Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Black-ice said: kendine facebook messengerdan mesaj yollayabilirsin. ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ben baya malım abi sdgfdşglkfd ayrı bi kategori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 keep.google.com .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 beyninize not etsenize abi çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Şunu başkası yazsa gülmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 şikayet ettim ya kitlensin, unutulsun gitsin bu dram :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi whatsapp'ın kullanılma sebebi diğer not programlarında bilgisayara resim falan göndermek zor olabiliyor notlarına bilgisayardan da gayet senkron bir şekilde erişebiliyorsun. Ben hatuna yazıyodum artık K.N. görünce anlıyo "bu ne ki" diye sormuyodu. Sonra başka birşey keşfettim, kendine whatsapptan yazabiliyorsun. Cep telefonundaki dökümanı kablo kullanmadan bilgisayara atmak ya da bilgisayardaki bi döküman olur resim olur ne bileyim şarkı olur... telefona almak için nefis bir yöntem evet. OP'ye o hususta katılıyorum. Kızın totosunu kaldırmış olmasına ise kızıyorum, özsaygısına damage vermesine üzülüyorum. Yapıyorum bunların hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Uplamayın lan daha şunu gözlerim doluyor her okuduğumda! Unutmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben Telegram'dan kendime her şeyi yollayabiliyorum. Sınırsız dosya boyutlu cloud görevi görüyor. Resmen ne varsa copy paste ile atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Black-ice said: kendine facebook messengerdan mesaj yollayabilirsin. ben öyle yapıyorum. bu adam çok zekiymiş yav. sadafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar