sadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Hiç bişeye isim koyamıyorum. Ne saçma bi dert. Bir sürü evcil hayvanım oldu ve hiç birine isim koyamadım. Hep ailem yada kız arkadaşlarım falan koydu isimleri. Mesela şuanda bir kedim var. Kardeşim Maya koydu ismini. Ben bu ismi hiç sevmememe rağmen başka isim bulamadığım için Maya diyorum. Sonra bi tane muhabbet kuşum vardı, bir yıl boyunca hayvana isim koyamadım, lan kuş diye sesleniyodum. Sonra öldü garibim daha bir ismi bile olamadan. Oyunlarda falan da karaktere bir türlü isim koyamam. Saatlerce hatta bazen günlerce düşünürüm, milyon tane kombinasyon üretir bunları biyere not ederim. En olmadı loredan bişeyler çıkarmaya çalışırım. Yada name generator tarzı sitelerden bakarım. En sonunda bir isim bulsam bile sürekli o ismi tekrarlaya tekrarlaya artık beğenmemeye başlarım. Sırf bu yüzden kaç oyunda kaç karakteri mid levelda silip baştan başladım. Name change token olan oyunlarda o tokenlara verdiğim paranın haddi hesabı yok. 26 yaşındayım, bilgisayar oyunlarıyla icq'yla msnle falan büyüdüm ama daha bir nickim bile yok. Çocukken kullandığım nicki bile babam bulmuştu. Onu bile ben bulmadım yani. İlerde çocuğum falan olsa hayatta isim koyamam. Burdaki nickimi de beğenmiyorum. Ne saçma bi nick. Gerçi name change gelse neyle değiştireceğimi de bilmiyorum. Öyle işte paticik.. Yazim dedim, dedrdimi paylaşim dedim. Sabah sabah derdimi silkelesinler. Ama işte bunlar hep can sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 interneti kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Zar at kagida kombinasyonlari yaz sonra 2 zar atip gelen kombinasyona gore ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sadman said: Gerçi name change gelse neyle değiştireceğimi de bilmiyorum. çok üzücü bu https://media.giphy.com/media/3o6ozkQ4KMCUHeKDug/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ben de oyunlarda hic nick bulamam karakterlere. diye dusunuyodum da ben cok normalmisim. seninki psikopatlik seviyesinde resmen. ayrica uzgunadam diye nick mi olur? degistir sen bunu. mutluadam yap bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Oynadığın karakterle kendini fazla ozdeslestirdigin icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Kardeş derdini s...eveyim.Nickinle de çok uyumlusun btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 S A D M A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 E N T E R S A N D M A N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hahahhahah :D ne güzel, ne içten bi yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 first world problems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ben de oyunlarda "this name is taken" yerine "this name is unavailable" erroru vermesine uyuz oluyorum. Ulan dangalak, madem unavailable o zaman izin ver kullanayim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Sümüklü diye sümük koymuştum kedime Derdim pis çikin bir kavramı dünya tatlısı kedimle eşleştirerek bir nevi kavram karmaşası yaratmak, bilinçaltlarına olayların gözüktüğü gibi olmayacağı mesajı yaymaktı asdf anlayamayıp aa sümük mü bu kadar tatlı kediye öyle isim mi konur diyenleri de turnusolumdan geçirmiş oluyodum falan. Bi de çok fonotik ve orjinal lan. Çok özledim sümükümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 adam kedi adindan conspirensi teori yapmis ayakustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sadman said: Gerçi name change gelse neyle değiştireceğimi de bilmiyorum. Yazi cok guzel olmus ama gercekten surasi cok vurucu ahahhahahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 kediye sümükmü konur yav said: Sümüklü diye sümük koymuştum kedime Derdim pis çikin bir kavramı dünya tatlısı kedimle eşleştirerek bir nevi kavram karmaşası yaratmak, bilinçaltlarına olayların gözüktüğü gibi olmayacağı mesajı yaymaktı asdf anlayamayıp aa sümük mü bu kadar tatlı kediye öyle isim mi konur diyenleri de turnusolumdan geçirmiş oluyodum falan. Bi de çok fonotik ve orjinal lan. Çok özledim sümükümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Şuana kadar beslediğim hayvanlar hepsinin ismi bildik isimler çünkü onlar bizdendi onlar da ailedendi. ördeğimin adı ferhat Kedim sabriye Tavşanım sabri-sama Köpeğim salman Hamsterım hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bi ara da örümcek besliyordum balkon duvarına yuva yapmış sinek yakalayıp buna veriyordum recep koymuştum adını taaaaki birgün eve gelip annemin genel temizlik adı altında yuvasını ve muhtemelen kendisini de yok ettiğini öğrendiğim güne kadar. RIP Recep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 bende osman koymuştum örümceğimin adını bitane duşta bide yatakodamın tavanında vardı osman 1 osamn 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ben de patisi var diye patican koymuştum ilk kedimin adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 yav said: Sümüklü diye sümük koymuştum kedime Derdim pis çikin bir kavramı dünya tatlısı kedimle eşleştirerek bir nevi kavram karmaşası yaratmak, bilinçaltlarına olayların gözüktüğü gibi olmayacağı mesajı yaymaktı asdf anlayamayıp aa sümük mü bu kadar tatlı kediye öyle isim mi konur diyenleri de turnusolumdan geçirmiş oluyodum falan. Bi de çok fonotik ve orjinal lan. Çok özledim sümükümü :( Burda bir anlam kargaşası yok ya..ak koy istersen al sana anlam kargaşası de. O saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 allah başka dert vermesin dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 işte bu bir dramdır denmedi ama o dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 isim bulamıyorsan bi de şöyle düşün senin koyacagın isim, karakterin ismi vs hic kimsenin umrunda değil. rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar