sadman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 MMO'yu bulduk da solosu pvpsi kaldı demeyin. Şimdi peşin peşin söylim, oyun stilim melee, in your face stayla. Genelde warrior/paladin falan oynarım. Şöyle adam gibi pvp sistemi olan ve solo oynayınca habire dayak yemediğin bi oyun arıyorum. Kıyıda köşede kalmış eski oyunlar da olur. Grafik falan önemli değil, Lineage 2 grafikleri bile yeter bana. Yeter ki aktif olsun ve cüzdanı fırlatmak zorunda kalmayalım. En son oynadıklarım ESO, GW2 ve WAR(private server) 3ü de bok gibi afedersiniz. Hep bi zerg kafası var herkesde, bi araya stacklenip ball of pain şeklinde zindan ediyolar heryeri. Server performansının da içine ediliyor haliyle. Sonra efendim bu soysuz stealthy roguelar her ağacın altında her kayanın dibinde 8-10 kişi bekliyolar köşe başı tinercisi gibi. Köşeyi dönmeni bekleyip 1e 10 dalıyor onun bunun cocukları. Yok arkadaş sevmiyorum işte bu kafayı. Ben holy varyorumla, paladinimle zındık kesmek istiyorum. Tek başıma takılıp bu sefil ruhlara ışığın tanrısının adaletini tattırmak istiyorum. Bana bu questimde yardımcı olursanız sevinirim dostlar. Tanrının ışığı üzerinizde olsun. Pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 orduya yazıl suriyeye git abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Solo dedim yine zerg rush önermişsin. Olmaz. Ayrıca islam çok mainstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 MMO topigi vardı orda oyun bulamadılar şuan oyun yok.please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 İstediğin şey MMO nun fıtratına aykırı. Ne yapıcan Kirito kun gibi dual wield milleti mi kesecen? Oyun bulursan buradan haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 blade & soul'da destroyer oyna. 1vs1 arenada takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Masakari said: İstediğin şey MMO nun fıtratına aykırı. Ne yapıcan Kirito kun gibi dual wield milleti mi kesecen? Oyun bulursan buradan haber et. Niye ya ESO'nun ilk zamanları hatta GW2 da yine bi nebze, gayet solo takılabiliyodun sorunsuz. Sonra patchlediler 1vX diye bişey kalmadı. Numbers>Skill durumuna döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 gw2 spvp'de tek basina point tutan classlardan birini oyna takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 eso da mantıklı buildlerde cyrodilde tek başına rahat rahat at koşturabiliosun tabi karamurat gibi 6 kişiye balıklama dalamıosun ama mill falan alırlarken aradan 2-3 çıkarıp gerilla yapabiliosun şu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bende ekonomi tabanlı bir oyun arıyorum aslında. Al-Sat yapılan , üretim-hammade falan olan tarzda bir oyun arıyodum. Başlık açacağıma buraya yaziim bari. Çıkmazsa başlık açarım. Professionlar üzerine kurulu bir oyun olacak , hammadde professionı olandan hammade alıp sonra işleyip satıcaksın. WOW'un ekonomik kısmı gibi ama çok fazla savaşma kısmı raid kısmı yok gibi. Varsa bile minimum. Özellikle web based veya steam olursa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Onu bende düşündüm ama uzay beni kesmiyo ya , sevmiyorum uzaylı oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Eve online tam dediğin şey aslında, cuk oturuyor aradığın tarza. Eve'de solo roam yapmak da çok keyifli aslında low secde fw'de falan güzel aksiyon dönüyor ama yetemiyorum ben bu oyuna ya. Hep üretim mining trade falan yapıyorum yetemeyip. BnS arena bi müddet sonra sıkar gibi sanki. Ben böyle kocaman zoneda dağ bayır dolaşmayı seviyorum at sırtında. GW2 ve ESO'yu 2 yıl oynadım sıkıldım artık. ESO hala oynuyorum arada ama eski tadı vermiyor. Bi de artık son patchlerden sonra bilgisayar zorlanmaya başladı kalabalık yerlerde, acayip acayip stutter oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 İşte bir ara denedim , 1 ay sürmedi oynamam. Uzaydı , asteroid minelama , warplardan uçup gitme , harbiden saçma. Dünyada geçen bir oyun olursa daha iyi :D Hatta antik tarih yunan roma falan dönemleri olursa oohhh tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 UO tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mithat said: Bende ekonomi tabanlı bir oyun arıyorum aslında. Al-Sat yapılan , üretim-hammade falan olan tarzda bir oyun arıyodum. Başlık açacağıma buraya yaziim bari. Çıkmazsa başlık açarım. Professionlar üzerine kurulu bir oyun olacak , hammadde professionı olandan hammade alıp sonra işleyip satıcaksın. WOW'un ekonomik kısmı gibi ama çok fazla savaşma kısmı raid kısmı yok gibi. Varsa bile minimum. Özellikle web based veya steam olursa çok iyi olur. black desert'a başla. bayana kadar professionlar eğlendiriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 agar.io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Wow 1v1 arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Aynen gw2 işini görür (şuanki durumunu bilmiyorum ama eğlenceliydi önceden) world pvp için solo/roam bir şey seçersin. Hızlı ve kaçış mekaniği iyi olan.. spvp içinde eğlendiren, ustalaşacağın birşey seçersin... o an hangi moddaysan onu takılırsın. Gw2 nin pvp sinde ustalaşmak biraz zaman ve yetenek istiyordu. Üstesinden gelebilirsen bir bak. Eve online önerisine katılmıyorum. Solo adamı yerler.. Solo pvp zengin işi eve online da. Bir anda 3 acc ile oynuyor bulursun kendini :P. Yada milyarlık gemilere biniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Mithat said: Bende ekonomi tabanlı bir oyun arıyorum aslında. Al-Sat yapılan , üretim-hammade falan olan tarzda bir oyun arıyodum. Başlık açacağıma buraya yaziim bari. Çıkmazsa başlık açarım. Professionlar üzerine kurulu bir oyun olacak , hammadde professionı olandan hammade alıp sonra işleyip satıcaksın. WOW'un ekonomik kısmı gibi ama çok fazla savaşma kısmı raid kısmı yok gibi. Varsa bile minimum. Özellikle web based veya steam olursa çok iyi olur. albion online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 The division der ve giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 HarveyQuinn said: Mithat said: Bende ekonomi tabanlı bir oyun arıyorum aslında. Al-Sat yapılan , üretim-hammade falan olan tarzda bir oyun arıyodum. Başlık açacağıma buraya yaziim bari. Çıkmazsa başlık açarım. Professionlar üzerine kurulu bir oyun olacak , hammadde professionı olandan hammade alıp sonra işleyip satıcaksın. WOW'un ekonomik kısmı gibi ama çok fazla savaşma kısmı raid kısmı yok gibi. Varsa bile minimum. Özellikle web based veya steam olursa çok iyi olur. albion online Bir iki video izledim , tam istediğim gibi bişeye benziyo. Bakalım indiriyorum şimdi. Detaylı bir guide bulursam daha iyi başlarım ama harbiden tam istediğim gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Hocam zaten senin isteklerinle birebir aynı oyun. 'Al-Sat yapılan , üretim-hammade falan' 'Professionlar üzerine kurulu bir oyun olacak , hammadde professionı olandan hammade alıp sonra işleyip satıcaksın' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Hiç güzel tavsiyeler gelmemiş :( MobA da olur yav, hatta dayz tarzı oyunlar bile olur. Rust, Reign of Kings falan baktım da onlarda en ufak bişey yapabilmek için gruplaşmak gerekiyor. Saint of killers rpsi yaptıracak oyun deil onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Miscreated'a göz atabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar