Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 stormscale horde outland alliance fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 gultteki sipalari sevmesem gitmistim 2k ustune rbg pugla cikilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 RMD için mage arıyoruz. varsa gelmek isteyen pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Bence paladin arayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 2v2 de paladin nasil domine ediyor survival hunt complari ya pretrap pet taunt instant win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Cdew sonunda kazandi blizzcon turnuvayi valla helal olsun 5 senedir bu kadar düzgün mütevazi köpek gibi oynayan adam sonuna kadar haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 horde tarafında rbg grubu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 1.6k cehennemine takıldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Boostlatmayı dene grp finderdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Longshanks said: 1.6k cehennemine takıldım =( Rbg ise çok zor bi aralık şu ya. Düzgün takıma denk gelmedikçe çıkman çok zor. Mmr zaten bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Regalya said: Boostlatmayı dene grp finderdan ? abi wotlk zamanı 2.2-2.3 arası idim kaç sezon resto druidle şimdi dh daha kolay ama olmuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Bn bu topicte yine wissy olsun kavga edelim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Longshanks said: 1.6k cehennemine takıldım =( Ben omuz atardım da hem healer'ım hem hesap kapalı hem de inanılmaz baydım sdf, sabaha karşı lfg'de rogue kovala, çok iyi adamlar denk geliyor o saatlerde. 2.2k'da kaldım ben de bu arada. Random adamlarla bu kadarına da şükür gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 hort musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Hordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 o zaman olmadı be başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Selamlar, Wow oynayıp arena ile uğraşan arkadaşlar varsa bir kaç danışmak istediğim konular var mümkünse. Yardım edebilecek varsa yazabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Yol yakınken bırak bence karşim, daha dengeli, competetive oyunlara alalım seni delirme sonra bizim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 (düzenlendi) ne shit talk dönerdi buralarda be... neyse, blizz tbc classic de yapıştıracak. show must go on. fgdjklş. Haziran 28, 2020 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 PVP nin uçtuğu dönemlerde bu başlığın boş kalması garip. Şöyle 2.8k lere oynayacak RBG kadrosu çıkmaz mı burda? herkes mi noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar