Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 allah utandırmasın... kupa ile başlar. demokrasi şehitlerimizi saygı ile anacağımız bir gece olur
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 çok güzel başlık açmışsın kardeş tebrikler...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Başlığı şunun editsiz hali olarak görünce şeytan diyo kalk yanlarına yıldızlarını da koy.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ii başlık panpa skntı yok gs yi de tokatlayalım kupa da paracıklar da gelsin
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bu nasıl başlık ! Kanal, şifre durumu , hakem ?
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmış maç başlığı açıcam diye.
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 gs aç gibi saldırır ilk yarı. sneijder, bruma vs. atabilirse atar. fabri oynarsa sanmıyorum yiyeceğini hatayla gol. ikinci yarı dökülmeye başlarlar, bjk sazı eline alır ve muhtemelen maçı da çevirir. forvet durumuna bağlı ama alınsa bile cenk oynar gibi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 msulera 20 kurtarış yapar ama yetmez tabii ki
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Gs yargılar bjknın hakkı yenir
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Tarihimizin en kotu sezonlarindan birini 2 kupayla kapatacagimizi Subat ayinda filan yazmistim. Final maclarinda buyuk takimlar genelde yalnizca tecrubeleri bile kucuk takimlari surplase etmeye yetebilir. Yine boyle olacaktir ve 2 ya da 3 farkli bi galibiyet alacagimizi dusunuyorum. bjka nin tesadufi bir transfer olan Gomez ile tek adama dayali sampiyonluk balonu bu mac ilk patlagi verir. hallac pamugu gibi doveriz bjkayi. Son 4 senede 4 kez Super Kupa maci yapip birini penaltilarda kaybettigimizi ve 3unu kazandigimiz hatirlatalim.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu maca kadar takimda kalacaksa bruma nin kesin golu var..
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 şu sezonda 3 kupa, 2 kupa geyiği de bana hep saçma geliyor. zaten 3. kupanın öncülü diğer iki kupadan biri. Sanki 3 farklı kulvar varmış gibi. şampiyon olama, türkiye kupasını al, ağustosta süper kupayı al. noldu, 2 kupa kazandım. ligi kaçıncı bitirdin? eööö. not: gs
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 sen besiktaslisin galiba cinali
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ha gs'ye atfen yazdim demek istedin sandim. ama mindset besiktas belli ki sdfs. uefa kupasini aldik, super kupayi aldik ama sampiyonlar liginde grupta 3. olduk o zaman super kupa degersiz mantigiyla olmaz bu isler.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 lig'in süperkupa ve türkiye kupasından daha değerli olduğunda mutabıkız ama di mi?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 olm klupten maaş mı alıyorsun ya. tam bir hüloğ galatasaray taraftarısın. havalanında futbolcu karşılayanlardan.
Öne çıkan mesajlar