k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 calvaria said: inventusa girip en ucuz ürünleri kombin edip toplayınca bile 1500 TL etti. kolay gelsin. rx 460 varken 750ti koymak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Kart alcaksan sıfır alma. Git ikinci el GTX 670 filan al 350-400 liraya. İdare eder seni hertürlü. >inba 4 yıllık gpu; Fakat ama battlefield 1'ın kapalı betasını 1080pde high ayarlarda smooth bir şekilde oynatabiliyor i5-2500k, 8 gb ram, 1tb wd-blue ve windows 10'lu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Şu ilandaki adamla konuş Get ilanı açsın sana, hatta pazarlık yap belki düşer biraz daha. Eski oyunlar bir yana, çıkan bir çok oyunu abartmadan oynarsın. Monitör klavye mouse vardır artık sende. O linklediklerine 10 basar eski olmasına rağmen. Hatta herif belki laptop la takasa bile girer. Laptop alacağım için satıyorum diyor. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-3.4ghz-lian-li-aluminyum-kasa-pc-sistem-333810090/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Off, 965 mükemmel overclock oluyor. İlerde kule soğutucu alıp 4.5GHz'e kadar overclocklayadabilirsin süper olur. (stok hızlarda bottleneck'in olur ama haberin olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Şuanda i5 3k ve üstü işlemcilerin hepsinin gideri var hala çok öndeler. Ben Core 2 duo e8400 ile bile bir sürü oyun oynadım.İşlemciyi çok abartmaya gerek yok olay ekran kartında tamamen ekran kartın taş olsun işlemcin 5 sene 6 sene oncenin işlemcisi olsa bile çok iyi iş çıkarabiliyorsun. Amd tercih edersen amd 6300 işlemci şuan hala Çok iyi. Yani Antialias falan o tip şeylere çok önem veren biriysen yüksek donanım şart ama değil medium highda oynarım oyunları dersen öyle abartmana gerek yok donanımı. O yukardaki saydığım donanımım ile çoğu şeyi oynuyorum haberin olsun. Ama optimizasyonu vasat olan oyunlarda direkt fps düşüşlerde haberin olsun 23 lerde 20 lerde falan geziyor genellikle fps. 30+ ise tekleme gidiyor. 60+ fpste çok smooth oluyor. O smoothluk için üst düzey lazım ona bir şey diyemem. Ben ihtiyac duymuyom o 60+ fps olayına 35-50 arası yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Adam hem donanim hem gramer cahili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Amd A6-6500k 3.9Ghz İşlemci Gigabyle GA-F2A6HM-DS2 Anakart Dark Kobra 500W Kasa Sapphire AMd Redeon R7 240 4GB Ekran Kartı Hi-Level 4GB Ram WD Green 500GB HDD Garantili 2. el bir kasa buldum alsammı bunu.4 gb ekran kartı var .Medium oynarız sanırım oyunları. 600 tl bu kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 r7 240 4 gb olmasına aldanma , linklediğim 1gb 5770 eski olmasına rağmen ondan iyi. Neyse , para senin, seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 neutrino said: Adam hem donanim hem gramer cahili tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 op'a demistim ama ustune alinmakta hakliymisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ya senin gibi çirkef her bokta kendini bir şey sanan insanlardan bıktım ve senin gibi zavallıları inan umursamıyorum bile. Şuan sana bu mesajı yazdım diye umursadığımı ve sana gıcık falan olduğumu sanacaksın ama öyle bir şey yok. Ama sen inatla sanacaksın Çünkü dünya senin gibi insanların etrafında dönüyor di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 umursasan demek ki adamın evini yakıp çocuklarını kesecektin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 tam bir liseli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Hem ç.mar hem kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 gfhfgdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Aluriel sen de vasat dandik insanlardansın. Öteki konu bitti burdan mı haraslamaya başladın :D yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Oo neler neler, sen bu tavrinla cok kalmazsin forumda, benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hehe :) hala ukala tavırlar ne güzel. Sen nası barınabiliyorsan ben de barınabilirim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ne acaip bi negatif enerji varmis burda. nazar degmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 olm donanım konusunda nası bu noktaya geldişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 iste herkes kendi donanimini ortaya koymus boyle bir sonuc cikmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Adam cift dalmis ahahahahhahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 şu 50 serileri çok patatez oluo nvdia. sanki 100 tl daha zorlayıp 60 almak daha mı iyi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 slm ben cahil, en son benden bahsediyorduk .Ne olmuş buralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar