Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa | Beşiktaş - Galatasaray | 13 Ağustos Cumartesi - 20:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gs aç gibi saldırır ilk yarı. sneijder, bruma vs. atabilirse atar. fabri oynarsa sanmıyorum yiyeceğini hatayla gol.
ikinci yarı dökülmeye başlarlar, bjk sazı eline alır ve muhtemelen maçı da çevirir. forvet durumuna bağlı ama alınsa bile cenk oynar gibi.
Mesaj tarihi:

Tarihimizin en kotu sezonlarindan birini 2 kupayla kapatacagimizi Subat ayinda filan yazmistim.

Final maclarinda buyuk takimlar genelde yalnizca tecrubeleri bile kucuk takimlari surplase etmeye yetebilir. Yine boyle olacaktir ve 2 ya da 3 farkli bi galibiyet alacagimizi dusunuyorum.

bjka nin tesadufi bir transfer olan Gomez ile tek adama dayali sampiyonluk balonu bu mac ilk patlagi verir. hallac pamugu gibi doveriz bjkayi.

Son 4 senede 4 kez Super Kupa maci yapip birini penaltilarda kaybettigimizi ve 3unu kazandigimiz hatirlatalim.

Mesaj tarihi:
şu sezonda 3 kupa, 2 kupa geyiği de bana hep saçma geliyor.
zaten 3. kupanın öncülü diğer iki kupadan biri.
Sanki 3 farklı kulvar varmış gibi.
şampiyon olama, türkiye kupasını al, ağustosta süper kupayı al. noldu, 2 kupa kazandım. ligi kaçıncı bitirdin? eööö.
not: gs
Mesaj tarihi:
ha gs'ye atfen yazdim demek istedin sandim.

ama mindset besiktas belli ki sdfs.

uefa kupasini aldik, super kupayi aldik ama sampiyonlar liginde grupta 3. olduk o zaman super kupa degersiz mantigiyla olmaz bu isler.
  • Yeni Oluştur...