yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Göztepe acıbadem ve dolayısıyla kadıköy taraflarında ev bakmaya gidicem. Eşyalı stüdyo arıyorum ama hali hazırda rahat bir eve ikinci üçüncü beşinci de olsbilirim. Onun dışında tanıdık bildik emlakçı ev sahibi sahibesi landlordu olan ya da direkt evini kiraya verecek varsa hani diyiversin Ya da mesela o taraflarda evini boşaltıp eşyasını kelepir vercek varsa, böylece boş ev de bakabileyim gibilerinden Rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Hatun bulmuşsun sen anlaşılan, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yok yav o nerden çıktı :D Hatun işi sonbahar misyonum. Önce ev lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Bütçen kaç lira onu de bakayım önce :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Gerçi eşyalı studio demişsin. Olmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 4 rakam ama 2k+ Kesinlikle değil 1.5k falan çok tatlı olur Her şey dahil rezidanslar var 1.8-9'a onlara göz ucuyla pazarlık vaadiyle bakıyorum. Öyle diyim Ha bi de erasmusluya kitliceğim fazladan odası olan bi ev olursa biraz daha düşünebilirim Bu arada gel güçlerimizi birleştirelim yav ufak stüdyolarla uğraşmayalım güzel ev yapalım diyen birisi varsa ev arkadaşlığı da düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 eğer mesaj kutunu boşaltırsan atıcam bişiler ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Airbnbden yardirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 razzRaziel said: eğer mesaj kutunu boşaltırsan atıcam bişiler ama :) boşalttım en az 1 yıl oturucam, airbnb'den öyle muhabbet dönebiliyo mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hala dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 pardon yav, alıntı mesajları silince tam boşalmayabiliyomuş. şimdi kesin boşaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 daha öm kutusunu boşaltamayan adama ev vermeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Hani çok hakim değilim emlak kirası piyasasına da en son baktığımda kiralar köpek klubesine 2k şeklindeydi kadıköy üsküdar göztepe hattında ve sene ortasını geçtik 6 ay sonra zam çakacak ev sahipleri bahsettiğin rakamlarda solo girmek makul değil gibi yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 1.5k ya sen göstepe civarı ev mi arıyorsun? afedersin? 3k+ dersen ok. ya da eski ev bulabilirsen 2.5k o da. Fikirtepeyi filan göztepe sanmadığını varsayıyorum. Kaldı ki fikirtepe de kentsel dönüşüme gitti. Ev kalmamıştır oralarda. Sen biraz daha maltepe civarına gel. 1.5k'ya oralarda filan bulursun. eğer 50m2 civarına ok isen bostancı, kucukyalı filan da bulursun. Güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 zaten her semtte 3k tl ya dimi? gel kardeşim sen üsküdara, 1+1 evler 600-1000 tl civarında ama eşya yoktur. Burada spotçulardan acilleri toparlarsın yada ev arkadaşı bakacaksın kendine. üni lerin board sayfalarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Her semtte demedim ki? Adamın istediği semtlerde öyle ama. Oturulacak evler 2.5k+. Biraz iyi olsun dersen 3k+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 benim ark 2.5k ya kiraya verdi kentsel dönüşümle yenilenen 0 daireyi. özgürlük parkının yanında minibüs yoluna 1 dk yürüme mesafesinde. daire çük kadar o ayrı fakat bekar adama gayet yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Hasanpaşa-Acıbadem arasında 1+1 45 m2 evi (15 yıllık bina, daire içi yenilenmedi hiç) 1.5k'dan kiraya verdi bizim alt komşu. Edit: Doğuş üniversitesine 3 dakika yürüme mesafesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Oturulcak evler 3k+ lafı baya baya efsane yav, daha önce de gezdim buldum oturdum şimdi de sadece sahibindende günlük tarama yapıyorum, bulunuyor yani. Dizim sakatlandı yalnız bi kalkıp gidemedim anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar