Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Sonbahar

Xenus

Öne çıkan mesajlar

natsume yi çok özlemişim ben meğerse. daha uzun olsa kesin sıkardı hikayelerin benzerliği fakat böyle parça parça gelince, hala içini ısıtabiliyor insanın. mutlu oldum demin izleyince.

www.working e aşırı ön yargı ile yaklaşmayın lütfen. bu laf sanaydı fazlasıyla gerge. sevmeyenin kalbi kurusun, evine ateşler yağsın diyeceğim, alınacaksın diye üstelemiyorum. evet, setting aynı, fakat karakterler ve hikayelerinin farklılığı yetiyor. ki geride kalır yanı da yok yani orjinalden. ayrıca kisakinin bebeği mükemmel bir karakter.

march comes like a lion çok iyi. en iyi.

udon no kuni de geçen sezon istediğimi alamadığım amaama animesinden sonra ilaç gibi geldi. öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hibike!Euphonium 5. bölüm çok iyiydi cidden. Gözlerim doldu.

Ama en iyiye karar veremiyorum ya. Böyle çok mükemmel, efsane bir anime yok, ama onun bir tık altında sürüsüyle var.

Drifters, Mahou Shoujo Ikusei Keikaku, Occultic;Nine, Hibike!Euphonium S2, Ajin S2, Haikyuu S3, Working!!, 3-gatsu no Lion, Flip Flappers filan hepsi ayrı güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahou Shoujo Ikusei Keikaku confirmed for AotS

Tek bölümde aksiyona, dramaya, entrikaya, sufferinge filan hepsine doyurdu resmen. Gittikçe daha da güzelleşiyor her yeni bölüm bir öncekini gölgede bıraktı.
Bu tempoyla giderse "bu sezon öyle çok mükemmel efsane bi anime yok ama..." lafımı yedirebilir bana. Hatta 6. bölümle birlikte yedirdi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

keijo iyi çıktı ya, iwatchitforthecombat.jpg. kage bunşin, kuçiyose, şunpo, bankai, genjutsu, ATATATATATA mangaka o kadar sınırlı malzemeyle battle shounen yapmış resmen.

http://i.imgur.com/xsj7CkS.jpg
kotaku delirmiş sexist diye, o şekilde haberim oldu. sağolun sjw'ler, yoksa kaçırmıştım.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Occultic;Nine bayağı güzelleşti ya, konuyu oturttuktan sonra tempoyu arttırdı iyice.
Yalnız çok fazla karakter var ve çok hızlı geçiyor, bazen bu kimdi daha önce ne olmuştu, burada ne oldu filan diye kafam basmıyor durdurup hatırlamaya filan çalışıyorum. Sezon bitince baştan başlayıp bi tekrar izlesem kafamda toparlayabilirmiyim acaba diyorum. Ama zaten izleyicinin detayları yakalaması gibi bir amaçları yok galiba, ondan böyle konuyu çorba gibi yapıyorlar gibi de geliyor.

Shuumatsu no Izetta da bayağı güzelleşti. Sırf combat değil bayağı böyle entrikası politikasıyla filan da çok iyi.

Joker Game twistiyle bağlamaları da ayrı bi güzeldi yalnız ^^

Yalnız yeni gelen loli de witch herhalde, keşke konsepti bozmasalardı, ama tabi ne yaparlar nasıl bağlarlar belli olmaz.

Yalnız en iyi hala Mahou Shoujo Ikusei Keikaku. Her bölümde dibim düşüyor ya. Kalite damlıyor her bölümünden.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

şöyle malzemeler çıkınca iyi d eheh malzemeyi yakalayacam diye oturup izlenecek gibi değilhani komiktir falan dedim de o da olmamış :P

yok zaten sırf ecchi için izlenmez, naruto niyetine izliyorum ama. sadece yumruk değil popo atılıyor. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Keijo!'nun combat sahneleri çok başarılı cidden. Animasyonlara filan cidden özenmişler. Çizerleri de kesin ağır derecede hasta ya. Göt combatına bu kalitede koreografi tasarlamalarının başka bi açıklaması olamaz. Sezonun en iyi spor animesi kesinlikle.

3-gatsu no Lion da şimdilik pek sarmadı ama güzel yine de. Bir de 2 cour olucakmış, konuyu da yavaş yavaş açıyorlar, potansiyeli de var, daha da güzelleşir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...