Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım cahili doyururmu

Lithran

Öne çıkan mesajlar

Şu ilandaki adamla konuş Get ilanı açsın sana, hatta pazarlık yap belki düşer biraz daha. Eski oyunlar bir yana, çıkan bir çok oyunu abartmadan oynarsın. Monitör klavye mouse vardır artık sende. O linklediklerine 10 basar eski olmasına rağmen. Hatta herif belki laptop la takasa bile girer. Laptop alacağım için satıyorum diyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-3.4ghz-lian-li-aluminyum-kasa-pc-sistem-333810090/detay
Sosyal ağlarda paylaş

Şuanda i5 3k ve üstü işlemcilerin hepsinin gideri var hala çok öndeler. Ben Core 2 duo e8400 ile bile bir sürü oyun oynadım.İşlemciyi çok abartmaya gerek yok olay ekran kartında tamamen ekran kartın taş olsun işlemcin 5 sene 6 sene oncenin işlemcisi olsa bile çok iyi iş çıkarabiliyorsun. Amd tercih edersen amd 6300 işlemci şuan hala Çok iyi.

Yani Antialias falan o tip şeylere çok önem veren biriysen yüksek donanım şart ama değil medium highda oynarım oyunları dersen öyle abartmana gerek yok donanımı. O yukardaki saydığım donanımım ile çoğu şeyi oynuyorum haberin olsun. Ama optimizasyonu vasat olan oyunlarda direkt fps düşüşlerde haberin olsun 23 lerde 20 lerde falan geziyor genellikle fps. 30+ ise tekleme gidiyor. 60+ fpste çok smooth oluyor. O smoothluk için üst düzey lazım ona bir şey diyemem. Ben ihtiyac duymuyom o 60+ fps olayına 35-50 arası yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin gibi çirkef her bokta kendini bir şey sanan insanlardan bıktım ve senin gibi zavallıları inan umursamıyorum bile.

Şuan sana bu mesajı yazdım diye umursadığımı ve sana gıcık falan olduğumu sanacaksın ama öyle bir şey yok. Ama sen inatla sanacaksın Çünkü dünya senin gibi insanların etrafında dönüyor di mi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...