goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bugün sipariş verirseniz akşama kargo diyordu herifler. Cuma günü bastım hala HAZIRLANIYOR. Şimdi ürüne girince EN GEÇ 8 AĞUSTOS PZT KARGODA diyor zaten. şikayet edince de 20 tl hediye çeki attılar 2k'lık monitör için. aceleniz varsa güvenmeyin derim. benzer sorun yaşayıp bir şekilde çözen hızlandıran, tehdit edebilen varsa tecrübelerinizi bekliyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 mal varsa gönderir. yoksa gönderemez tarihi ileri iter. düz mantıkla çalışıyor. 3rd partyden alıyorsan adam hatalı girmiştir stoğu veya güncellememiştir. stok sistem görünüyor diye kargo tarihini "aynı gün" diye atmıştır. stok olmadığı bilgisi dönünce sistemi güncellemiştir. yapacak bir şey yok, siparişini iptal edip başka bir yerden alabilirsin. ps. bu arada genel bilgi olarak vereyim "aynı gün kargo" işi 12:00'den önce verdiğiniz işlemlerde genelde aynı gün olur. kargonun çıkış saatleri var. bizde 4 mesela (16:00). yoğunluğa göre aynı gün kargoyu 13:00-14:00'e kadar yetiştirebiliyoruz. hb gibi devlerde durum farklı tabii adamların operasyonunda direkt kargo şirketleri var ama yine de araçlar belli aralıklarla çıkıyor. öğleden sonra 4 de alırsan aynı gün kargo yazsa da sana "kargoya verildi" bildirimi gelir fakat hareket ertesi sabah görür. sabah siparişi verirsen aynı gün hareket görüyor ve gece şubeye varıyor - ertesi günü dağıtıma çıkar. akşama verirsen, ertesi sabah şubeye yola çıkart (öğlen vardığı için o gün dağıtıma çıkmaz) ve bir sonraki ertesi gün dağıtım görür genel olarak.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 özellikle satıcısı HB olan seçtim. yoksa göze alırdım bunu. aynı gün kargo my ass. oçeler ya çok sinirlendim. ikame monitör de yok, kasayı toplayıp tvye bağlıcam biosa girmek için.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 abi cuma sabah 10 gibi bastım salı akşamı oldu hala HAZIRLANIYOR. sorun orada. ben zaten pzt akşamı verileceğine razı olarak vermiştim onda sorun yok. yine de hala yok ya.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 hb satıyorsa genelde o kadar gecikme olmaz ya. ben hep hb den alıyorum türkiyeden alıyorsam. denk gelmiş demek ki :(
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bingildak said: ps. bu arada genel bilgi olarak vereyim "aynı gün kargo" işi 12:00'den önce verdiğiniz işlemlerde genelde aynı gün olur. kargonun çıkış saatleri var. bizde 4 mesela (16:00). yoğunluğa göre aynı gün kargoyu 13:00-14:00'e kadar yetiştirebiliyoruz. hb gibi devlerde durum farklı tabii adamların operasyonunda direkt kargo şirketleri var ama yine de araçlar belli aralıklarla çıkıyor. öğleden sonra 4 de alırsan aynı gün kargo yazsa da sana "kargoya verildi" bildirimi gelir fakat hareket ertesi sabah görür HB'de arkadaşım çalışıyor. Sanırım 2 saatte bir araba çıkıyormuş.. Saat ve gün diye bi olay yok adamlarda... Hele hele istanbul içine bazen her yarım saatte bir cıkıyor dedi...
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 benim yatak 5 günde geldi 3 gün halıda yattım lan :P şikayet etmem ama belim ağrıyodu geçti
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Doğrudur valla benim öğleden sonra aldıklarım hiçbir zaman ertesi gün elime ulaşmadı. Vardır bir olayı.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ben Kütahya'dayım, ne siparişi verirsem vereyim ertesi gün geliyor sdkf. Hatta Ikea'dan bir kamyon eşya almıştım bir ara, o bile 1 hafta demesine rağmen ertesi gün ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Amazon'dan söylesen geldiydi sdfsd
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ^şu başıma geldi ya. bayramda bütün ülke bi hafta yatacak diye amazon'dan söylediğim şeyler tr'dekilerden önce gelmişti. onun harici hepsiburada'ya eskiden sonsuz sövülmüyor muydu? hani söylüyorsun gelmiyor, gelince yanlış geliyor, değiştirmeye çalışıyorsun almıyor, alsa doğrusunu göndermiyor falan diye sonsuza giden şikayetler okuduğumu hatırlıyorum.
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Abi hepsiburadan 2 deterjan bir bahar temizlik paketi bi kaç şey daha aldıydım baya uyguna gelmişti neyse hepsinin satıcısı hb bu arada.4gün boyunca her gün ayrı ayrı kargo geldi aradım dedim ulan hepsini bi seferde sipariş ettim hepsi aynı adrese gelicek bunu toptan bi kerede yollasanız olmuyo mu dedim gelen cevap öyle bişey yapmıyoruz asdadadsada
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kargoyu geç yollayanların , dağıtıma geç çıkaran kargocuların , evde olduğun halde kağıt yapıştırıp giden elemanların allah bin belasını versin ! çocukları olmaz inşallah
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 hb'de tanıdığı olan varsa benim siparişi sordursun ya durumunu. ona göre davranayım beklemeyeyim boşuna bir hafta daha sürecekse.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Black_Hand said: ne aldın? acer monitör.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 tanıdıkla bir işin yok abi senin. orada öyle yazıyorsa mal stoklarda yok demektir - tedarik ediyorlar anlamına geliyor. tanıdık adamlara sorsa bile abi 3 gün dediler diyecek, mal yine 5 güne gelebilir. başka bir yerden erişebiliyorsan iptal et oradan al bence.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 lanet olsun yha. sorun beklemek değil. sorun bugün yollarım dediği halde belirsiz bir şekilde hala hazırlanıyor demek. katıksız oçelik bağladılar paramı.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 benim de şu ana kadar sorun yaşamadığım tek yer hb. bu aralar büyük siparişlerim de var, bakalım papaz çıkacak mı.
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ole de yine de yurtici ile calisiyor o da ertesi gun teslimatta..gitti gidiyor vs direkt surat kargo..3 gun olur 5 gun olur..bekle allah bekle..
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aha yurtiçi kargo aradı az önce, gardrop gelmiş, dağıtıma çıkmadan size sorayım bi evdemisiniz diye dedi. akşam altıdan sonra getirseniz olur mu dedim, olur abi dediler. yalnız kapıya teslimatlı bu, yukarı çıkarılmıyor dedi. canın sağolsun dedim artık. hb'den pazar vermiştim siparişi, ezineden geldi ürün.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 O ne demek ya. Kapıya teslim olunca sokak kapısını mı dikkate alıyorlar
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 çok abartı ucuza değilse hb den almıyorum ben. bilgisayar parçaları için sanalmarketim iyidir. amazon seçeneğimin olduğu durumlarda da amazon tabiki. hb den ancak sandalye, sineklik falan.
Öne çıkan mesajlar