Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım cahili doyururmu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kart alcaksan sıfır alma. Git ikinci el GTX 670 filan al 350-400 liraya. İdare eder seni hertürlü.
>inba 4 yıllık gpu;
Fakat ama battlefield 1'ın kapalı betasını 1080pde high ayarlarda smooth bir şekilde oynatabiliyor i5-2500k, 8 gb ram, 1tb wd-blue ve windows 10'lu sistemde.
Mesaj tarihi:
Şu ilandaki adamla konuş Get ilanı açsın sana, hatta pazarlık yap belki düşer biraz daha. Eski oyunlar bir yana, çıkan bir çok oyunu abartmadan oynarsın. Monitör klavye mouse vardır artık sende. O linklediklerine 10 basar eski olmasına rağmen. Hatta herif belki laptop la takasa bile girer. Laptop alacağım için satıyorum diyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-3.4ghz-lian-li-aluminyum-kasa-pc-sistem-333810090/detay
Mesaj tarihi:
Şuanda i5 3k ve üstü işlemcilerin hepsinin gideri var hala çok öndeler. Ben Core 2 duo e8400 ile bile bir sürü oyun oynadım.İşlemciyi çok abartmaya gerek yok olay ekran kartında tamamen ekran kartın taş olsun işlemcin 5 sene 6 sene oncenin işlemcisi olsa bile çok iyi iş çıkarabiliyorsun. Amd tercih edersen amd 6300 işlemci şuan hala Çok iyi.

Yani Antialias falan o tip şeylere çok önem veren biriysen yüksek donanım şart ama değil medium highda oynarım oyunları dersen öyle abartmana gerek yok donanımı. O yukardaki saydığım donanımım ile çoğu şeyi oynuyorum haberin olsun. Ama optimizasyonu vasat olan oyunlarda direkt fps düşüşlerde haberin olsun 23 lerde 20 lerde falan geziyor genellikle fps. 30+ ise tekleme gidiyor. 60+ fpste çok smooth oluyor. O smoothluk için üst düzey lazım ona bir şey diyemem. Ben ihtiyac duymuyom o 60+ fps olayına 35-50 arası yetiyor.
Mesaj tarihi:
Amd A6-6500k 3.9Ghz İşlemci
Gigabyle GA-F2A6HM-DS2 Anakart
Dark Kobra 500W Kasa
Sapphire AMd Redeon R7 240 4GB Ekran Kartı
Hi-Level 4GB Ram
WD Green 500GB HDD

Garantili 2. el bir kasa buldum alsammı bunu.4 gb ekran kartı var .Medium oynarız sanırım oyunları.

600 tl bu kasa
Mesaj tarihi:
ya senin gibi çirkef her bokta kendini bir şey sanan insanlardan bıktım ve senin gibi zavallıları inan umursamıyorum bile.

Şuan sana bu mesajı yazdım diye umursadığımı ve sana gıcık falan olduğumu sanacaksın ama öyle bir şey yok. Ama sen inatla sanacaksın Çünkü dünya senin gibi insanların etrafında dönüyor di mi.
  • Yeni Oluştur...