BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 ahaha abi çok saçma ama ahaha komedisi biraz daha olsa izleyecektim de yani bana gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Keijo'nun ikinci bolumundeyim simdi, bunu da cekmisler ya, Japonlara saygi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 vaperon said: Bence sezonun en iyisi Hibike! Euphonium. Bu bölüm tam anlamıyla muhteşemdi. ShadowFury said: Hibike!Euphonium 5. bölüm çok iyiydi cidden. Gözlerim doldu. nodame cantabile'den beri bu kadar güzel bir bölüm izlememiştim müzikle alakalı. bitirdim, sonra o 10dk'yı 2-3 kere daha çevirdim. üzerine yattım, mis gibi uyudum. ilk sezondan beri bekliyordum böyle kesintisiz, insan sessiz, bütün performansı vermelerini, efsane yapmışlar, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Asiri kaliteliydi bir de orkestra, o da icin gercekci olmayan kismi olarak gozume batti yani. Birak liseler arasi yarismalari, dunya capinda is gorecek bir orkestra. Gercekte hangi orkestra acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 orası öyle tabii ama 16 bölüm nasıl o seviyeye geldiklerini izledikten sonra beni rahatsız etmedi, tam tersi oboe patlak çıksa kızardım önceki 4 bölümü neden öyle israf ettiler diye. :) paso çay partileri verip müzikal skill xp alınan bir seri değil çok şükür, (kyoani affettirdi kendini) kanayana kadar çalışarak lvl aldılar, helali hoş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 bungou stray dogs izleyen varmı? s2e9 lovecraft cthulhu çıktı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Olmaz mı Dazai san kral adam. Sonunu nasıl işleyecekler merak ediyorum. Guild patates olacak galiba. Bu arada hükümet adamlarına ne oldu orasını çok çabuk geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Sam said: orası öyle tabii ama 16 bölüm nasıl o seviyeye geldiklerini izledikten sonra beni rahatsız etmedi, tam tersi oboe patlak çıksa kızardım önceki 4 bölümü neden öyle israf ettiler diye. :) paso çay partileri verip müzikal skill xp alınan bir seri değil çok şükür, (kyoani affettirdi kendini) kanayana kadar çalışarak lvl aldılar, helali hoş olsun. abi sen az önce pop grup ile klasik mütrasını mı karşılaştırdın? hani evet her ne kadar ikisi de meyve olsa da biri elma biri çilek, biri yer meyvesi biri ağaç meyvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 çalışma olmadan, öyle lakaytça akışına bırakarak iki meyvenin de olgunlaşabileceğine inanmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Magical Girl Raising Project son bolumde iyice karanliga gomuldu. Kacirmayin diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bu hafta da sufferinge doyduk çok şükür ^^ Çok net AotS. Urobutcher izlese bunu niye ben çizmedim lan diye ağlar herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Hikaye güzel ilerliyor ama animasyondan mıdır, karakter tasarımından mıdır nedir bana itici geliyor, yine de izliyorum, fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Sam said: çalışma olmadan, öyle lakaytça akışına bırakarak iki meyvenin de olgunlaşabileceğine inanmıyorum şahsen. abi inanmana gerek yok pop müzik böyle işte, bazı rock şarkıları da, ben sıfırdan bir haftada 4 şarkı çalışıp konsere çıktığımı biliyorum ama tabii çalınan şarkılar teoman ayarında rock olunca oluyor, k-on daki mevzuyu hibike euphorium ile o yüzden bir tutma, k-on daki tür gerçekten "hafif" hani kısa sürede konser performansı verecek kıvama gelebiliniyor ama hibike euphoriumdaki performans günlük düzenli ve ısarlı bir çalışmanın ürünü eyyorlamam bu kadar, tamamen tecrübelerim dayanarak söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 http://i.imgur.com/Ho6ysuH.jpg http://i.imgur.com/vqtVbJf.png http://www.anigamers.com/media/entry-uploads/FateZero_impressions2_150412_231648.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ahaahahah bu mükemmeldi ya. Yalnız Gate of Bootylon yerine Unlimited Booty Works referansı vermeleri daha mantıklı olmaz mıydı? Copycat karakter sonuçta. Evet, bikinili kızların birbirlerine götleriyle saldırdığı bi shounen animesiyle ilgili yorum yaptığım cümlenin içerisinde mantık kelimesini kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ama oşirijutsusu doğrudan bootylon'un bütün hazineleri. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 fate referansı artık mainstream ya http://www.youtube.com/watch?v=WJkMXHyjeGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 jkalite 3 te birine dusmseydi iyuiyid bu bölüm ama 13 te birine düsşüm bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 http://i.imgur.com/9W5itOV.jpg ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 ahah çok iyi ya, gelecek bölümde de butt of the north star gelebilir bölümün ismine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 siz neler izliyonuz lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Keijo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 ya da açılışta uygun gördükleri çeviriye göre HIP WHIP GIRL ki buddy cop filmlerinin ekseriyetini "hebele ikili" olarak çeviren ülkemizi bile geçmiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 diğer bölümlerde fallacyler reasoningler uçuşuyor çizgi dünyasına bir giriyorsun aynı adamlar breast drilling puanlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=Edb315ghJCo Rowen yılların tecrübesiyle en doğrusunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar