senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 şimdiye kadar hiç hardcore rpg oynamadım heves ettim bu aralar ama, ne oyniyim? hardcore dediğim baldurs gate, icewind dale, planscape fln hoş bana diablo üstü her rpg hardcore, bi skyrim fln oynayabildim. ama grafikleri az insan işi olsun, geçen commandos yükledim mesela, toplamda 16pixel olmasın :) bi de hikaye hacı, hass dedirtcek bi hikayesi olsun 432 sayfalık dnd rulebook'u nası öğrenirim fikrim yok ama, bi deniyecem, bu tarz oyun oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 en yakın pillars of eternity var işte bi de divinity original sin var hardcore değil bunlar ama hardcore sana gelmez zaten bayarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 nwn2 storm of zehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 pillars of eternity, güzel mi bunun konusu? bitirdikten sonra bi vaay ne kurgulamış lan abiler dedirtiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 valla hayal gücüne göre değişir. ortalama üstü derdim bana sorsan. öyle ahım şahım aklımı uçurdun bir hikayesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 hmm wiki'den baktım da kendi settings'i varmış sanırım oynamadan önce okumam/çalışmam gereken bişiler var mı? oyun öğretiyor mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Planescape Torment yükleyip wide screen and hd görüntü patchini yaparsan ciğer gibi oynarsın.Oyna onu. Baldur's Gate 2, enhanced edition var. Aç oyna nostalji olur gene.Hikaye ilerleyişi çok tatlı :) Fallout 2 oynar mısın bilmem grafikler çok leş ama lore malum, mükemmel o da. Neverwinter Nights 2 - Mask Of The Betrayer var. Planescape'i yapan ekipten insanlar yer almış bu projede.Gene hikaye çok güzel, oynanış da harika. Çok tuttuğum bir oyundur bu. Yeni çıkanlardan Shadowrun Returns+ek paketleri var, ben çok ama çok beğendim.Setting de güzel oyunlarda.Bence oynayabilirsin. (Eskiden yeniye doğru yazdım. Son iki oyunun grafikleri güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 divine divinity oyna işte konusu monusu mekaniği herşeyi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 baltazarın bi oynu vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 o oyun gelmez. fallout da olur bu arada rpg değil ama hikayesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 e witcher var bence çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 aynen witcher oynamadıysan en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Witcherın ilkini oynadım da beğenmedim ya, 3 çokiyi diyorlar gerçi de bakmadım da ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 oynayabileceğin en keyifli rpg ben düşünemedim onu oynamadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Ben de 1i oynamistim fena degildi. 2yi almistim yuklemedim bile steam sagolsun Ama kombolari yapmak tam konsol isi gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Suark said: baltazarın bi oynu vardı ya age of decadence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Bence poe tam bu adamin istedigi oyun. Cok hardcore degil, bissuru yamayla con iyi oynanabilir hale geldi. Kiz arkadasim bile baya oynadi bitirdi, ben her queste kosup her telefona cikmaktan yarim biraktiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 aynen öyle. izometrik istiyosan poe daha adam döveyim aksiyon istiyorsan witcher 3. silahlı adam vurayım istiyorsan da her ne kadar hardkor olmasa da mass effect 1-2-3 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 At tablete Shadowrun, hayatını yaşa. Hikayesi de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 nwn2 - mask of the betrayer, hikayesi baya başarılı, FR de geçiyor olması güzel, ayrıca dnd rulaz. grafikler de mehh dersin en fazla, piksel piksel değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Buna net cevap divinity değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe'nin hikaye ve oynanışı çok sıkıcı ben biteremedim mesela. (Tabi herşeyi en zora ayarladığımdan eziyete döndü oyun birazda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Senko diablo için rpg dediysen o saydığın hiçbir oyunu oynamazsın sdjfh Bende witcher 3 diyeyim yanına da hd patch yapılmış vampire the masquerade – bloodlines önce vampire bitir sonra witcher 3 hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 poe'den başlamaya karar verdim. türü seversem sıra diğerlerine de gelir elbet :) gameplay dnd'ye göre biraz daha soft'muş sanırsam. başlangıç için iyi olabilir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 ad3m said: Senko diablo için rpg dediysen o saydığın hiçbir oyunu oynamazsın sdjfh Bende witcher 3 diyeyim yanına da hd patch yapılmış vampire the masquerade – bloodlines önce vampire bitir sonra witcher 3 hadi kolay gelsin. diablo'lar hack&slash doğru dion rpg dğeil de, işte anla lvl atlamalı skill vermeli herşeye rpg diom ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar