marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Biraz kamp yapmaya başladım. Dedim bi el baltası alam. Burda bi balta satıldığı aklıma geldi. Hatta 'savaş görmüş' yazdığım da. Bir umut buldum konuyu sdf. Bi köşede duran el baltalarınıza talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 yapı marketle de güzel ortalama batalar var, ele oturuyor sapı iyi, fiyatları uygun ama ağzının bilenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Dikkatli kullanmak lazım ,aracınız da balta olmasın. Çocuk bizim firmada ki bir işçinin akrabası imiş. Yazık olmuş , allah rahmet eylesin https://www.haberler.com/esenyurt-ta-yok-kavgasi-baltali-cinayetle-bitti-14386886-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Fiskars x7 var bir arkadaşımda baya beğendim ben de ona halleniyorum bakalım, marka da genel olarak güzel duruyor bakın derim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 ağzı güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 fiskarx7'yi google'ladım. bakalım balta bileycisi taşı reklamı düşecek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Bende var ama kamplik degil. Bildigin savas baltasi. Tasimak icin ruhsat gerekir. Satabilirdim az ufak olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2021 onu satma zaten 2 yıla kalmaz ihtiyacın olabilir, satman kuzum silahlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 tablo gibi balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2021 everything is a dildo if you are brave enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar