek sey o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 oyoyoyoyoyoyooyyyy di mariaa bu arada ilk yarida sari goren eleman sag bek degilmis yanlis demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 cavani fenaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 3 oldu çıkarması güç oldu dicektim 4 oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 acayip dayak yiyor barcelona cok yavas oynuyorlar boyle giderse 1-2 tane daha yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 off futbola doydum ya cavani de takinca. draxler biraz pas calisirsa iyi olur. onun haricinde su psg ders olmali her takima. yorulmadilar bildigin cok keyif aldim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Draxler aşırı iyi ya, düzgün bi takıma gitti, ŞLde izleyebilicez artık. Oh. Adam topu her aldığında barcanın bekini çalımlayıp orta açtı ya da şut çekti. Barcelona da ortasaha-defans arası yaptığı garanti pasların turşusunu kursun artık. Rikerink bile daha iyi oynatır o kadroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 diğer maçta da aubameyang satmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 man city dağıldı :D edit: hakem ekmeğine kan doğruyor city'nin. yazık lan tüm yılın emeği! edit2: ALLAH VAR ALLAH! edit3: falcao ne attı be! edit4: agüero vs. falcao oluyor resmen! ne maç yahu! edit5: İŞTE BU KADAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Falcao agliyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 daha bitmedi! 5-3. vay be, böylesi olmadı belki de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 öyle bir gece ki, atletico deplasmanda 4-2 kazanıyor, sönük kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Ulan eskiden aksamina tum özetleri izlerdik. Şimdi ara ki mac özeti bulasin.. lanet olasi yayincilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 2-1'ken güzel bi link geldi 5 dk bakayım dedim yatmadan. 5 gol oldu kapatana kadar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Goalsarena da izle abi ozetleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bugün büyük maç var http://tr.eurosport.com/futbol/hazirlik-maclari-milli-takimlar/2017/live-san-marino-andorra_mtc924431/live.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Sene basinda Leicester kümede kalma mücadelesi verir dediğimde bana gülenlere selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Valla biz mücadele verir değil direkt düşer diyorduk, gülenler ayıp etmiş sana. Kante o takımın yarısı falan değil %90'ıydı. Zaten Ranieri bile bu başarı değil peri masalıydı bizim gibi takımlar için şampiyon olduktan sonraki yıl en temel hedef EPL'de kalmaktadır demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Yine de kovulması sacma. Düşeceksen de bu hocayla küme dus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ligde zorlanacaklarini biliyorduk da senin iddan tarihin dusuk puanli 1. torba takimi olacaklari degil miydi CL'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar