dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 e tabi canim kivrim var kivrim var simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 deme onu deme nehir dsfkjsdfkjsdf ahuahauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bunlar kesin troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 buradaki gibi dişi troller mi? https://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE sözler https://tr.wikipedia.org/wiki/Herr_Mannelig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 şu ülkeye gidilmez mi lan? http://www.nolm.us/gelen-ihbar-uzerine-olay-yerine-giden-polis-yasli-cifte-makarna-yapip-geri-dondu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Herr Mannelig herr Mannelig trolofven i mig? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feray kim ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ad3m az önce evlenme teklifi kabul ettin farkında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yok, ja demesi lazım dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 mecelleye göre boşsunuz hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 aşkın dili yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 paticik nası bi yer haline geldi ya resmen kızlar teklif ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yok sanmam ona var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Feamer said: mecelleye göre boşsunuz hala... oo ensest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 istihza açıklarken hiç eğlenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feray iyi de çevresi kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 cevresi biziz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 feverfeverray said: aşkın dili yoktur... vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 dimi yoksa french kiss vuku bulmazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 chun-li in bus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 dana22 said: cevresi biziz ama.. ondan bahsediyo adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Feamer said: buradaki gibi dişi troller mi? https://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE sözler https://tr.wikipedia.org/wiki/Herr_Mannelig Herkes bunu farklı çevirmiş ya. Ben de böyle bir versiyon buldum: Bir sabah erkenden, Güneş doğmadan Ve kuşlar tatlı şarkılarını söylemeden önce, Dağ trolü yakışıklı silahtara evlenme teklif etti Kaba bir dili vardı. Bay Mannelig, Bay Mannelig, benimle evlenmez misin, Memnuniyetle sana vereceklerim karşılığında? Evet veya hayır diye cevap verebilirsin, Evlenip evlenmeyeceğine. Sana on iki şahane binek atı vereceğim, Gölgeli bir koruda otlayan. Ne sırtlarına semer vurulmuş, Ne de ağızlarına gem. Sana on iki güzel değirmen vereceğim, Tillö'yle Ternö'nün arasında. Taşları en kızıl pirinçten yapılmış, Çarkları da gümüşle doldurulmuş. Sana altın yaldızlı bir kılıç vereceğim, On beş altın halkayla şangırdayan. Savaşta dilediğince çarpış onunla, Meydanda sen fatih olacaksın. Sana yepyeni bir gömlek vereceğim, Giyilebileceklerin en parlağını. İğne iplikle dikilmemiş de, En beyaz ipekle örülmüş. Böyle armağanları memnuniyetle kabul ederdim, Hristiyan bir kadın olsaydın. Ama biliyorum ki sen en kötü dağ trolüsün, Necken'le şeytanın tohumusun. Dağ trolü koşup çıktı, Feryat edip gürültüyle haykırdı. Yakışıklı silahtar benim olsaydı, Azabımdan kurtulacaktım. Bay Mannelig, Bay Mannelig, benimle evlenmez misin, Memnuniyetle sana vereceklerim karşılığında? Evet veya hayır diye cevap verebilirsin, Evlenip evlenmeyeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 DA2019 said: Feamer said: buradaki gibi dişi troller mi? https://www.youtube.com/watch?v=Cy44ocuoWhE sözler https://tr.wikipedia.org/wiki/Herr_Mannelig Herkes bunu farklı çevirmiş ya. Ben de böyle bir versiyon buldum: Bir sabah erkenden, Güneş doğmadan Ve kuşlar tatlı şarkılarını söylemeden önce, Dağ trolü yakışıklı silahtara evlenme teklif etti Kaba bir dili vardı. Bay Mannelig, Bay Mannelig, benimle evlenmez misin, Memnuniyetle sana vereceklerim karşılığında? Evet veya hayır diye cevap verebilirsin, Evlenip evlenmeyeceğine. Sana on iki şahane binek atı vereceğim, Gölgeli bir koruda otlayan. Ne sırtlarına semer vurulmuş, Ne de ağızlarına gem. Sana on iki güzel değirmen vereceğim, Tillö'yle Ternö'nün arasında. Taşları en kızıl pirinçten yapılmış, Çarkları da gümüşle doldurulmuş. Sana altın yaldızlı bir kılıç vereceğim, On beş altın halkayla şangırdayan. Savaşta dilediğince çarpış onunla, Meydanda sen fatih olacaksın. Sana yepyeni bir gömlek vereceğim, Giyilebileceklerin en parlağını. İğne iplikle dikilmemiş de, En beyaz ipekle örülmüş. Böyle armağanları memnuniyetle kabul ederdim, Hristiyan bir kadın olsaydın. Ama biliyorum ki sen en kötü dağ trolüsün, Necken'le şeytanın tohumusun. Dağ trolü koşup çıktı, Feryat edip gürültüyle haykırdı. Yakışıklı silahtar benim olsaydı, Azabımdan kurtulacaktım. Bay Mannelig, Bay Mannelig, benimle evlenmez misin, Memnuniyetle sana vereceklerim karşılığında? Evet veya hayır diye cevap verebilirsin, Evlenip evlenmeyeceğine. bu var birde ekşiden olması lazım: said: bir sabah erkenden, daha güneş doğmadan ve kuşlar tatlı şarkılarını söylemeye başlamadan önce dağların trolü, yakışıklı şövalyeye evlenme teklif etti kabaydı, sırnaşıktı konuştuğu dil "sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin? sana yirmi tane doru at vereceğim gölgeli bir koruda otlayan daha ne sırtlarına bir semer vurulmuştur onların ne de ağızlarına gem sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin? sana yirmi tane güzel değirmen vereceğim tillo ve terno arasına dikilmiş, taşları en kızıl pirinçten yapılmış ve çarkları gümüşle doldurulmuş olan. sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin? sana altın yaldızlı bir kılıç vereceğim onbeş altın halkasıyla şıngırdayan ve onunla savaşlara katılıp fatih olacaksın. sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin? sana yepyeni bir gömlek vereceğim giyilebilecek en parlak ve en güzel giysidir iğne iplikle dikilmemiş en beyaz ipekten örülmüştür sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin?" * "böyle hediyeleri memnuniyetle kabul ederdim eğer hristiyan bir genç kadın olsaydın ama biliyorum ki sen en kötü dağ trollerinden birisin necken'in ve şeytan'ın tohumusun." "sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin?" dağ trolü koşarak kapıdan dışarı çıktı avazı çıktığı kadar feryat edip ağlamaya başladı "eğer o güzel şövalye teklifimi kabul etseydi azabımdan hemen kurtulabilirdim" diyerek. "sir mannelig sir mannelig benimle evlenmez misin sana memnuniyetle vereceğim onca hediye için? sadece evet ya da hayır diye cevap ver evlenir misin, evlenmez misin?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar