Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 selamlar whatsapp'ta 2gb'a yakın media birikti. bunu bir şekilde pc'ye aktarıp telefonu rahatlatmak istiyorum. internette tavsiye edilen programların çoğu virüslü çıktı tırstım başka bi tane daha indirmeye. nasıl alırım bu veriyi en kolay şekilde? bi el atsanız çok makbule geçer gerçekten edit: telefon iphone 5 edit 2: whatsappın otomatik galeriye kaydet seçeneği kapalı olduğu için fotolar sadece whatsappta
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 telefon ne?usb ile bağlayıp klasörden alamıyor musun?
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 benjani said: telefon ne?usb ile bağlayıp klasörden alamıyor musun? telefon iphone 5 yazmayı unutmuşum. usb ile bağlayınca sadece galerideki fotolar çıkıyor. hem whatsappta hem galeride yer tutmasın diye whatsapp'taki oto kayıt özelliğini kapatmıştım. fotolar galeride değil yani. bir de çoklu seçim yapınca galeriye kaydet seçeneği de çıkmıyor:S
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 whatsapp fotoları/videoları ayrı bi yerde depolanıyor olması lazım. ben iphone 4s'i değiştirmeden önce usb'den depolamaya aygıtı diye seçip oradan ulaşmıştım fotoğraflara videolara fln bi program kullanmadan. tam neresi olduğunu hatırlamıyorum kurcala bulursun.
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aiko onu ben de duydum bağlayınca dediğim gibi klasör olarak açıyor ancak tek folder DCIM yani galeri. başka hiçbirşey yok..
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 itoolsla giriliyordu wazzap klasörüne
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 öyle tek tek uğraşması gerek onun için whatsappı yedekle diyip o klasörü almak en mantıklısı.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 benim sıkıntımda icloud a yedekleme yapabilmem için ekstra aylık ücret istiyor sürekli. en son 6 ay önce backup almış 900 mb.'lık ondan sonra ne oluyorsa 9 gb'a çıkmış. icloud 5 gb yer sağlıyor ücretsiz üstüne para istiyor. işim komik tarafi ben hiç bir ayarı değiştirmedim yedekleme yaparken sadece kişi listesi seçili diğer herşey kapalı. buna rağmen 9 gb tutuyor yedekleme için gerekli alan. tam çakallar
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 aklıma şöyle bi cinlik geldi. abim samsung s5 bırakmıştı iphone'un ekranında sorun olmaya başlayınca. şimdi ben sim card'ımı buna taksam whatsapp yedeği alma gibi bi şansım var mı bütün veri otomatik samsunga gelsin? içinde gördüm çünkü dosyaları tek tek irdeleyebiliyosun oradan bulurum diye düşündüm artık
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 sen sim kartını ona takıp whatsapp kurduğunda tertemiz bi whatsapp ile karşılaşıcaksın. yedek için whatsapp klasörünü daha programı kurmadan replace etmen lazım, media, sohbet geçmişi ıvır zıvır herşeyi içeren. kısaca iphone'da klasörlere girip alamıyosan, gg no re.
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ifunbox diye program vardı(veya türevleri) belki onla içine girip alabilirsin telefonun
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 fresia said: ifunbox diye program vardı(veya türevleri) belki onla içine girip alabilirsin telefonun sadece jailbreakli cihazlarda işe yarıyomuş bu:/
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Aypon pişmanlıktır denmemiş bu sayfada.
BarLOA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 whatsapp daha büyük bir pişmanlıktır
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 söylenmiş işte. itools. ben 3-4 senelik whatsapp medyasını gayet rahat aktardım.
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Google Drive backup yok mu WhatsApp'e entegre?
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Androidde en sevdigim sey galerinin hepsi klasor klasor. Fdsf
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 iphone insanları whatsapp fotolarını bile alamayacak hale getiriyor lan hakkaten üzücü. herşey kolay ve basit olsun mantığının sonuçları bunlar.
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bilgisayara Fotolar ve videolar icin klasor acip telefondan atamiyor musun iphone ile? Multi media dosyalarini attiktan sonra silersin telefondan. Hic iphone'um olamadi biemedim simdi.
Öne çıkan mesajlar