Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Drifters 2 Ya bu kadar zorlama yabancı dil olmaz ya. Çok rahatsız etti keşke japonca konuşsalar direkt. Boşuna Game of thrones da falan dil bilimcileri çalışmıyor. Alakasız kelimeler söyleyince dil olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yuri on ice'a baktım bugün, bu da potansiyel sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 natsume yi çok özlemişim ben meğerse. daha uzun olsa kesin sıkardı hikayelerin benzerliği fakat böyle parça parça gelince, hala içini ısıtabiliyor insanın. mutlu oldum demin izleyince. www.working e aşırı ön yargı ile yaklaşmayın lütfen. bu laf sanaydı fazlasıyla gerge. sevmeyenin kalbi kurusun, evine ateşler yağsın diyeceğim, alınacaksın diye üstelemiyorum. evet, setting aynı, fakat karakterler ve hikayelerinin farklılığı yetiyor. ki geride kalır yanı da yok yani orjinalden. ayrıca kisakinin bebeği mükemmel bir karakter. march comes like a lion çok iyi. en iyi. udon no kuni de geçen sezon istediğimi alamadığım amaama animesinden sonra ilaç gibi geldi. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Arkadaş Ne zaman düzgün bir Slice of life ve romantik bir anime çıkacak ya. Golden time 10 numaraydı hala onun gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Relife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Flip Flappers surreal art with yuri daha cok sanki. Kacirmayin derim. OST de mukemmel. March comes in like a lion ile birlikte bu sezonun zirvesine oynuyor direk. Bu ikisi sezonun en iyisi oldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Süper olmuş :D https://www.youtube.com/watch?v=8zBaKgJr7Ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 keijo sezonun en iyisi lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Flip Flappers fazla iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Bence sezonun en iyisi Hibike! Euphonium. Bu bölüm tam anlamıyla muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 March comes in like a lion en begendigim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Hibike!Euphonium 5. bölüm çok iyiydi cidden. Gözlerim doldu. Ama en iyiye karar veremiyorum ya. Böyle çok mükemmel, efsane bir anime yok, ama onun bir tık altında sürüsüyle var. Drifters, Mahou Shoujo Ikusei Keikaku, Occultic;Nine, Hibike!Euphonium S2, Ajin S2, Haikyuu S3, Working!!, 3-gatsu no Lion, Flip Flappers filan hepsi ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Sezon genel olarak epey iyi, efsane olacak bence de yok ama ortalamanin ustunde cok seri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Girlish Number da cok iyi bu arada, simulcast bir hafta gec basladigindan kacirmis olabilirsiniz, bakin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Hala arayış içindeyim bu sezondan yeni birşey izlemek için. Slice of life da olur aksiyon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Arayisni bunlarlar bitir o zaman, her sayfada neredeyse herkes soyledi: March comes in like a lion Izetta: The Last Witch Drifters Flip Flappers Magical Girl Rising Project Girlish Number Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Bu sezon yeni çıkanlardan en beğendiklerim 3-gatsu no lion, flifla, occultic;nine, drifters. Gerisi bi yerden sonra "meh" kıvamına geldi. Devam edenlerden de hibike euphonium, natsume, ajin güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mahou Shoujo Ikusei Keikaku confirmed for AotS Tek bölümde aksiyona, dramaya, entrikaya, sufferinge filan hepsine doyurdu resmen. Gittikçe daha da güzelleşiyor her yeni bölüm bir öncekini gölgede bıraktı. Bu tempoyla giderse "bu sezon öyle çok mükemmel efsane bi anime yok ama..." lafımı yedirebilir bana. Hatta 6. bölümle birlikte yedirdi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 keijo iyi çıktı ya, iwatchitforthecombat.jpg. kage bunşin, kuçiyose, şunpo, bankai, genjutsu, ATATATATATA mangaka o kadar sınırlı malzemeyle battle shounen yapmış resmen. http://i.imgur.com/xsj7CkS.jpg kotaku delirmiş sexist diye, o şekilde haberim oldu. sağolun sjw'ler, yoksa kaçırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Occultic;Nine bayağı güzelleşti ya, konuyu oturttuktan sonra tempoyu arttırdı iyice. Yalnız çok fazla karakter var ve çok hızlı geçiyor, bazen bu kimdi daha önce ne olmuştu, burada ne oldu filan diye kafam basmıyor durdurup hatırlamaya filan çalışıyorum. Sezon bitince baştan başlayıp bi tekrar izlesem kafamda toparlayabilirmiyim acaba diyorum. Ama zaten izleyicinin detayları yakalaması gibi bir amaçları yok galiba, ondan böyle konuyu çorba gibi yapıyorlar gibi de geliyor. Shuumatsu no Izetta da bayağı güzelleşti. Sırf combat değil bayağı böyle entrikası politikasıyla filan da çok iyi. Joker Game twistiyle bağlamaları da ayrı bi güzeldi yalnız ^^ Yalnız yeni gelen loli de witch herhalde, keşke konsepti bozmasalardı, ama tabi ne yaparlar nasıl bağlarlar belli olmaz. Yalnız en iyi hala Mahou Shoujo Ikusei Keikaku. Her bölümde dibim düşüyor ya. Kalite damlıyor her bölümünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Sam said: şöyle malzemeler çıkınca iyi d eheh malzemeyi yakalayacam diye oturup izlenecek gibi değilhani komiktir falan dedim de o da olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Sezon ortasinda da fiktim degismedi benim, March comes in like a lion en iyisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 BabacumMostors said: şöyle malzemeler çıkınca iyi d eheh malzemeyi yakalayacam diye oturup izlenecek gibi değilhani komiktir falan dedim de o da olmamış :P yok zaten sırf ecchi için izlenmez, naruto niyetine izliyorum ama. sadece yumruk değil popo atılıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Keijo!'nun combat sahneleri çok başarılı cidden. Animasyonlara filan cidden özenmişler. Çizerleri de kesin ağır derecede hasta ya. Göt combatına bu kalitede koreografi tasarlamalarının başka bi açıklaması olamaz. Sezonun en iyi spor animesi kesinlikle. 3-gatsu no Lion da şimdilik pek sarmadı ama güzel yine de. Bir de 2 cour olucakmış, konuyu da yavaş yavaş açıyorlar, potansiyeli de var, daha da güzelleşir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar