Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Posta muafiyetinin ustunde, hepsini geri almazsin. 75 Euro o, $99'in altinda. $48 degil ama vergisi, evet. $28'i geri vermeleri gerek. Veriyorlar da. ₺380'ye geliyor bu sekilde. Ikinci elde ₺300 + kargo olur bu ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Düzeltilmiş. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 DH'de ₺400'e satilir bu ama. Sattigin klavye normal fiyatta bak, oyle gel bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 http://i.hizliresim.com/XdDW15.png Al çok merak etmişsin çerçevelet duvara as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 baltalayacaksanız düzgün baltalyın. o koyduğun fiyata daha %20 vergi eklenecek. bir de gümrük ile baya uğraşacaksın amazon'un kendisinden almadığın, sikko firmadan aldığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ne vergisi ekleniyor var zaten içinde vergi ben kaç tane sipariş verdim şurada yazan üstüne birşey eklenmedi. Ha ben amazon dışında bir satıcıdan almadım ama sorun çıkacagınız zannetmiyorum sonuçta amazon garantisi altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yahu bilmeden yazmayın, önce fikriniz olsun. amazon oraya otomatik vergi koyuyor alırken, gümrük işlemini de kendi hallediyor. sikkokulaklık satıcısından alırsan oraya vergi mergi bi bok yazmıyor. ama o kulaklık geldiği zaman 70 mi 75 euro mu ney, limiti geçtiği için gümrüğe takılacak. %20 vergi ödemeden geçiremezsin gümrükten. burasından %100 emin değilim ama satıcı amazon olmadığı için amazon'un umrunda da olmayacak gümrük olayları, sen uğraşacaksın gümrükle. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Dediğim gibi ben Amazon dışındaki satıcıdan sipariş vermedim ama sitesinde olduğu için aynı hesaplamaları yapar diye düşündüm. Kulaklık Amazon satıcısından TR'ywe gelmediği için bunu ekledim(neden gelmiyor anlamadım ben daha önce logitech getirtmiştim belki suistimal olmuştur artık yollamıyordur). Ancak dediğin gibi birşey varsa mantıksızdır getirtmek onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 persephone5 said: Freemium said: Kulaklık USB girişliymiş. Dip gürültüsü dinlemek isteyen Amazon ya da TR farketmez, USB girişli kulaklık tercih edebilir. dip mi gürültüsü? ürün hem usb hem de 3.5mm girişli, tek tuşla değiştiriyosun. 3.5mm giriş dediğin stereo ses(2.0) veriyor. USB ile sanal 7.1 alıyorsun tabi yanında bonus olarak dip gürültüsüyle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ne alakası var anlamadım dip gürültüsünün usb ile? Ben de o şekilde kullanıyorum yok gürültü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Luriel said: http://i.hizliresim.com/XdDW15.png Al çok merak etmişsin çerçevelet duvara as. Şahin K ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 amazon her şekilde ilgileniyor, kendi bünyesinde olan her şeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Valvyn said: Luriel said: Al çok merak etmişsin çerçevelet duvara as. Şahin K ?? Adama yıllardır bu espriyi yapıyoruz abi en son 12-13 sene önce falan yapmışızdır ama pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Magnum said: amazon her şekilde ilgileniyor, kendi bünyesinde olan her şeyle. amazon'un haberi bile olmaz gümrükten şundan bundan. amazon üstünden satıyor ama kargoya falan X firma veriyor, amazon değil. Amazon'un o ürünün gümrüğünü takip edeceğini hiç sanmıyorum. Takip etseydi muhtemelen onda da baştan vergiyi alırlardı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 shipped and sold ayrı şeyler. 3rd party satıyorken shipped by Amazon Export Sales LLC olabiliyor. buna dikkat ederseniz gümrükteki her sorunla ilgili amazonla muhattap olabilirsiniz. kaldı ki 3rd partylerde de problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 demek istediğim, anlık takip değil. bir problem olduğunda amazonla iletişime geçtiğinde direkt ellerinden gelen en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 GERGE said: Amazon'dan alirken Amazon'a native currency kullanilacak hep, onu unutmayin. Simdi Colling English Dictionary aldim, Amazon kuru 4,07 gosteriyordu, bankam 3,8. yanlış! alırken usd üzerinden alın abi. çevirmeden alın. dolar olarak çekince kredi kartından bankanın oranına göre çeviriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 aynen abi amazon üzerinden try'ye çevirerek almayın amazonun kuru çok acımasız banka daha insaflı o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 amazona kadar gitmeye gerek yok 440tl http://www.hepsiburada.com/logitech-g633-oyuncu-kulakligi-981-000605-p-BD804113?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKEAjwrvq9BRD5gLyrufTqg0YSJACcuF81mlVMDex83wPL4om_QA1C8mPQiJrYzTcdAySbQ3hzjhoCt7Lw_wcB ben amazondan alışveriş yaparken bankaya çeviremiyorum, bi opsiyon yok nasıl yapabilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 KillJoy said: GERGE said: Amazon'dan alirken Amazon'a native currency kullanilacak hep, onu unutmayin. Simdi Colling English Dictionary aldim, Amazon kuru 4,07 gosteriyordu, bankam 3,8. yanlış! alırken usd üzerinden alın abi. çevirmeden alın. dolar olarak çekince kredi kartından bankanın oranına göre çeviriyor! Orada Gerge'nin dediği Amazon UK'den alıyorsanız sterlin, US'den alıyorsanız $ üzerinden alın vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 hea oldu o zmn ok (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
persephone5 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 300'e düştük gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar