senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 kiza geri donup allahim ben ne kadar salagalim aptalim hadi evlenelim diyeceksin 3 sene sonra vatandaslik alinca ayrilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Abi başlık troll mü yoksa gerçek mi emin olmadığım için çok ciddi yazmak istemiyorum ama kızın hem bu kadar etkilenip hem de yıllar boyu darlamadan gıdım gıdım iletişim kurması çok taktire şayan değil mi ya. En sonunda kendini sıka sıka patlamış resmen yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bir anımı anlatıp şu durum ile ilgili ciddi bir tespit yapacaktım ama vazgeçtim. Forum olarak türkün gücünü yeterince iyi temsil etmişiz zaten. kaç sayfa olmuş hala meme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sen gelme ben geleyim de git işte 3-5 sene rp yap vatandaşlık falan kap, memeler de güzelmiş daha ne istiyorsun? Burada ciddi ilişkin yoksa bas git işte mis gibi kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 arkadaşlar caps vermem tabii ki. başlık trol değil zaten kıza da dönüş yaptım. kız sicilyalı, biraz balık etli. fiziği düzgün yüzü çirkinlerden değil. tam tersi yüzü çok iyi, vücudu ise göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ee arkadaş daha belanı mı istiyon allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 µh said: ...kızın hem bu kadar etkilenip hem de yıllar boyu darlamadan gıdım gıdım iletişim kurması çok taktire şayan değil mi ya. dimi ama tam bir öküzüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bu arada temsili balık etli sicilyalı laetitia casta, görsel vermeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Kiz çirkinmis iste abi anlasaniza yoklukts bile gideri yokmus O yuzden op isteksiz yoksa yer mi anadolu cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 senko said: kiza geri donup allahim ben ne kadar salagalim aptalim hadi evlenelim diyeceksin 3 sene sonra vatandaslik alinca ayrilirsin. face verse, ben yapicam. la kacirmissin firsati. bari biz halledek. tobe tobe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Olm roller değiştirmiş hala inanıyormusunuz yahu aşık olan bu sallamayan kız tıp okuyan bu kız işletme okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 https://65.media.tumblr.com/cae1551ae90202ab79c9e9771de47fca/tumblr_nglldjyu0b1svmxceo2_1280.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi fatih akın'ın solino diye bi filmi var bilmiyorum izleyen var mı hiç. orda ada diye bi kız var, aynısı diyebiliriz fizik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ad3m said: Olm roller değiştirmiş hala inanıyormusunuz yahu aşık olan bu sallamayan kız tıp okuyan bu kız işletme okuyor. roller değişmiş diye okurken aklıma eller geldi, aklım başka yere gitti... ayrıca harbi harbi ellerin çok güzel nedir ya? var mı kadınlar için bir önemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ha oyleyse iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 logtrig said: abi fatih akın'ın solino diye bi filmi var bilmiyorum izleyen var mı hiç. orda ada diye bi kız var, aynısı diyebiliriz fizik olarak. hangisi bir sürü kız var? Antonella Attili? http://movimentoinarte.altervista.org/wp-content/uploads/2014/05/Antonella-Attili-ok.jpg Tiziana Lodato? http://www.ivid.it/fotogallery/imagesearch/images/lodato_tiziana_attrice_013_jpg_pqhn.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Tiziana+Lodato+Blugirl+Front+Row+Backstage+ccFi1ueegMFl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Feamer said: ad3m said: Olm roller değiştirmiş hala inanıyormusunuz yahu aşık olan bu sallamayan kız tıp okuyan bu kız işletme okuyor. roller değişmiş diye okurken aklıma eller geldi, aklım başka yere gitti... ayrıca harbi harbi ellerin çok güzel nedir ya? var mı kadınlar için bir önemi? Bir buruna bir de ele takıntılı kızlar tanıyorum.Sadece +puan kazandırır yani off bu nasıl el seninle evlenmeliyim diyecek çapta fetişli bi tip göremedim henüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ikincisi memeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 İsmi ada olduğuna göre 2. resimdir. OP gururlanarak söylediğine göre yine 2. diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Napicaksiniz abi ,gülücüğe mi odaklanıcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi feys ver dedim. hayir iplememis. mutsuz etmis kizi, okuzluk etmis. turkluk gururu bu olayi boyle birakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 italyaya gidicem bi ara tel ver ilgileneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Feamer said: ad3m said: Olm roller değiştirmiş hala inanıyormusunuz yahu aşık olan bu sallamayan kız tıp okuyan bu kız işletme okuyor. roller değişmiş diye okurken aklıma eller geldi, aklım başka yere gitti... ayrıca harbi harbi ellerin çok güzel nedir ya? var mı kadınlar için bir önemi? pardon olayi cok yanlis anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ya ayrıca bir kadına öyle denir mi ya ayıp... biz elin balya girmemiş kezbanlarına bile bir şey demiyoruz üzülmesin kız cağız diye adam "rüyalarımda ölüyorum" falan diyen kıza neler demiş. tabi insanın eli güzel olunca böyle oluyor demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 el onemli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar