DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 king kong bildiğin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kubalı affetmedi resmen. görünüşte bir +20kg si de var gibiydi. elinin tersiyle, casual şekilde 1 metre falan ittirdi en az 2 kere. Masticore said: Yok anlamadım,anlatsana ? ;) http://dosya.beyn.org/yazilar/riza-kayaalp-tweet.jpg konuyla ilgisi ne abi bunun. isterse gerizekalı olsun madalya getirdikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 rıza harika bi güreşçi de işte adamın problemi aynı gatlin, powell, locthe falan gibi... çağın en iyilerine denk gelip, ne yapsalar geçemiyorlar. kübalının üçüncü olimpiyat altını olmuş ki herif resmen sporun bugı fiziksel olarak. rıza bütün olimpiyat çalışmasını bunun açıklarını vs. çalışarak yapmış. finalde yenmek üzerine çalışmış, çalıştırılmış. Rıza'nın da final yapacağı zaten %100 belliydi, kübalının da geleceğini biliyorlardı. kübalı bi olimpiyat daha görmez. rıza'nın başına bir şey gelmezse gelecek olimpiyatta altını alır artık. kendine bakarsa 34'ünde belki bi altın daha kovalar. yaşı var 2 olimpiyat daha görmeye. kübalı 33 yaşında mesela aldı yine altını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yalnız rakibinin adını herkesin bilmesine rağmen yine herkesin herife kübalı diye hitap etmesi muazzam bi kalıplaştırma ya sdafsadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 kübalıyı kaldırıp atmasının imkanı yok ya adam fiziksel olarak daha üstün.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Kübalı kardeş shrek'in siyahı gibi değil miydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 videosu yok mu ya, bi bulamadim youtubeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Irkçı şişman gümüş mu aldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UTVKh06SF1c buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 DarKRideR said: rıza harika bi güreşçi de işte adamın problemi aynı gatlin, powell, locthe falan gibi... çağın en iyilerine denk gelip, ne yapsalar geçemiyorlar. kübalının üçüncü olimpiyat altını olmuş ki herif resmen sporun bugı fiziksel olarak. rıza bütün olimpiyat çalışmasını bunun açıklarını vs. çalışarak yapmış. finalde yenmek üzerine çalışmış, çalıştırılmış. Rıza'nın da final yapacağı zaten %100 belliydi, kübalının da geleceğini biliyorlardı. hacı ne anlatıyon sen yine ya. rıza bu herifi daha önce 2 kere yenmiş mi yenmiş. daha ne bugı alüminyum. rızaya bu tweet işlerinden dolayı biraz kıldım ama kübalı daha net sonuç söylenmeden başı götü oynamaya başlayınca ona daha çok kıl oldum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 orada sonuç söylendi.. sonra yan hakemler gerçi çekti orada sıçan minder hakemi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fark etmez abi son karar belli değildi. adam gibi dursun durduğu yerde. ne öyle göt sallamalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 oh lan bizim ırkçı eleman kaybetmiş geçmiş olsun rızacığım umarım hayatının sonuna dek her finalde bu kübalıya kaybedersin öpüyorum çok bide fidel'in doğumgünüymüş dün tam üstüne güzel denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 daha önce yendi diyemeyiz (1-0 filan teknikle kazandı)* https://www.youtube.com/watch?v=DRD26I4qmSU kübalıya böyle şeyler yapamaz yani ama fiziksel dezavantajına rağmen ezdirmiyor kendini mesela şu video dk 6. https://www.youtube.com/watch?v=ck3R7YsS_WA yine bir cüsse farkı var adam rızanın boynunu kırmaya çalışıyor rıza son anda toparlayıp adamın biten enerjsiyle çeviriyor ama dünkü maçta lopez tuttu fırlattı yani 2015'e bakalım* https://www.youtube.com/watch?v=kPBqmgEeVzY kübalı şimdikinden %20 filan daha az hayvan rıza yine de çeviremiyor minderde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fresia said: 2015'e bakalım* https://www.youtube.com/watch?v=kPBqmgEeVzY kübalı şimdikinden %20 filan daha az hayvan rıza yine de çeviremiyor minderde Olm müzikli o yerdeki sahnelerde çok güldüm ya.Adam arkadan sarılıyo fln hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 lan ne saçma açıklamalar gelmiş lol. bu kübalı bugün de geçerli olmak üzere zamanının en iyisi olabilir zaten tamam da en iyi görünen herife buglı demeyi mantıklı bulmuyorum ben. rıza da bunu öyle veya böyle 2 kere yenmiş. şimdi teknikle kazandı vs diyerek küçümsemeyin ayrıca. kübalı dediğin herif de her maçında rakiplerini fırlata fırlata kazanmıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 bu kadar güreş uzmanına sahip olduğumuzu bilmezdim forum olurak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 k1nJo said: DarKRideR said: rıza harika bi güreşçi de işte adamın problemi aynı gatlin, powell, locthe falan gibi... çağın en iyilerine denk gelip, ne yapsalar geçemiyorlar. kübalının üçüncü olimpiyat altını olmuş ki herif resmen sporun bugı fiziksel olarak. rıza bütün olimpiyat çalışmasını bunun açıklarını vs. çalışarak yapmış. finalde yenmek üzerine çalışmış, çalıştırılmış. Rıza'nın da final yapacağı zaten %100 belliydi, kübalının da geleceğini biliyorlardı. hacı ne anlatıyon sen yine ya. rıza bu herifi daha önce 2 kere yenmiş mi yenmiş. daha ne bugı alüminyum. rızaya bu tweet işlerinden dolayı biraz kıldım ama kübalı daha net sonuç söylenmeden başı götü oynamaya başlayınca ona daha çok kıl oldum şahsen. Lochte ve Gatlin de yendi Bolt ve Phelps'i başka organizasyonlarda aynı örnek üstünden gidersek ama genel tabloya baktın mı gg... Şu Kübalı yarı çapta bi adam olsa Rıza'nın şimdiye kadar 2 katı fazla altını vardı, olimpiyat dahil. Kolay değil hacı ne kadar çalışırsan çalış olmuyor işte. karşı tarafta çalışıyor onun dışında bir fiziksel bugı var resmen yani adamın görüyorsun. bir üst sınıf yok diye burada yarıştırıyorlar adamı asdfsd herifi kavrayamıyor bi kere beli o kadar uzak kalıyor ki bizim tosuna cidden oradan bi haksızlık var aslında. yenerken nasıl yenmiş ama merak ediyorum ben dünden beri. dünya şampiyonası finalinde yenmiş mesela bulup izlemek gerek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 fiziksel olduğuna emin miyiz? belki oyunları yapacak zeka yoktur adamda -yazdığı yazı ortada-, kübali biraz daha zekalı ise kazanır zaten, siklet farkı yok sonuçta aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 kübalının boyu daha uzun ve aynı kiloda kas yoğunluğu daha fazla dolayısıyla daha kuvvetli 5:30 sn boyunca hayvan gibi yormayı denese kendi enerjisi de bitecek zaten rıza nın çırparak yenemez işte, savunmada kalıp 1-0 2-0 alabilir ancak kübalı gününde değilse zaten kübalı çok iyi çalışmış son 1 senedir 2015 görüntüsüyle kıyaslayın mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 kübalı aminoasidi basmış kankaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 müsabaka öncesi tartılıyorlarmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 genel tabiki bir tartım vardır da, müsabakanın hemen öncesini kastediyorum. güreşteki kilo bandlarını bilmiyorum mesela 130 kg de rıza ama bunun + - toleransı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 2kg tolerans müsabakaya 24saat içinde tartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar