azzael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Sahibinden.com intel i7 4790k işlemci Gigabyte Z97HD board 8gb Soğutuculu ddr3 1333hz ram Evga Gtx760 2 gb Superclock ekran kartı Cooler Master Kasa Corsair 750w 80+ psu 2 Tb 7200rpm Hdd COrsair Sıvı soğutucu (işlemci için) üzerinde hali hazırda MacOSx Yosemite ve Windows 7 yüklü. Bütün güncel oyunları ultra ayarlarda akıcı bi şekilde oynatmaktadır. Müzik prodiksiyon (post prodüksiyon ve oyun için toplanmıştır) artık vakit ayıramadığım için satışa çıkardım bütün parçaların daha 6 ay garantisi devam etmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 3000 az demissin bence hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 merakımdan soruyorum cidden her oyunu gtx760 ile ultra da mı oynuyorsun ? yoksa bilindik oyun canavarlarından birisi mi bu makine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 1500-1750'ye falan satarsın heralde bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Sadece işlemci fiyatı 1350 tl vatan bilgisayarda Nasıl komple sistem 1500 tl olur ? Evet bf4 gta 5 vb oyunları ultra ayarlarda oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 alındığı dönemde 7 serisi var diyelim. i5 + 780 alarak aynı paraya oyun bilgisayarı yapabilecekken amatörü eğlendirir oyun pc'si yapmışsın. çok yanlış karar. geçen ay arkadaşa rx480 li, ssd'li pc aldık 3000 e inventustan. 2-3 kat performanslıdır oyunda buna göre. fiyata büyük revize lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 tozu alınırsa 3000 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 azzael said: üzerinde hali hazırda MacOSx Yosemite ve Windows 7 yüklü. Bütün güncel oyunları ultra ayarlarda akıcı bi şekilde oynatmaktadır. hahahah. admalar kendi kendin ibaltalıyor biz işaret edince kötü oluyoruz sonra hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 rimworld var oda güncel mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 o işlemciyle o ekran kartı ne alaka oyun bilgisayarı? WUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Fin said: rimworld var oda güncel mesela rimworld Ftl :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Üzerideki osler ile birlikte satıyorsan fiyat çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 satıcı burda apple stickerıyla pc ye apple süsü vermek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Rotweilerdan getirtirsen 4000 liraya 1070li sistem kuruluyor 760a 3000 mi verelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Olm ben istisnayım, beni pazar alanı baltalarınıza referans göstermeyin, özelden tehdit alıyorum bak sonra ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 8 GB 1333hz RAM'li post prodüksiyon bilgisayarı? 640x480 AVSEQ01 render'ı için ideal hackintosh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 inyormaynd said: 8 GB 1333hz RAM'li post prodüksiyon bilgisayarı? 640x480 AVSEQ01 render'ı için ideal hackintosh. Ne seviyede nasıl prodüksiyonla ne tarz işler yaptığımı nerden biliyorsun ? Şurda polemiğe girmek istemiyorum ama zorla insanı tAhrik ediyorsunuz. Tamam sen çok biliyosun prodüksiyon işlerini. Sen kendine daha güzelini daha özelini topla, hadi git başkasının konusunu baltala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 azzael said: inyormaynd said: 8 GB 1333hz RAM'li post prodüksiyon bilgisayarı? 640x480 AVSEQ01 render'ı için ideal hackintosh. Ne seviyede nasıl prodüksiyonla ne tarz işler yaptığımı nerden biliyorsun ? Şurda polemiğe girmek istemiyorum ama zorla insanı tAhrik ediyorsunuz. Tamam sen çok biliyosun prodüksiyon işlerini. Sen kendine daha güzelini daha özelini topla, hadi git başkasının konusunu baltala. Beş yıldır bu meslekteyim ben, merak etme senden kat kat iyi biliyorum. Al bu da kendim için topladığım prodüksiyon bilgisayarı. http://imgur.com/a/tfEpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Ağır olmuş, tsubasa misali çakmışın rövaşatayı inyormaynd said: azzael said: inyormaynd said: 8 GB 1333hz RAM'li post prodüksiyon bilgisayarı? 640x480 AVSEQ01 render'ı için ideal hackintosh. Ne seviyede nasıl prodüksiyonla ne tarz işler yaptığımı nerden biliyorsun ? Şurda polemiğe girmek istemiyorum ama zorla insanı tAhrik ediyorsunuz. Tamam sen çok biliyosun prodüksiyon işlerini. Sen kendine daha güzelini daha özelini topla, hadi git başkasının konusunu baltala. Beş yıldır bu meslekteyim ben, merak etme senden kat kat iyi biliyorum. Al bu da kendim için topladığım prodüksiyon bilgisayarı. http://imgur.com/a/tfEpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 İmgur yasaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 anlamadım inyoutmindinkinde daha cok kablo var diye o mu kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 adam kelimenin tam anlamiyla kasayi atmis ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 BonePART said: anlamadım inyoutmindinkinde daha cok kablo var diye o mu kazandı En basitinden 2 tane ekran kartı ve 2 tane işlemci görüyorum, sulu soğutulmuş. Evet hem de çılgınca kazandı. (fiyatı heralde bi iki katıdır gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar